Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

Zobraziť katalóg
DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition
1,0 1 hodnotení
Dron – 4K kamera s 3-osou stabilizáciou 1" snímačom, dosah až 7km, výdrž približne 28 min, max. rýchlosť 20m/s, hmotnosť 1388g, GPS, microSD (max.128GB), magnéziový skelet, antikolízne čidlá, funkcia Tapfly a ActiveTrack, diaľkové ovládanie s displejom
Kód:  CVI515f Produktové číslo:  DJI0425 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

 

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 Pro je vybavená pevným skeletom zo zliatiny titánu a horčíka, ktorý zvyšuje tuhosť, minimalizuje vibrácie a znižuje hmotnosť celého zariadenia. Pýši sa tiež štyrmi motormi, vďaka ktorým sa môže DJI Phantom 4 Pro pýšiť mimoriadne stabilnou vzdušnou manipuláciou aj za menej priaznivých letových podmienok. Na jedno nabitie dokáže lietať až 28 minút. V ideálnych podmienkach môžete dosiahnuť rýchlosť letu až 72 km/h a diaľkové ovládanie má dosah až 7 km. Vďaka niekoľkým letovým režimom si budete môcť prispôsobiť let presne podľa vašich predstáv.


Kľúčové vlastnosti DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

  • 4K kamera s 1" snímačom a 3-osou stabilizáciou
  • Inteligentný systém vyhýbania sa prekážkam
  • Letové režimy
  • Doba letu až 28 minút
  • Mobilná aplikácia DJI GO
  • Diaľkový ovládač so zabudovaným displejom a výdržou až 5 hodín
  • Prepravný box súčasťou balenia

Nová kamera
 

Nová kamera

Kvadrokoptéra DJI Phantom 4 Pro je vybavená 4K kamerou s 1" CMOS snímačom s rozlíšením 20 Mpx. Navyše ide o prvú kameru s mechanickou uzávierkou, čo má za následok odstránenie skreslenia „rolling shutter“ (vzniká napr. pri rýchlom lete).

Svojím výkonom je porovnateľná s klasickými kamerami. Videá je možné ukladať s dátovým tokom 100 Mb/s v dvojitom kódovaní:

  • H.264 4K pri 60fps
  • H.265 4K pri 30fps
Vyhýbanie sa prekážkam
 

Vyhýbanie sa prekážkam

Ucelený systém senzorov registruje prekážky celkom v piatich smeroch. V prípade detekcie prekážky sa dokáže vyhnúť v štyroch smeroch.

O vyhýbanie prekážkam sa stará inteligentný systém FlightAutonomy doplnený o obrazové stereo čidlá s vysokým rozlíšením v zadnej časti kvadrokoptéry. Ďalších pár snímačov sa nachádza v prednej časti, okrem toho disponuje aj infračervenými snímačmi, ktoré detegujú prekážky po stranách. Pilot sa tak môže plne sústrediť na natáčanie videa.

DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Inteligentný diaľkový ovládač

Vylepšený ovládač disponuje systémom LightBridge pre prenos HD obrazu s podporou prenosovej frekvencie 5,8 GHz a 2,4 GHz, vďaka čomu sa minimalizuje riziko rušenia prenosu signálu. Po zapnutí DJI Phantom 4 Pro je automaticky zhodnotená úroveň okolitého rušenia a na základe toho zvolí prenosovú frekvenciu. Aj vďaka tejto funkcii je možné v ideálnych podmienkach dosiahnuť prenos videa až na vzdialenosť 7 km.

Integrovaný HDMI port, slot pre microSD kartu, mikrofón, reproduktor a WiFi pripojenie umožňuje editovanie fotografií pomocou aplikácie DJI GO. Výdrž akumulátora v ovládači je približne 5 hodín.


Letové režimy

  • Draw - nakreslite trasu na obrazovke a DJI Phantom 4 Pro poletí presne podľa zadaného smeru.
  • ActiveTrack - kvadrokoptéra automaticky rozozná predmety, ktoré nasleduje, vďaka čomu možno vytvoriť komplexné zábery. Algoritmus dokáže rozoznať viac predmetov a upraví dynamiku tak, aby vznikol plynulý záber.
  • TapFly - jednoduchým poklepaním kamkoľvek na obrazovku určíte, kam zariadenie poletí s automatickým vyhýbaním sa prekážkam.
  • Return to Home - „návrat domov“, vylepšený režim automaticky vyberie najvhodnejšiu trasu pre návrat podľa okolitých podmienok. Vďaka GPS a záznamu trasy sa dokáže vrátiť aj pri výpadku signálu.
  • Režim gest - pomocou jednoduchých gest možno zhotovovať selfie bez diaľkového ovládania. Stačí zdvihnúť ruky, kamera toto gesto rozozná a uzamkne kameru na danú osobu. Potom už stačí roztiahnuť ruky, čím aktivujete 3-sekundovú samospúšť.

DJI GO

Pre bezproblémové lietanie a natáčanie videí budete nevyhnutne potrebovať mobilnú aplikáciu DJI GO. Ponúka živý náhľad, rôzne údaje o lete a ďalšie pokročilé nastavenia. Sprístupňuje manuálne nastavenie kamery, ISO, clony, rýchlosti uzávierky a mnoho ďalších. Pomocou DJI GO možno ľahko videá a snímky upravovať a následne zdieľať na sociálnych sieťach. Dokonca umožňuje aj živý prenos. Táto aplikácia je tiež dostupná v monitore DJI Crystalsky.


Obsah balenia

  • Phantom 4 Pro
  • Diaľkové ovládanie so zabudovaným 5,5" displejom
  • Vrtule (4 páry)
  • Akumulátor do modelu
  • Nabíjačka
  • Micro USB kábel
  • MicroSD karta (16 GB)
  • Prepravný box
  • Manuál (CZ)
 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!
Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autonómny let, Sledovanie objektov, Ovládanie gestami Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Typ

Konštrukcia
Skladacia Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Autonómny let, Sledovanie objektov, Ovládanie gestami Hotovo!

Kamera

Max. rozlíšenie videa
4K (4096 × 2160) Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu, Online prenos Hotovo!

Pamäť

Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!
Počet batérií v ovládači
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 388 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je rozdíl ve zboží DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition vs. DJI Phantom 4 Pro+ V.2, kromě barvy. Děkuji.

Diskusia a poradňa k DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition
Príslušenstvo pre DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Phantom 4 Pro+ Obsidian Edition.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií