AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Dermacol Detox & Defence Face Cream 50 ml

Zobraziť katalóg
Dermacol Detox & Defence Face Cream 50 ml
Krém na tvár , pro všechny věkové kategorie - 210 €/1 l
Kód:  PLK054 Produktové číslo:  8595003107419 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dermacol Detox & Defence Face Cream 50 ml Predaj skončil

Dermacol Detox & Defence Face Cream 50 ml

DERMACOL je česká kozmetická firma, ktorá vznikla už na začiatku 60. rokov. Jej výrobky reprezentujú najvyššiu kvalitu a spájajú v sebe prísne nároky na výrobu a najnovšie poznatky výskumu v oblasti kozmetológie. Klinické testy Dermacol produktov prebiehajú pod prísnou kontrolou Štátneho zdravotného ústavu v Prahe a sú vyrábané v súlade s požiadavkami GMP a normou ISO. Pôvod účinných látok Dermacol produktov možno vysledovať do laboratórií po celom svete - nielen v Česku, ale aj vo Francúzsku, Taliansku, Španielsku, Nemecku alebo Japonsku.

Dermacol Detox & Defence je pleťový krém bohatý na prírodné antioxidanty, vitamíny a kmeňové bunky. Jeho hlavnou úlohou je neutralizovať toxíny a škodlivé látky z vonkajšieho prostredia vo vašej pleti. Prirodzene aktivuje obnovu poškodenej pleti a dodáva jej potrebnú výživu. Vytvára na povrchu pleti ochranný štít, čím tiež zabraňuje negatívnym vplyvom bežného slnečného žiarenia. S týmto krémom ľahko zabránite predčasnému starnutiu pleti, strate pružnosti a vzniku vrások.

Typ výrobku:
Detoxikačný a ochranný pleťový krém

Typ pokožky:
pre všetky typy pleti

Hlavné prednosti:
obsahuje prírodné antioxidanty, vitamíny a kmeňové bunky, neobsahuje silikóny a parabény, nekomedogénny, dermatologicky testovaný

Použitie:
Aplikujte ráno a večer na dôkladne vyčistenú pleť.

Výsledok:
Pleť je zdravšia a dokonale chránená.

Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dermacol Detox & Defence Face Cream 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dermacol Detox & Defence Face Cream 50 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií