Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DJI F309 Phantom 2 s batériou navyše

Zobraziť katalóg
DJI F309 Phantom 2 s batériou navyše
5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Dron s autopilotom NAZA-M V2 s GPS, 7-kanálová RC súprava 2.4GHz, Li-Pol batéria 5200mAh, profesionálne gimbal Zenmus H4-3D + batérie navyše
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CVI502g Produktové číslo:  DJI0309BAT Stránky výrobcu
DJI F309 Phantom 2 s batériou navyše 885,53 € Rozbalené

DJI F309 Phantom 2 s batériou navyše

DJI F309 Phantom 2 s batériou navyše je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Kvalitné zábery z výšky

Obohaťte svoje videá, reportáže alebo krátke filmy o fascinujúce zábery z výšky. Kvadrokoptéra DJI Phantom 2 vám umožní robiť dych berúce zábery na všetkých miestach. Sofistikovaný autopilot v spojení s GPS prijímačom zabezpečí dokonalý prelet prednastavených bodov. Fantastický systém stabilizácie stroja nedovolí akokoľvek roztrasené zábery. Za pomocou profesionálneho gimbal jednoducho pripevníte kameru GoPro a extra set batérií vám zaistí dokonale dlhú prevádzkovú dobu stroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné telo
  • Vstavaný GPS prijímač
  • Profesionálne gimbal
  • Sofistikovaný autopilot
  • Prepracovaný systém stabilizácie
  • Set batérií navyše

Perfektne stabilný

Inteligentná riadiaca jednotka NAZA-M V2 zaisťuje dokonalú stabilizáciu stroja. Tento mozog stroje stabilizuje každý povel, ktorý vydáte. Môžete sa spoľahnúť na vaše umenie a plne stroj kontrolovať pričom je len stabilizovaná poloha stroja. Ďalšou možnosťou je prepojenie stabilizácie polohy so stabilizáciou podľa zemepisnej polohy. V tomto prípade stroj, ak mu neudílíte žiadne povely, zostáva stabilne na mieste podľa zamerané zemepisnej polohy. Tento režim je výhodný, ak chcete súčasne ovládať kameru.

Perfektné výdrž a ovládania

Stroj sa ovláda prostredníctvom inovovaného šiestich kanálového vysielača pracujúceho na frekvencii 2,4 GHz. Ovládač obsahuje dva krížové ovládače pre riadenie základných pohybov stroja. Dva trojpolohové prepínače pre voľbu letových režimov a otočný ovládač kamery. Vysielač je napájaný z integrovaného akumulátora, pričom dobíjanie je možné prostredníctvom microUSB kábla. Dosah ovládania je až 1000 metrov. Vysokokapacitné batérie, integrovaná v tele prístroja, umožňuje až 25 minút letu. Naviac je súčasťou balenia druhá batéria!

Kvalitné šasi

Základom šasi je kompaktný škrupinový výlisok z odolného plastu, do ktorého sú integrované motory, riadiaca elektronika a akumulátor. Model je poháňaný štyrmi motormi. Do ramien stroje sú integrované LED indikátory, ktoré ukazujú polohu stroja aj pri zníženej viditeľnosti.

Profesionálne záves na kameru

Súčasťou balenia je profesionálny 3-osi záves Zenmuse H4, čo je špičkový produkt vo svojej triede. Záves je určený pre akčné kameru GoPro Hero 4. Tento doplnok zaisťuje perfektnú stabilizáciu a vysokú presnosť zábere aj pri vyšších rýchlostiach.

Obsah balenia:

  • Stroj Phantom 2
  • Podvozok s modulom GPS
  • Sedmikanálový vysielač
  • Záves Zenmuse H4
  • Sadu 4 párov vrtúľ
  • 2 pohonné akumulátory
  • Sieťový nabíjač
  • Skrutkovač Phillips
  • USB kábel a slovenský návod

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Hmotnosť
1 000 g Hotovo!
Obsah balenia
Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 000 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DJI F309 Phantom 2 s batériou navyše
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií