Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Digitálne fotoaparáty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Veľkosť snímača
Rozlíšenie snímača
4,9 Mpx
47,3 Mpx
-
Maximálne rozlíšenie videa
8K
(3)
(27)
5K
(3)
(210)
5,7K
(3)
Typ pamäťovej karty
SD
(283)
SDHC
(261)
SDXC
(243)
Bez pamäťovej karty
(75)
Micro SD
(43)
Farba
Béžová
(1)
Biela
(24)
Čierna
(281)
Červená
(13)
Fialová
(7)
Hnedá
(5)
Modrá
(17)
Oranžová
(11)
Ružová
(5)
Ružovozlatá
(1)
Strieborná
(29)
Sivá
(5)
Karbón
(2)
Tyrkysová
(2)
Viacfarebná
(1)
Zelená
(13)
Žltá
(11)
Najnovšie objednávky

Digitálny fotoaparát ponúka ostré snímky, kvalitný videozáznam a rad rozširujúcich funkcií. Svojimi parametrami cieli na začiatočníkov vyhľadávajúcich automatické režimy, ale aj na náruživých fotografov. Existuje niekoľko typov a celý rad rozmanitých funkcií. Čím sa digitálne fotoaparáty líšia a aký je ten správny foťák pre vás?

Pokračovať

Ako vybrať digitálny fotoaparát?

Digitálny fotoaparát nemusí byť vôbec jednoduché vybrať. Nielenže existuje niekoľko rôznych typov, treba tiež dať pozor na celý rad parametrov, ktoré najmä začiatočníkom môžu pomotať hlavu. Kľúčové parametre preberieme a vynasnažíme sa vám voľbu čo najviac uľahčiť. Začať môžeme napríklad pri štyroch základných druhoch.

Kompaktný digitálny fotoaparát alebo kompakt je jednoduchý a skladný

Kompaktný digitálny fotoaparát ocenia predovšetkým menej nároční či príležitostní fotografi. Dobre poslúži na zvečnenie dôležitých momentov na rodinných výletoch alebo oslavách. Ide o pomerne jednoduchý digitálny foťák, ktorý však poteší viac ako dostatočnou kvalitou snímok, malými rozmermi, nízkou hmotnosťou a často aj prívetivou cenou.

Kompaktný digitálny fotoaparát (kompakt) – rozdelenie druhov

Kompaktný digitálny fotoaparát sa vyskytuje v celom rade variantov. Vyberte si podľa určenia a toho, na čo ho budete chcieť najčastejšie používať.

Vďaka svojej relatívnej jednoduchosti je kompaktný foťák skvelý digitálny fotoaparát pre začiatočníkov.

Instantný fotoaparát – moderný retro foťák s tlačiarňou

Instantný fotoaparát, alebo foťák s tlačiarňou, Instax či Polaroid, dokáže behom desiatok sekúnd od stlačenia spúšte vytlačiť vyhotovenú snímku. Niektoré instantné fotoaparáty navyše umožňujú uloženie snímok aj na pamäťovú kartu, rovnako ako bežné digitálne fotoaparáty. Vďaka nízkej cene patria medzi najpredávanejšie fotoaparáty.

Bezzrkadlovky umožňujú výmenu objektívov podľa situácie

Bezzrkadlovky čiže digitálne fotoaparáty bez zrkadla sú v podstate kompakty, ktoré umožňujú výmenu objektívov. Čo sa kvality snímok týka, konkurujú dokonca klasickým zrkadlovkám. Medzi hlavné rozdiely potom patrí absencia zrkadla a optického hľadáčika, na ktoré mnoho profesionálov nedá dopustiť.

Zrkadlovky spoľahlivo poslúžia ako fotoaparát pre tých najnáročnejších

Zrkadlovky patria medzi digitálne fotoaparáty pre najnáročnejších. Jednou z ich hlavných výhod je použitie vymeniteľných objektívov. Foťáky zrkadlovky prekonajú kompaktné fotoaparáty pokročilejšími funkciami a širokými možnosťami manuálneho nastavenia clony, času uzávierky, citlivosti ISO a radu ďalších parametrov.

i

Fotoaparát zrkadlovka používa optický hľadáčik, ktorý zobrazuje scénu presne a bez skreslenia. Ponúka tiež dlhšiu výdrž batérie alebo pripojenie externého príslušenstva.

Objektívy sú nenahraditeľné pre každý lepší fotoaparát

Objektívy pre fotoaparáty (zrkadlovky a bezzrkadlovky), ich správna voľba a schopnosť ich situačne využívať sú to, čím sa amatér odlišuje od majstra odboru. Každý fotograf si časom obľúbi objektívy pre rôzne situácie, typy fotiek, ale aj denný čas. Preto dokáže jeden digitálny fotoaparát vyhotovovať tisíce úplne odlišných snímok, a preto sú možnosti fotografa takmer nekonečné.

V ponuke máme taktiež objektívy pre mobilný telefón.

Vyberáme digitálny fotoaparát – najdôležitejšie parametre

Či už vyberáte malý digitálny fotoaparát, alebo túžite po špičkovej zrkadlovke, je potrebné zamyslieť sa nad niekoľkými parametrami. Nie vždy nutne platí, že majú lacné fotoaparáty horšiu špecifikáciu, a tak je potrebné sledovať pozorne:

  • Veľkosť snímača označuje veľkosť pixelov. Čím väčší pixel je, tým viac obrazových informácií obsiahne.
  • Rozlíšenie snímača udáva počet pixelov v jednej snímke. Vyššie rozlíšenie označuje vyššiu kvalitu a veľkosť snímky.
  • Stabilizácia obrazu zamedzuje rozmazaniu obrazu, v prípade videa redukuje otrasy. Nutnosť pre každý lepší foťák.
  • Svetelnosť objektívu udáva, koľko svetla dokáže objektív prepustiť. Vyššie hodnoty f označujú väčšiu priepustnosť.
  • Rozlíšenie videa sa zvyšuje spoločne s rozlíšením TV a telefónov. K dispozícii sú aj foťáky so 4K rozlíšením.
  • Veľkosť a rozlíšenie displeja závisí od toho, aké sú digitálne fotoaparáty veľké. Rozlíšenie potom súvisí s jemnosťou obrazu.
  • Digitálny foťák s WiFi alebo Bluetooth umožňuje bezdrôtový prenos médií či spojenie so smartfónom.

Digitálne fotoaparáty s funkciou webkamery sú určené pre tvorcov obsahu

Digitálne fotoaparáty s funkciou webkamery sú v súčasnosti viac relevantné ako kedykoľvek predtým. V čase, keď streamujú nielen hráči, ale aj hudobníci, vlogeri, kreatívci všeobecne, a dokonca aj učitelia idú požiadavky na kvalitu obrazu nekompromisne hore. Mnoho tvorcov obsahu preto volí namiesto bežnej webkamery digitálny fotoaparát.

Čo všetko musí mať digitálny fotoaparát na vlogovanie?

Digitálny fotoaparát na vlogovanie má často okrem veľmi kvalitného obrazu aj kvalitný integrovaný mikrofón s ochranou proti fúkaniu vetra, alebo rôzne statívy, prispôsobené na vlogovanie, priamo v balení. Výhodou je aj kvalitný blesk, ktorý dokáže zaistiť obstojné osvetlenie bez ohľadu na vonkajšie podmienky.

Ak kupujete digitálny foťák pre vlogovanie s podporou WiFi, pozrite sa aj na ďalšie funkcie. Niektoré digitálne fotoaparáty totiž dokážu videá a snímky nahrať priamo na cloud, kde ich potom môžete pohodlne spracovať.

Digitálny fotoaparát na streamovanie potrebuje pár funkcií navyše

Digitálny fotoaparát na streamovanie potrebuje okrem funkcie webkamery ešte niečo málo navyše. Nenahraditeľný je napríklad výklopný displej, ktorý môžete otočiť smerom k sebe a pri streamovaní tak okamžite vidieť, či ste v zábere a či je foťák zaostrený. Pre rýchle korektúry príde vhod aj diaľkové ovládanie.

i

Fotoaparát pre streamovanie nutne nemusí mať mikrofón. Profesionáli mávajú aj viac ako jeden foťák, často niekoľko metrov od seba, a na snímanie zvuku majú mikrofón zvlášť.

Digitálny fotoaparát môžete zvoliť aj podľa výrobcu

Podľa výrobcu často digitálny fotoaparát volia tí, ktorí si už nejakú značku obľúbili, prípadne majú nakúpené ich objektívy a hľadajú nový foťák. Nie všetky objektívy a digitálne fotoaparáty sú totiž kompatibilné, často ani od rovnakého výrobcu. Ak však predsa len siahnete po rovnakej značke, šanca že k sebe budú pasovať je vyššia.

Fotopríslušenstvo – využite digitálny fotoaparát naplno

Fotopríslušenstvo prináša jednoduchý spôsob, ako vylepšiť, prípadne ochrániť váš digitálny fotoaparát. Medzi obvyklé fotopríslušenstvo patria filtre, popruhy, pamäťové karty, ale aj externé blesky, hľadáčiky alebo mikrofóny.

Neviete, aké príslušenstvo pre svoj digitálny fotoaparát zvoliť? Skúste starter kity. Tie často obsahujú základné vybavenie ako tašku, statívy, ochranné UV filtre a ďalšie nevyhnutnosti.

Fotopasce sú fotoaparáty s automatickou spúšťou

Fotopasce sú špeciálne fotoaparáty, ktoré sa samy aktivujú a vyhotovia fotku či video, keď zachytia pohyb človeka alebo zvieraťa. Najčastejšie sa používajú na súkromných pozemkoch z dôvodu ochrany majetku proti zlodejom a vandalizmu, využitie však nachádzajú aj v lese pri pozorovaní a vyhotovovaní snímok divokej zveri.

i

Pokiaľ si nie ste s výberom istí, môžete si nechať poradiť. Zoraďte si ponuku podľa recenzií a hneď uvidíte, ktoré sú tie najlepšie fotoaparáty podľa názorov našich zákazníkov. Nenechajte si potom ujsť ani nášho podrobného sprievodcu: Ako vybrať digitálny fotoaparát.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Sony Alpha A7 IV, telo Na sklade > 5 ks
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, so stavovým displejom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 33 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log, HLG, neobmedzené nahrávanie a zebra, rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC a CFexpress Type A pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, rozmery 9,64 × 13,13 × 7,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,658 kg
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
2 319 €

2.
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, taška, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
439,90 €

3.
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 512 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,5 × 13,25 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,485 kg, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
1 089 €

Ďalšie najpredávanejšie
409 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,8 90×
Canon EOS 2000D + 18-55mm IS II Value Up Kit
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, akumulátor, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, taška, krytka objektívu a krytka tela súčasťou balenia
439,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC093f
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Sony Alpha A7 III, telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 26×
Sony Alpha A7 III, telo + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), SD, SDHC, SDXC a Memory Stick Micro pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI súčasťou, rozmery 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (V׊×H), hmotnosť 0,65 kg, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA4 1 499 €
1 699 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS160a
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
SONY DSC-RX100 VII - Digitálny fotoaparát
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7 62×
SONY DSC-RX100 VII
Digitálny fotoaparát – kompakt, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, 1" snímač, rozlíšenie snímača 20 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log a HLG, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, otočný/výklopný displej, SD, SDHC a SDXC pamäťová karta
Zľavnené -18 %
1 099 € 1 339 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS061x9e1
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Sony Alpha A7 IV, telo - Digitálny fotoaparát
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 18×
Sony Alpha A7 IV, telo + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, so stavovým displejom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 33 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log, HLG, neobmedzené nahrávanie a zebra, rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC a CFexpress Type A pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, rozmery 9,64 × 13,13 × 7,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,658 kg
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA4 2 119 €
2 319 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS170a
4,8 21×
Fujifilm Instax Wide 300 camera EX D
Instantný fotoaparát – vstavaný blesk, napájanie zaisťujúce 4× AA batérie, optický hľadáčik, rozmery fotografie na tlač 62 × 99 mm (V׊), minimálny čas uzávierky 1/200 s, hmotnosť 0,612 kg, používateľská príručka a manuál v balení, strieborná farba
Cenová bomba
105 € Ušetríte 14 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF1107a
4,8 90×
Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3,5-5,6 DC III Value Up Kit
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, pevný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI súčasťou, rozmery 10,13 × 7,76 cm (V×H), hmotnosť 0,475 kg, popruh/pútko, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
447,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC105b2
Canon EOS R6 + objektív 24-105 STM - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6
Canon EOS R6 + objektív 24-105 STM
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 21,4 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,62 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a rozhranie Micro USB, externý mikrofón, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,75 × 13,8 × 8,84 cm (V׊×H), hmotnosť 0,68 kg, popruh/pútko, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka tela súčasťou balenia
1 949 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC418
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18–55 mm EF-S + fototaška SB130 + 16 GB pamäťová karta
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, taška, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
688,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b8
Sony Alpha A7 III + FE 28–70 mm OSS - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 26×
Sony Alpha A7 III + FE 28–70 mm OSS + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, Log, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), SD, SDHC, SDXC, Memory Stick PRO a Memory Stick Micro pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI súčasťou, rozmery 9,56 × 12,69 × 7,37 cm (V׊×H), hmotnosť 0,65 kg, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA4 1 699 €
1 899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS160b
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18–55 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
689,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b3
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Canon EOS 90D + EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 32,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,48 × 7,68 cm (V×H), hmotnosť 0,701 kg, objektív súčasťou balenia
1 519 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC106b3
Panasonic LUMIX DMC-FZ2000 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Panasonic LUMIX DMC-FZ2000
Digitálny fotoaparát – ultrazoom, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, 1" snímač, rozlíšenie snímača 20,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, bezdrôtové rozhranie WiFi, micro HDMI súčasťou, rozmery 10,2 × 13,8 × 13,5 cm (V׊×H), hmotnosť 0,966 kg
879 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ON014c4
SONY DSC-RX100 III - Digitálny fotoaparát Varianty
4,7 62×
SONY DSC-RX100 III
Digitálny fotoaparát – kompakt, deteguje tváre, so statívovým závitom, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu, 1" snímač, rozlíšenie snímača 20,1 Mpx, Full HD video, Log, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,24 Mpx, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC, SDXC, micro SD, micro SDHC, micro SDXC, Memory Stick Micro a Memory Stick Duo pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, HDMI súčasťou, rozmery 5,8 × 10,2 × 4,1 cm (V׊×H), hmotnosť 0,29 kg, akumulátor a napájací kábel/adaptér súčasťou balenia
649 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS061x9
Canon EOS 250D čierny + 18 – 55 mm IS STM + 50 mm - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 50×
Canon EOS 250D čierny + 18 – 55 mm IS STM + 50 mm
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, objektív Canon EF-S 18-55 mm f/4-5,6 IS STM, druhý objektív Canon EF 50 mm f/1,8 STM, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 6,98 cm (V×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
812,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b6
5,0
Sony ZV1 + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – kompakt, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, bez hľadáčika, elektronická, optická stabilizácia obrazu, 1" snímač, rozlíšenie snímača 20,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 0,921 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW , JPEG a DCF, SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 6 × 10,55 × 4,35 cm (V׊×H), hmotnosť 0,294 kg
Zľavnené -13 %
679 € 779 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS080zv1
4,4 37×
Fujifilm QuickSnap dúhový 400/27
Jednorazový fotoaparát – jednorazový, s bleskom, na 27 snímok, ISO 400
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OF800a3
Canon EOS 6D Mark II, telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 13×
Canon EOS 6D Mark II, telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, vhodný na video, vodoodolný, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, Full HD video, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi, bezdrôtové rozhranie Bluetooth a bezdrôtové rozhranie NFC, mini HDMI, A/V (TV výstup), externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format) a PictBridge, rozmery 11,05 × 7,48 cm (V×H), hmotnosť 0,765 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér a krytka tela súčasťou balenia
1 499 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC088e111
Canon EOS 90D telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Canon EOS 90D telo
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so stavovým displejom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 32,5 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0 a bezdrôtové rozhranie WiFi, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 10,48 × 7,68 cm (V×H), hmotnosť 0,701 kg
1 349 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC106b1
4,9
Canon EOS R50, telo, čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, možnosť použitia namiesto webkamery, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, bez stabilizácie obrazu, bajonet Canon RF, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, uhlopriečka displeja 2,95", dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW , JPEG , DCF a HEIF, SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI a externý mikrofón súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format) a PictBridge, rozmery 8,55 × 11,63 × 6,88 cm (V׊×H), hmotnosť 0,329 kg, popruh/pútko a napájací kábel/adaptér súčasťou balenia
Cenová bomba
624,90 € Ušetríte 74,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC0990b1
4,9 50×
Canon EOS 250D strieborný + 18–55 mm IS STM
Digitálny fotoaparát – zrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, optický hľadáčik, bajonet Canon EF-S, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 24,1 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,26 × 12,24 × 6,98 cm (V׊×H), hmotnosť 0,449 kg, akumulátor, popruh/pútko, manuál, napájací kábel/adaptér, objektív a krytka objektívu súčasťou balenia
674,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC102b4
Sony Alpha A7 IV + FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS - Digitálny fotoaparát
Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 18×
Sony Alpha A7 IV + FE 28-70 mm F3,5-5,6 OSS + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, so stavovým displejom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, optická stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 33 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, Log, HLG, neobmedzené nahrávanie a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW , SD, SDHC, SDXC a CFexpress Type A pamäťová karta, rozhranie USB-C, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, objektív súčasťou balenia
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
Kúpiť s kódom SONYTRA4 2 449 €
2 649 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS170b
Canon EOS RP telo čierny - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 14×
Canon EOS RP telo čierny
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, elektronická stabilizácia obrazu, bajonet Canon RF, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 26,2 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 512 GB, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, mini HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 8,5 × 13,25 × 7 cm (V׊×H), hmotnosť 0,485 kg
Super cena
918,90 € Ušetríte 60,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OC098d1
Sony Alpha A7II, telo - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 18×
Sony Alpha A7II, telo + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony FE, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24,3 Mpx, Full HD video, Log a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,24 Mpx, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, maximálna veľkosť SD karty 256 GB, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie NFC, micro HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, možnosť priamej tlače pomocou DPOF (Digital Print Order format), rozmery 9,57 × 12,69 × 5,97 cm (V׊×H), hmotnosť 0,556 kg, akumulátor, popruh/pútko, USB kábel, manuál, napájací kábel/adaptér, držiak a krytka tela súčasťou balenia
+Darček Predĺžená záruka SONY v hodnote 73,90 €
999 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS072i1p5
Sony Alpha A6700 + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 - Digitálny fotoaparát Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9
Sony Alpha A6700 + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 + akcia Klikni a ušetri
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, možnosť použitia namiesto webkamery, odolný, so sánkami na blesk, vhodný na video, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Sony E, APS-C snímač, rozlíšenie snímača 26 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, zebra, objektív Sony E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS, uhlopriečka displeja 2,99", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej, podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, koncovka USB-C, micro HDMI a jack 3,5 mm súčasťou, výška 6,9 cm, objektív súčasťou balenia
1 649 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: OS073d1b

Digitálne fotoaparáty

akciaNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
True Wireless slúchadlá Jabra Elite 8 Active sú ideálnym výberom pre športovcov aj náročných používateľov, vďaka vysokej odolnosti, kvalite zvuku a pohodliu. Testované podľa vojenských štandardov sľubujú spoľahlivosť v každej situácii.
Rodina teleobjektívov pre fotoaparáty Sony sa rozrástla o model Sony FE 70 – 200 mm f/4 Macro G OSS II a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť podrobne ho otestovať. V nasledujúcej recenzii sa dozviete, aké je spracovanie objektívu, ako sa s objektívom Sony...
recenziaSony Alpha A6700 (RECENZIA): najlepšia kompaktná bezzrkadlovka od Sony? Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii!
Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z....
Pred pár týždňami predstavila spoločnosť Canon pre svoje bezzrkadlovky nový širokouhlý objektív Canon RF-S 10 – 18 mm f/4,5 – 6,3 IS STM. S plastovým bajonetom a minimalistickým dizajnom je ideálnym spoločníkom pre skúsených fotografov, ktorí ocenia nízku hmotnosť a...
Viac článkov Všetky články

Digitálne fotoaparáty

Napriek tomu, že dnes na zachytenie okolitého sveta čoraz častejšie používame fotoaparát smartfónu, klasické zrkadlovky či digitálne fotoaparáty sú stále žiadané a treba tiež povedať, že špičkovým fotografiám z digitálnych fotoaparátov sa nevyrovná nič. Čo ponúka portfólio najznámejších výrobcov fotoaparátov? Poďte to spoločne s nami zistiť.

Fotoaparáty od rôznych výrobcov

Fotoaparáty Nikon

Digitálne fotoaparáty Nikon potešia každého správneho fotografa, pre ktorého je fotenie každodenným chlebom ale aj nadšencov, ktorých táto kreatívna záľuba ešte len láka a začínajú takmer od nuly. Nikon jednoducho ponúka fotoaparáty pre začiatočníkov a profesionálov, a to v širokom spektre funkcií, veľkostí a cenových relácií.

Fotoaparáty Canon

Digitálne fotoaparáty Canon skvele poslúžia fotografom pokukujúcim po filmovom remesle alebo venujúcim sa akémukoľvek inému druhu fotografovania. Rodinke s deťmi na dovolenke bude zase vyhovovať kompaktný fotoaparát Canon. Vďaka širokej ponuke produktov a príslušenstva spoločnosť Canon uspokojí každého náročného používateľa.

Fotoaparáty Olympus

Digitálne fotoaparáty Olympus sa pýšia špičkovou kvalitou a viac ako storočnou tradíciou. V ponuke spoločnosti nájdete ako kompaktné fotoaparáty, tak bezzrkadlovky alebo starter kity určené pre začiatočníkov, v ktorých nenájdete len fotoaparát Olympus ale aj príslušenstvo potrebné na vstup do sveta fotografie.

Fotoaparáty Sony

Digitálne fotoaparáty Sony patria medzi najobľúbenejšie zariadenia a ulahodia hlavne používateľom, ktorí hľadajú kvalitu a kompaktnosť za prijateľnú cenu. Každý fotoaparát Sony je navyše možné vybaviť dodatočným príslušenstvom zahŕňajúcim všetko od puzdier až po vymeniteľné objektívy.

Fotoaparáty Kodak

Digitálne fotoaparáty Kodak nájdu využitie vo fotografickom štúdiu, ale aj na potulkách prírodou. V portfóliu americkej spoločnosti totiž nájdete outdoorový fotoaparát Kodak a aj profesionálne zrkadlovky s vymeniteľným objektívom.

Fotoaparáty Polaroid

Digitálne fotoaparáty Polaroid nadchnú milovníkov časov minulých, kedy ste mali fotografiu v ruke v rádoch desiatok sekúnd od jej vyhotovenia. Dnes na trhu navyše nájdete moderné varianty klasických Polaroidov, ktoré môžete bezdrôtovo prepojiť s tlačiarňou alebo mobilným telefónom.

Fotoaparáty Instax

Digitálne fotoaparáty Instax pokračujú v tradícii a zároveň v ožívajúcom trende instantných fotoaparátov pod taktovkou spoločnosti Fujifilm. Zariadenia Instax sa pýšia nízkou hmotnosťou, prijateľnou cenou a dizajnom, vďaka ktorému sa každý fotoaparát Instax stane módnym doplnkom.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné digitálne fotoaparáty Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie digitálne fotoaparáty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie digitálne fotoaparáty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii digitálne fotoaparáty recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií