DJI RC Motion 3

Zobraziť katalóg
DJI RC Motion 3
Ovládač – pohlcujúce ovládanie pohybu. Pri použití s ​​DJI Goggles 3 reaguje pohyb dronu na pohyby vášho zápästia. V kombinácii s robustnou schopnosťou DJI RC Motion 3 proti rušeniu môžete dosiahnuť presné ovládanie „point-to-fly“. Kompatibilita DJI Avata 2, DJI Mini 4 Pro, DJI Air 3 a DJI Goggles 3.
96,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  DJI2411 Produktové číslo:  CP.RC.00000023.01 Stránky výrobcu
DJI RC Motion 3 96,90 € Momentálne nedostupné

DJI RC Motion 3

Ovládač DJI RC Motion 3 umožní parádne dynamické letové manévre dronu. Použiť ho môžete samostatne aj v kombinácii s okuliarmi DJI Goggles 3. Pri ovládaní dronu DJI Avata 2 a použití okuliarov DJI Goggles 3 reaguje pohyb dronu na pohyby zápästia, pomocou ovládača tak dosiahnete presné ovládanie. S okuliarmi DJI Goggles 3 je možné pomocou RC ovládať kurzor AR a prechádzať ponuku na obrazovke okuliarov. Užijete si tak intuitívne povolenie funkcií, úpravu nastavenia kamery a zmeny špecifikácií prenosu. Ovládač DJI RC Motion 3 vyniká aerodynamickým dizajnom, ktorý zaistí pohodlné držanie. Prirodzené rozmiestnenie funkčných tlačidiel umožní vykonávať vzlety, zastavenie, prepínanie režimov i efektívne akrobatické manévre jednoduchým tlačením prsta .

DJI RC Motion 3

Kľúčové vlastnosti ovládača DJI RC Motion 3

  • Ovládač kompatibilný s drony DJI Air 3 a DJI Mini 4 Pro
  • Umožní parádne dynamické letové manévre dronu
  • Použiť je možné samostatne aj v kombinácii s okuliarmi DJI Goggles 3
  • Pri ovládaní dronu DJI Avata 2 a použití okuliarov DJI Goggles 3 reaguje pohyb dronu na pohyby zápästia
  • Ovládač DJI RC Motion 3 vyniká aerodynamickým dizajnom, ktorý zaistí pohodlné držanie
  • Prirodzené rozmiestnenie funkčných tlačidiel umožní vykonávať vzlety, zastavenie, prepínanie režimov aj efektívne akrobatické manévre jednoduchým tlačením prsta
  • Súčasťou ovládača DJI RC Motion 3 je tlačidlo pre núdzové brzdenie a visenie, ovládanie postoja dronu, prepínanie letových režimov, plynový pedál, FN volič pre nastavenie aj tlačidlo pre uzávierku či záznam
  • V normálnom režime sa manipuluje s joystickom a ovláda tak stúpanie, klesanie či horizontálny pohyb letu dronu doľava alebo doprava
  • Ovládač DJI RC Motion 3 ponúka 2-stopový systém pre presnejšie ovládanie
  • Stlačením plynovej spúšte sa uzamkne poloha dronu, zatiaľ čo úplným stlačením sa zámok polohy uvoľní a zrýchli let dronu vpred
  • DJI RC Motion 3 ponúka bezpečné ovládanie dronu

S DJI RC Motion 3 aktivujete stúpanie, klesanie aj horizontálny pohyb dronu

Súčasťou ovládača DJI RC Motion 3 je tlačidlo pre núdzové brzdenie a visenie, ovládanie postoja dronu, prepínanie letových režimov, plynový pedál, FN volič pre nastavenie aj tlačidlo pre uzávierku či záznam. V normálnom režime budete manipulovať s joystickom a ovládať tak stúpanie, klesanie či horizontálny pohyb letu dronu doľava alebo doprava. Pomocou akcelerátora joysticku je možné dron prevrátiť .

DJI RC Motion 3

Ovládač DJI RC Motion 3 ponúka presné ovládanie

Ovládač DJI RC Motion 3 ponúka 2-stopový systém pre presnejšie ovládanie. Stlačením plynovej spúšte sa uzamkne poloha dronu, zatiaľ čo úplným stlačením sa zámok polohy uvoľní a zrýchli let dronu vpred. Plynová funkcia disponuje aj reverznou funkciou. Keď ju zatlačíte späť pri vznášaní sa dronu, poletí obrátene.

DJI RC Motion 3
DJI RC Motion 3

DJI RC Motion 3 zaistí pohlcujúci zážitok z letu

DJI RC Motion 3 zaručí bezpečné ovládanie dronu. Po stlačení zamykacieho tlačidla sa aktivuje brzdenie a visenie, čo umožní zvládnuť aj náročné a naliehavé situácie. Krátke stlačenie tlačidla režimu rýchlo prepína medzi režimom Normal a Sport, dlhé stlačenie spustí domovský bod Smart Return-to-Home. Ovládač DJI RC Motion 3 je kompatibilný s drony DJI Air 3 a DJI Mini 4 Pro . V kombinácii s okuliarmi DJI Goggles 3 odomknete intuitívne ovládacie prvky pohybu a vychutnáte si tak pohlcujúci zážitok z letu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI RC Motion 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI RC Motion 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI RC Motion 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI RC Motion 3.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií