Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Fotopríslušenstvo k digitálnym fotoaparátom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky

Fotografické príslušenstvo tvorí nenahraditeľnú súčasť výbavy každého amatérskeho i profesionálneho fotografa. Medzi najčastejšie pomôcky na fotenie patria statívy, ktoré pomôžu k stabilnejším fotkám, filtre na objektívy pre kreatívnu tvorbu, alebo fotobatohy na bezpečné prenášanie zariadenia. Čím všetkým si môžete rozšíriť svoju fotovýbavu?

Pokračovať

Fotopríslušenstvo pre hobby fotografov

Amatérski hobby fotografi si nepotrpia na drahú techniku a dostatočným fotopríslušenstvom sú pre nich kompaktné fotoaparáty. Fotenie je pre nich prostriedkom na dokumentovanie rodinných osláv, výletov a podobne. Avšak, aj oni potrebujú patričnú výbavu, ktorá sa miestami s tou profesionálnou prelína.

Pamäťové karty

Pamäťové karty sú najdôležitejšie fotografické príslušenstvo k digitálnemu fotoaparátu, využijú ich amatéri i profíci. Slúžia na ukladanie vyfotených snímok či videosekvencií. Pri výbere pamäťovej karty je potrebné zohľadniť predovšetkým typ pamäťovej karty, jej rýchlosť a kapacitu. Špecifikáciu karty nájdete v manuáli alebo popise každého fotoaparátu. Najčastejšie sa vo fotoaparátoch používajú karty typu:

  • SD karty sú najbežnejším pamäťovým médiom používaným vo fotoaparátoch.
  • MicroSD karty sa využívajú v kompaktných fotoaparátoch. Zoženiete ich s kapacitou od 4 GB do 512 GB.
  • Compact Flash (CF) karty nájdeme v starších modeloch fotoaparátov. Sú odolné proti vibráciám a nárazom.

Ochranné fólie a kryty

Ochranné fólie, sklá a kryty na fotoaparáty zvýšia odolnosť displeja daného prístroja. Ochránia ho proti poškriabaniu, prachu, odtlačkom prstov a ďalším nepriaznivým vplyvom. Fotografické príslušenstvo, ako je ochranná fólia, je potrebné vyberať podľa typu vášho fotoaparátu, prípadne podľa veľkosti uhlopriečky.

Fotobatohy, fototašky a puzdrá

Fotobatohy, fototašky a puzdrá na fotoaparáty vám umožňujú bezpečne uložiť váš fotoaparát a fotopríslušenstvo. Zároveň slúžia aj k bezpečnému prenášaniu, napríklad pri fotografických prechádzkach alebo počas rodinných dovoleniek.

  • Fotobatohy pojmú dve a viac digitálnych zrkadloviek, objektívy aj ostatné fotografické príslušenstvo.
  • Fototašky bývajú menšie než batohy na fotoaparát, sú väčšinou vyrobené z textilu alebo neoprénu a vhodné pre digitálne kompakty, bezzrkadlovky aj menšie zrkadlovky.
  • Puzdrá na fotoaparáty slúžia výhradne pre malé digitálne kompakty, vďaka svojim rozmerom nikde neprekážajú, disponujú pútkom na ruku, nimi poskytovaná ochrana je ale skôr základná.

Popruhy a držiaky na fotoaparát

Popruhy a držiaky na digitálne fotoaparáty patria medzi fotopríslušenstvo, ktoré vám dovolí nosiť svoj fotoaparát bezpečne na krku, cez plece alebo okolo zápästia, a mať ho tak neustále k dispozícii. Popruhy spravidla disponujú vystuženou a čalúnenou časťou, ktorá tak pri dlhšom nosení netlačí.

Čistiace sady pre fotografické príslušenstvo

Čistiace sady pre fotografické príslušenstvo sú nevyhnutné. Dotyk a odtlačok na šošovke totiž môže spôsobiť znehodnotenie niektorých ochranných vrstiev na jej povrchu. Tieto súpravy spravidla obsahujú čistiaci balónik, ktorý odfúkne jemné nečistoty, štetec na čistenie optiky a utierku z mikrovlákna. Čistiaca sada na digitálny fotoaparát by preto vo vašej výbave nemala chýbať.

i

Pokiaľ chcete preniknúť hlbšie do tajov fotografovania, určite oceníte časopisy a knihy o fotografovaní.

Digitálne fotorámčeky

Digitálne fotorámčeky premietajú vaše fotografie. Umožňujú tiež zobrazenie aktuálneho času, počasia, ba dokonca dovolia prehrať krátky klip.

Fototlačiarne

Fototlačiarne patria medzi vyhľadávané fotopríslušenstvo k fotoaparátom. Sú určené pre tých, ktorí žiadajú kvalitne vytlačenú a odolnú fotografiu ako od profesionála, a zároveň sa im nechce investovať do tlače v špecializovaných firmách. Pri zaobstaraní tlačiarne nezabudnite ani na zodpovedajúci fotopapier či fotoalbum.

Starter kity

Starter kity sú ideálne pomôcky na fotenie pre začínajúcich hobby fotografov. V jednom balení – často navyše cenovo zvýhodnenom – možno získať okrem fotoaparátu samotného tiež ďalšiu nevyhnutnú výbavu, ako napríklad pamäťovú kartu, sadu na čistenie objektívov, základné filtre alebo statív. Máte tak okamžite k dispozícii všetko potrebné na to, aby ste sa mohli pustiť do fotografovania.


Fotopríslušenstvo pre fotografov profesionálov

Najpoužívanejším nástrojom každého profesionálneho fotografa sú bezpochyby zrkadlovky a s nimi spojené početné fotopríslušenstvo, ktoré zahŕňa hlavne výmenné objektívy, blesky, svetlá a výbavu do ateliéru. To, čo daný fotograf využije, sa ale líši aj podľa toho, na aký sa sústredí žáner.

Objektívy

Objektívy sú nevyhnutné fotografické príslušenstvo najmä pre majiteľov zrkadloviek a bezzrkadloviek, ktoré umožňujú ich výmenu. Svoju sadu objektívov si skladajte podľa toho, čo najčastejšie fotíte a aký je váš spôsob práce.

Statívy na fotoaparát

Statívy slúžia k stabilizácii fotoaparátu v podmienkach, kde by pri jeho pohybe mohlo dôjsť k rozmazaniu alebo rozostreniu výsledných fotografií. Toto príslušenstvo k fotoaparátom sa hodí aj pri použití samospúšte, a hlavne pri štúdiovom fotení. Všeobecne sa statívy delia podľa konštrukcie na:

  • Tripody (teda klasické trojnožky) ponúkajú najlepšiu možnú stabilitu.
  • Monopody sú skladnejšie a určené pre športové a reportážne fotografie.
  • Stolné statívy/ministatívy majú nižšiu hmotnosť a sú určené skôr pre kompaktné fotoaparáty.

Diaľkové spúšte

Diaľkové spúšte sa pripájajú priamo k fotoaparátu alebo pomocou rádiových vĺn (diaľkové spúšte), a tým vám dovolia ovládať jeho funkcie na diaľku. Niektoré modely ponúknu funkcie, medzi ktoré patrí napríklad časovač alebo zoom. Diaľkové spúšte spravidla fungujú na vzdialenosť niekoľkých metrov.

Pred zaobstaraním diaľkovej spúšte si zistite, či ju váš fotoaparát podporuje.

Ateliérové vybavenie

Ateliérové vybavenie využijú iba takí fotografi, ktorí na svoju prácu využijú fotoateliér, teda tí, ktorí sa sústredia na portréty či produktovú fotografiu. Základom sú najmä:

  • Svetlá, ktoré umožnia kreatívne nasvietiť scénu v ateliéri. V oblasti umeleckej fotografie sú to nevyhnutné pomôcky na fotenie.
  • Fotopozadia jednoducho zmenia miesto a náladu fotky. Razom tak vykúzlite napríklad les či morské pobrežie.
  • Fotostany sú perfektnou pomôckou pre produktových fotografov. Vytvárajú totiž ideálne podmienky.
  • Diaľkové spúšte (hľadáčiky) sú určené na fotenie z netradičných uhlov, kedy je bežný hľadáčik fotoaparátu horšie dostupný.

Externé blesky

Externé blesky využijete najmä v situáciách s nedostatkom svetla a vtedy, keď vstavaný blesk nemá dostatočnú silu. Na výber sú originálne systémové blesky, ktoré ponúknu stopercentnú kompatibilitu s telom fotoaparátu, ale za vyššiu cenu. Druhou voľbou sú neoriginálne alternatívne externé blesky. Ide o poznanie lacnejšie fotografické príslušenstvo, ale nemusí byť plne kompatibilné s telom fotoaparátu.

Fotografické filtre na objektívy

Foto filtre sa skrutkujú priamo do závitu objektívu. Toto príslušenstvo k fotoaparátom slúži na vytvorenie žiadaného snímku, čo sa týka farebnosti a efektov, odstraňujú nechcené odlesky slnka, zlepšujú kontrast, ale zároveň chránia šošovku objektívu. V ponuke je tak niekoľko základných skupín fotografických filtrov:

  • UV filtre eliminujú neviditeľné ultrafialové žiarenie, využívali sa hlavne v analógovej fotografii.
  • Polarizačné filtre napomáhajú k vernejšiemu vykresleniu farieb a lepšiemu zobrazeniu oblohy.
  • Prechodové a ND filtre znižujú množstvo svetla, fotografovanú scénu stmavujú.
  • Ochranné filtre pridávajú ochrannú vrstvu pred šošovku objektívu.

Batérie, akumulátory a gripy

Náhradné batérie a akumulátory vám umožnia predĺžiť dobu fotenia alebo nahrávanie videí a zvýšiť tak počet výsledných snímok. V ponuke je originálne alebo neoriginálne fotopríslušenstvo. Originálne batérie sú spravidla drahšie, ale disponujú dlhšou životnosťou. Neoriginálne batérie sú lacnejšie, môžu ponúkať väčšiu kapacitu.

Pre profesionálnych fotografov je zaobstaranie dostatočného množstva náhradných akumulátorov úplnou nevyhnutnosťou.

Fotopríslušenstvo pre filmárov

Fotopríslušenstvo na streamovanie a natáčanie je tiež nevyhnutné pre všetkých tvorcov videoobsahu. Aj svet amatérskeho filmu ovládli fotoaparáty. Sú totiž rozmerovo kompaktné a lacnejšie ako filmové kamery a výsledky sú prinajmenšom porovnateľné. Toto príslušenstvo sa navyše v niektorých ohľadoch líši od toho, čo využívajú fotografi.

Stabilizátory

Stabilizátory na fotoaparát majú jedinú hlavnú úlohu: izolovať zariadenie od otrasov, ktoré sa negatívne premietajú do výsledných snímok a videí. Fotografické príslušenstvo tohto typu funguje väčšinou na princípe trojosovej stabilizácie, ktorá drží zariadenie stále v horizonte aj napriek náhlej zmene polohy. Môžete sa stretnúť aj s označením gimbal.

Slidery

Slidery sú v podstate koľajničky, ktoré zaistia hladký pohyb fotoaparátu. Výsledkom sú stabilné, a hlavne plynulé zábery, ktorými svoj štýl výborne obohatíte.

Náhľadové monitory

Náhľadové monitory oceníte vo chvíli, keď si potrebujete v lepšej kvalite prehliadnuť natočené zábery. Ide o dobré pomôcky na fotenie a natáčanie v prípade, keď sa zoskupí štáb viacerých ľudí, a režisér tak môže sledovať to, čo vidí kameraman v hľadáčiku.

Čítacie zariadenia

Čítacie zariadenia ponúknu možnosť predčítať text bez toho, aby sa osoba v zábere musela pozerať do papiera. Sú tak vhodné najmä na natáčanie publicistických relácií alebo dokumentov s moderátorom.

Mikrofóny

Externé mikrofóny k zrkadlovke vám umožnia kvalitnejšie natáčanie videa a zvukových záznamov. Oproti internému mikrofónu u videokamier a fotoaparátov ponúknu oveľa čistejší výsledný záznam zvuku bez rušivého šumu.



Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Fotopapier 40 listov, rozmer 6,2 × 4,6 cm, určené pre instantné fotoaparáty, lesklý - Od 0,79 €/list
Od 31,40 €

2.
Statív – na mobil a digitálny fotoaparát, 1/4" statívový závit, dvojcestná (2D/videohlava) hlava, materiál hliník, transportná výška 39 cm, maximálna výška 120 cm, zaťaženie až 2 kg, hmotnosť iba 0,6 kg, ovládacia páka pre video, puzdro, držiak na mobil súčasť balenia, čierna farba
-15 %
33,90 €
28,90 €

3.
DJI Osmo Mobile 6 Na sklade > 5 ks
Stabilizátor na mobilné telefóny, Bluetooth, USB-C, teleskopická rukoväť a statívová trojnožka, panoramatický režim, scenérický režim a časozberný režim
159 €

Ďalšie najpredávanejšie
2 626 položiek
4,1 30×
Eternico Flexible Mini Tripod T-100 čierny
Ministatív – maximálna výška 243mm, dĺžka v zloženom stave 268mm, flexibilné nohy s priemerom 20mm, odnímateľná doštička s 1/4 závitom pre kamery, fotoaparáty, držiaky mobilných telefónov a iné zariadenia, maximálne zaťaženie 0.5kg, hmotnosť 140g
Super cena
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AETMTF1B
4,7 39×
Eternico Mini Tripod T-10 čierny
Svetlo na fotenie – s guľovou hlavou, výška 156mm a 225mm, dĺžka v zloženom stave 175mm, 3/4 závit bez odnímateľnej doštičky na kamery, fotoaparáty, držiaky mobilných telefónov a iné zariadenia, maximálne zaťaženie 1.5kg, hmotnosť 166g
Super cena
7,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AETMTS1B
4,0 12×
Eternico Ring Light 11"
Svetlo na fotenie – kruhová konštrukcia, 120 LED diód SMD, svietivosť 2500lm, teplota svetla 3200 – 6500K, 3 farby bieleho svetla, vnútorný priemer 23 cm, vonkajší priemer 28 cm, výkon 12 W, držiak na mobilný telefón, 3 adaptéry na pripojenie externých prístrojov s 3/4 závitom, USB kábel s ovládačom na nastavenie farby a intenzity svetla
Super cena
16,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AETRLW11
4,4 15×
Eternico Ring Light 8"
Svetlo na fotenie – kruhová konštrukcia, 72 LED diód SMD, svietivosť 1500lm, teplota svetla 3200 – 6500K, 3 farby bieleho svetla, vnútorný priemer 15 cm, vonkajší priemer 20 cm, výkon 9 W, držiak na mobilný telefón, 2 adaptéry na pripojenie externých prístrojov s 1/4 " závitom, USB kábel s ovládačom na nastavenie farby a intenzity svetla
Super cena
13,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AETRLW8
4,6
Eternico Ring Light 11" RGB
Svetlo na fotenie – kruhová konštrukcia, 168 LED diód SMD, svietivosť 2500lm, teplota svetla 3200 – 6500K, 3 farby bieleho svetla, 15 farieb RGB svetla, 9 režimov svetla, režim farebného blikania, vnútorný priemer 23cm, vonkajší priemer 28cm, výkon 12W, držiak na mobilný telefón, 2 adaptéry na pripojenie externého vybavenia s 3/4 závitom, USB kábel s ovládačom na nastavenie farby, intenzity a režimu svetla, diaľkový ovládač
Super cena
18,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AETRLR11
4,7 307×
Rollei cestovný statív pre mobilné telefóny a fotoparáty
Statív – na mobil a digitálny fotoaparát, 1/4" statívový závit, dvojcestná (2D/videohlava) hlava, materiál hliník, transportná výška 39 cm, maximálna výška 120 cm, zaťaženie až 2 kg, hmotnosť iba 0,6 kg, ovládacia páka pre video, puzdro, držiak na mobil súčasť balenia, čierna farba
Zľavnené -15 %
28,90 € 33,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROLL26e1
4,9 182×
Fujifilm Instax mini film 40 ks fotiek
Fotopapier 40 listov, rozmer 6,2 × 4,6 cm, určené pre instantné fotoaparáty, lesklý - Od 0,79 €/list
Od  31,40 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF2011b
4,8 312×
Fujifilm Instax mini film na 20 fotografií
Fotopapier 20 listov, rozmer 6,2 × 4,6 cm, určené pre instantné fotoaparáty, lesklý - Od 0,81 €/list
Od  16,12 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF2001a
4,9 136×
Kingston Canvas Select Plus SDXC 128GB Class 10 UHS-I
Pamäťová karta 128 GB – SDXC, rýchlosť čítania až 100 MB/s, rýchlosť zápisu až 85 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U3 Speed, Video Speed Class V30, Application Performance A1, nahrávanie videa v 4K, odolná proti teplu, vode, nárazu a röntgenu
13,30 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU028g45b3
4,6 69×
JOBY GripTight ONE GorillaPod Stand, čierny
Držiak na mobil – na stôl a do ruky, mechanický, možnosť nastavenia polohy, na mobily šírky 0,8 – 1,4 cm a výšky 5,5 – 9,6 cm
38,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JO102h9
4,7 147×
Kingston Canvas Go! Plus SDXC 256GB
Pamäťová karta 256 GB – SDXC, rýchlosť čítania až 170 MB/s, rýchlosť zápisu až 90 MB/s, Speed Class 10, UHS-I Speed, Video Speed Class V30, Application Performance A2, nahrávanie videa v 4K
24,49 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU029a07c
4,9 88×
Rollei C5i čierny
Statív – na digitálny fotoaparát, 1/4" statívový závit, guľová hlava, materiál hliník, transportná výška 43 cm, maximálna výška 159 cm, zaťaženie až 8 kg, hmotnosť 1,616 kg, možnosť použitia ako monopod, puzdro, rýchloupínacia doštička, vodováha súčasť balenia, čierna farba
77,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROLL25t6
5,0 16×
Sony batéria NP-FZ100
Batéria do fotoaparátu – vhodná pre Sony A7 III, A7R III a A9, li-ion článok, kapacita 2,28 Ah, napätie 7,2 V, originálna
84,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OT313v6
4,8
RODE VideoMic NTG
Mikrofón pre fotoaparát – pre fotoaparát, pripojenie cez 3,5 mm Jack, kondenzátorový, veľmi úzkosmerové snímanie, frekvencia od 20 do 20000 Hz, impedancia 10 Ohm, ochrana proti vetru ("vinšus") v balení
Zľavnené -2 %
231,90 € 236,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROD023b
4,5 142×
Rollei Compact Traveler Star S1
Statív – na digitálny fotoaparát, 1/4" statívový závit, trojcestná (3D) hlava, materiál hliník, transportná výška 38 cm, maximálna výška 125 cm, zaťaženie až 2 kg, hmotnosť iba 0,57 kg, ovládacia páka pre video, puzdro, rýchloupínacia doštička súčasť balenia, čierna farba
19,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROLL26f1
4,9 136×
Kingston Canvas Select Plus SDXC 64GB Class 10 UHS-I
Pamäťová karta 64 GB – SDXC, rýchlosť čítania až 100 MB/s, Speed Class 10, UHS-I, U1 Speed, Video Speed Class V10, Application Performance A1, odolná proti teplu
7,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DU028g45b2
DJI Osmo Mobile 6 - Stabilizátor Varianty
4,6 57×
DJI Osmo Mobile 6
Stabilizátor na mobilné telefóny, Bluetooth, USB-C, teleskopická rukoväť a statívová trojnožka, panoramatický režim, scenérický režim a časozberný režim
159 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CVI550a81
Sony FE 200 – 600 mm f/5.6 – 6.3 G OSS - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Sony FE 200 – 600 mm f/5.6 – 6.3 G OSS + akcia Klikni a ušetri
Objektív bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 300–900mm), závit na filtre 95mm, automatické zaostrovanie, odolnosť proti prachu a vlhkosti, stabilizácia, hmotnosť 2150g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA1 1 999 €
2 049 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS919a3
4,9 75×
Canon LP-E17
Batéria do fotoaparátu – vhodná pre Canon EOS 200D, EOS 250D, EOS 760D, EOS 77D, EOS 800D, EOS M3, EOS M5, EOS M6 a EOS R10, li-ion článok, kapacita 1,04 Ah, napätie 7,2 V, originálna
41,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC907b15
4,2 16×
Gogen FRAME 20 WIFI
Digitálny fotorámik 255mm, 1280 × 800, prehrávanie videa – WEBM, hodiny, reproduktory a wifi
111,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WHY600a119a2
4,9
RODE VideoMic Pro Rycote
Mikrofón – pre fotoaparát, pripojenie cez 3,5 mm Jack, kondenzátorový, veľmi úzko smerové snímanie, frekvencia od 40 do 20000 Hz, impedancia 200 Ohm, ochrana proti vetru ("vinšus") v balení, vhodný pre hovorené slovo
Cenová bomba
185,90 € Ušetríte 89,10 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROD025a
Sony 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS - Objektív Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Sony 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSS + akcia Klikni a ušetri
Objektív pre digitálne bezzrkadlovky, bajonet Sony E, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 150–600mm), závit na filtre 77mm, automatické zaostrovanie, clonový krúžok, stabilizácia, hmotnosť 1395g
+Darček Príslušenstvo k fotoaparátu Lenspen v hodnote 10,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA2 2 512,66 €
2 612,66 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS032ab2
4,8 30×
Vanguard Alta Rise 45
Fotobatoh odolnosť voči dažďu, držiak na statív a priehradka na notebook/tablet, jednokomorový, vnútorné rozmery 25×19×26 cm
Cenová bomba
78,90 € Ušetríte 20,09 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OW208a1
4,9 25×
Canon EF 75-300mm F4.0 - 5.6 III Zoom
Objektív pre digitálne zrkadlovky, bajonet Canon EF, určený pre Full Frame a APS-C (ekv. 120–480mm), závit na filtre 58mm, automatické zaostrovanie, hmotnosť 480g
209,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC318

Fotopríslušenstvo k digitálnym fotoaparátom

akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii!
Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z....
recenziaSony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS (RECENZIA) Prinášame vám recenziu objektívu Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS, ktorý sa často nachádza v súprave spolu s bezzrkadlovkou Sony a ktorý bude pre veľa fotografov voľbou číslo jedna v používaní. Základný objektív Sony 16 – 50 mm f/3,5 – 5,6 OSS disponuje svetelnosťou...
Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Tohtoročnou novinkou v ponuke palaciniek, teda „pancake“ objektívov, značky Canon je veľmi zaujímavý model Canon RF 28 mm f/2,8 STM, ktorý je skutočne veľmi malý, veľmi ľahký a v neposlednom rade aj lacný. Pokrýva pritom plný formát full-frame čipu, aj keď ho samozrejme...
Viac článkov Všetky články

Fotopríslušenstvo k digitálnym fotoaparátom

Po vytúženej kúpe fotoaparátu je čas poobzerať sa po príslušenstve, ktoré ďalej vylepšuje jeho použitie, alebo ho chráni. Ak ste si zakúpili len telo, vyberte si z nepreberného množstva objektívov rôzneho zamerania. Objektívy sú nevyhnutnou súčasťou fotoaparátu, preto ich výberu venujte náležitú pozornosť.

Tašky na fotoaparáty

Na bezpečné uloženie drahocennej elektroniky slúžia fotobrašny. Brašna na foťák poskytne ochrannú funkciu, zariadenie si tak dlhšie zachová svoju hodnotu a perfektnú funkčnosť. Pohodlie pri každodennom použití na cestách prinesú fotobatohy, do ktorých sa pohodlne zmestia aj statívy alebo notebook. Vysoko kvalitné puzdrá či foto tašky rôznych tvarov a cenových hladín poskytujú výrobcovia Case Logic, Lowepro alebo Crumpler.

Čistenie fotoaparátu

V rámci udržiavania vášho fotoaparátu v perfektnom stave určite oceníte čistiace sady pre fotoaparát. Slúžia na elimináciu znečistenia a často obsahujú utierky na odstránenie prachu, čistiace perá a ďalšie. V rámci kategórie príslušenstva ďalej nechýba ani široká ponuka bleskov, fotorámčekov a ďalších doplnkov.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné fotopríslušenstvo k digitálnym fotoaparátom Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie fotopríslušenstvo k digitálnym fotoaparátom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie fotopríslušenstvo k digitálnym fotoaparátom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii fotopríslušenstvo k digitálnym fotoaparátom recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií