Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

DENON HEOS Home Cinema HS2

Zobraziť katalóg
DENON HEOS Home Cinema HS2
SoundBar – 5.1-kanálový, WiFi, DLNA, AirPlay, HEOS Multiroom, LAN, streamovanie hudby – Spotify, Deezer, 1× HDMI 2.0 výstup s ARC, 1× HDMI 2.0 vstup s podporu 4K Ultra HD, 1× optický vstup, 1× koaxiálny vstup, 1× 3.5mm Jack vstup, 1× USB-a port, ovládanie cez TV ovládač, iOS alebo Android, bezdrôtové pripojenie subwoofera a zadných reproduktorov (5.1), možnosť montáže na stenu, čierny
Kód:  JD232k2 Produktové číslo:  HEOSHCHS2B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON HEOS Home Cinema HS2


Denon HEOS Home Cinema HS2 je 5,1-kanálový soundbar so subwooferom, ktorý sa postará o to, aby vaše obľúbené filmy, hudba či hry dostali šmrnc a poriadne basy. Soundbar je vybavený bi-ampovo napájanými stredobasovými a vysokotónovými meničmi s pokročilým DSP spracovaním zvuku (DSP procesor 400 MHz, 32 bit). Výškové meniče s textilnou kalotou a neodymovými magnetmi dosahujú vylepšenej odozvy vysokých frekvencií v širšom pásme. Vlastná technológia spoločnosti Denon Dynamic Bass Boost slúži pre dosiahnutie lepšieho frekvenčného a dynamického rozsahu, hlbších a pevnejších basov bez skreslenia. 

Kľúčové vlastnosti SoundBar DENON HEOS Home Cinema HS2

  • Bezdrôtový soundbar so subwooferom
  • Podpora hlasového ovládania prostredníctvom Amazon Alexa
  • Priestorový zvuk Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS
  • Pokročilé spracovanie zvuku DSP
  • HDMI s podporou rozlíšenia 4K
  • Bezdrôtové streamovanie hudby pomocou online služieb
  • USB vstup pre pripojenie externého disku
  • Prídavný analógový linkový 3,5 mm vstup
  • Konektor LAN pre pripojenie k internetu
  • Možnosť montáže na stenu

Ovládajte soundbar hlasom

Pre streamovanie hudby môžete využiť Bluetooth, AirPlay či aplikáciu HEOS. Iste oceníte aj možnosť ovládania hlasom prostredníctvom Amazon Alexa. Diaľkový ovládač tak môžete nechať v šuplíku, povoliť funkciu HEOS Home Entertainment Skill a nič vám nebráni v udeľovaní hlasových príkazov. Takto ľahko možno prepínať vstupy, zvyšovať alebo znižovať hlasitosť, pozastaviť prehrávanie, úplne stlmiť zvuk alebo požiadať o preskočenie na nasledujúcu skladbu. Pokročilé IR ovládanie je možné naučiť povely z ovládača televízora, vďaka čomu budete môcť televízor a soundbar ovládať jedným ovládačom. Soundbar HEOS tak môžete ovládať s takmer akýmkoľvek ovládačom od televízora. Kompatibilný je s väčšinou TV ovládačov. 

V konektorovej výbave nechýba HDMI konektor (vstup aj výstup) s podporou spätného zvukového kanálu (ARC). Prepojenie s televízorom tak bude jednoduché a vystačíte si s jedným káblom. HDMI si tiež poradí s rozlíšením 4K s HDCP 2.2, Dolby Vision a HDR10.

Home Cinema HS2 v každej miestnosti

Unikátna technológia HEOS dostane hudbu do každej miestnosti vo vašej domácnosti. Stačí pridať k existujúcemu prístroju HEOS Home Cinema HS2 ďalšie zariadenia s touto funkciou. Vo všetkých miestnostiach tak môžete prehrávať rovnakú skladbu alebo pre každú miestnosť zvoliť inú skladbu. Pre výber hudby možno použiť služby ako Spotify, internetové rádiá TuneIn, SoundCloud, Tidal, Napster či Deezer.

Soundbar podporuje mnoho hudobných formátov

Ak nebudete chcieť využívať bezdrôtové streamovanie hudby, tak je vám k dispozícii klasický USB port umožňujúci pripojenie externého disku. Soundbar Denon HEOS Home Cinema HS2 podporuje hudobné formáty WMA (192 kbps AAC), MP3 (320 kbps), WAV, ALAC, FLAC (24 bit/ 92 kHz) a DSD. Vyberať si môžete hneď z niekoľkých preddefinovaných režimov zvuku – Film, Hudba či Nočný mód. Nechýba ani podpora Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS, ktoré sa postarajú o ohromujúci priestorový zvuk.

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Multiroom, AirPlay Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Multiroom, AirPlay Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
1,72 cm Hotovo!
Hĺbka
3,32 cm Hotovo!
Výška
3,11 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
9,4 kg Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Analógové audio
0 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
1 × Hotovo!
3,5 mm jack
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Analógové audio
0 × Hotovo!
Optické digitálne audio
0 × Hotovo!
Koaxiálne digitálne audio
0 × Hotovo!
3,5 mm jack
0 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky soundbary 2.1
» Všetky AirPlay reproduktory
» Všetky WiFi reproduktory
» Všetky multiroom systémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou v balení u tohoto výrobku držáky k zavěšení na zeď?

Dobrý deň, aký je celkový hudobný výkon zostavy DENON HEOS Home Cinema HS2? Nikde to nie je uvedené.

Ako mám prepojiť televízor Samsung model UE43NU7192U s touto zostavou? Televízor má iba 3 HDMI vstupy a všetky mám obsadené ( settop box, ps4 a RasberryPi3. Môžem prepojiť zvuk cez optický vstup?

Dotaz na Bluetooth, na stránkách Odkaz do neznáma je informace, že je možné připojit Bluetooth zařízení, je to patrné i na zadní fotce zařízení, ovšem v popisu výrobku u vás to nevidím, je to omezená verze?

Diskusia a poradňa k DENON HEOS Home Cinema HS2
Príslušenstvo pre DENON HEOS Home Cinema HS2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON HEOS Home Cinema HS2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON HEOS Home Cinema HS2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií