AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow

Zobraziť katalóg
DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow
4,5 4 hodnotení
Dron - Full HD kamera s 2-osovou stabilizáciou, dosah až 2 km, výdrž približne 16 min., max. rýchlosť 50 km/h, hmotnosť 300 g, GPS, micro SD (max. 64 GB), vysielač, 2x aku, batoh, chrániče vrtulí, nabíjač na 3 akumulátory
Kód:  CVI516q4 Produktové číslo:  DJIS0204C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow

Využite príležitosti

Zoznámte sa s DJI Spark, miniatúrnym dronom, so všetkými podstatnými funkciami od DJI, ktoré vám umožnia zachytiť všetky dôležité okamihy. Možnosť inteligentného riadenia letu vrátane ovládania gestami, mechanický záves s 2-osovou stabilizáciou a kamera s mimoriadne kvalitným záznamom premení vaše sny na skutočnosť.


Rýchly vzlet

Vďaka funkcii FaceAware vzlietne DJI Spark z vašej dlane na základe rozpoznania vašej tváre. Vďaka tomu sa ocitne vo vzduchu počas niekoľkých sekúnd.

Ovládanie gestami

Ovládanie bez mobilného telefónu alebo ovládača? Pre DJI Spark žiadny problém, snímajte skvelé letecké snímky pomocou jednoduchých gest.
 

Staňte sa režisérom

Inteligentné letové režimy a intuitívne ovládanie vám pomôže vytvoriť precízne záznamy pomocou niekoľkých jednoduchých dotykov.
 

Editujte a zdieľajte

Mobilná aplikácia DJI GO 4 obsahuje šablóny automatických úprav a celý rad filtrov. Môžete tak ľahko a rýchlo upravovať videá a zdieľať ich priamo na sociálnych sieťach.


Inteligentné letové režimy

Bystrý, spoľahlivý a neuveriteľne intuitívny


QuickShot - video jednoduchým poklepaním

Nemusíte byť žiaden profesionál - DJI Spark všetko urobí za vás. Vďaka režimu QuickShot natočíte úžasné zábery aj bez predchádzajúcich skúseností.

  • Rocket - stúpa s kamerou smerom nadol
  • Dronie - lieta dozadu a nahor s kamerou uzamknutou na predmet
  • Circle - oblietava určený predmet
  • Helix - letí nahor v špirále okolo cieľa

TapFly - zábery pomocou prstov

V tomto režime si stačí záber len predstaviť. Potom stačí kliknúť na displej vášho telefónu a DJI Spark pomocou technológie na rozoznávanie obrazu poletí presne tým smerom, ktorý ste zvolili. Počas letu rozoznáva prekážky.

  • Coordinate - dotknite sa obrazovky a dron poletí na určené miesto v stálej výške
  • Direction - letí smerom určeným kliknutím

ActiveTrack - jednoduchšie sledovanie

V režime ActiveTrack automaticky rozpozná objekty rôznych tvarov a veľkostí, ktoré sleduje na základe ich veľkosti a rýchlosti. Sledovanie je tak spoľahlivejšie. 

  • Trace - sledujte predmet spredu alebo zozadu. Taktiež ho môže aj oblietavať
  • Profile - sledujte predmet z jednej perspektívy


 


Gestá

Zachyťte dôležité okamihy pomocou giest - jednoduchých povelov rukou. Môžete tak ovládač a mobilný telefón nechať doma.

  • Selfie - zdvihnite ruky, zamávajte, alebo z prstov urobte rámček a DJI Spark vyhotoví fotografiu
  • PalmControl - sleduje pohyb vašej ruky, vďaka čomu dokáže vzlietnuť a pristáť na vašej dlani

Vysokovýkonná kamera

Úžasné fotografie a neuveriteľne ostré videá

Stabilizované video

Stabilizácia pomocou dvojosového mechanického závesu a technológie UltraSmooth výrazne znižuje vibrácie a skreslenie. Vďaka tomu sú zábery stabilné a dokonale detailné. 

Výkonný objektív

Zachyťte pohľad na svet rovnomerne prekreslenými snímkami s živými farbami a minimálne chromatickou aberáciou a skreslením. Kamera disponuje širokouhlým objektívom so svetelnosťou f/2,6 s ekvivalentnou ohniskovou vzdialenosťou 25 mm. Päť členov je zostavených v jednej skupine, ktorá je ideálne zasadená do miniatúrneho rámčeka.

Veľký snímač

Malá a kompaktná kamera, ktorou je DJI Spark vybavený ponúka 1/2,3" CMOS snímač umožňujúci zhotovovať stabilizované video v rozlíšení 1080p a statické snímky v rozlíšení 12 Mpx. Väčší snímač znamená vyššiu citlivosť na svetlo. Dron tiež preberá všetky predchádzajúce DJI režimy fotografovania a navyše pridáva dva nové režimy - Pano a ShallowFocus.DJI spark Fly More Combo

Rýchlosť a presnosť ovládania

Vďaka aerodynamickému tvaru a ľahkej konštrukcii - iba 300 gramov - sa DJI Spark vo vzduchu vznáša s minimálnym odporom vzduchu. Výkonný pohon ponúka stabilný let dokonca aj vo vetre s rýchlosťou až 50 km/h v režime Sport. A pomocou inteligentného systému lietania bude ovládanie drona zábavné a intuitívne.

Skvelý dosah

Inovatívna technológia HD WiFi umožňuje prenos 720p videa na displej vášho mobilného telefónu v reálnom čase až na vzdialenosť 2 km ďaleko.

Lietajte až 16 minút

Všetky inteligentné funkcie DJI dovoľujú dronu vydržať vo vzduchu až 16 minút (v závislosti na poveternostných podmienkach). Vy tak budete mať dostatok času na vyhotovenie viacerých fotografií a videí.


FlightAutonomy

Tento systém sa skladá z obrazového pozičného systému (VPS), 3D vnímania, dvojpásmového GPS, vysokoprecíznej internej meracej jednotky a 24 výkonných výpočtových jadier. Vďaka tomu môže Spark presne visieť kdekoľvek s VPS asistenciou do výšky 30 m, vnímať prekážky až 5 m pred sebou a bezpečne pristávať.

Návrat domov

Ak je stav batérie nízky, dôjde k strate signálu alebo pri stlačení tlačidla pre návrat domov (RTH) sa dron vráti späť na vopred určené miesto. Kamera zachytáva obraz miesta okolo bodu vzletu a tieto obrazy porovnáva počas návratu k bezpečnému pristátiu.
 

Inteligentnejší let

Systém GEO od DJI vás bude informovať o miestach, kde by let s DJI Spark mohol spôsobiť problémy s bezpečnosťou napr. v blízkosti letísk alebo štadiónov. Poskytuje tak potrebné informácie k bezpečnému a zodpovednému prevádzkovaniu drona.

 

Výkon a ochrana

DJI spark využíva Li-Pol batériu s vysokou kapacitou zaručujúcou optimálny výkon. Inteligentné ochranné funkcie (celkom 12) napomáhajú bezpečnému letu. Batéria navyše odhaduje zostávajúci letový čas a dáva vám v reálnom čase vedieť, kedy pristáť.

 


Obsah balenia

  • Spark
  • Vysielač
  • 4 páry vrtulí
  • Ochranné oblúky
  • 2× Li-Pol akumulátor
  • Nabíjač
  • Nabíjací HUB na 3 akumulátory
  • Kábel micro USB
  • Prepravný box
  • Prepravný batoh

Parametre a špecifikácia

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Sledovanie objektov, Ovládanie gestami Hotovo!
Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!
Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!

Let

Ovládanie
Ovládačom, Mobilom Hotovo!
Letové funkcie
GPS, Detekcia prekážok, Sledovanie objektov, Ovládanie gestami Hotovo!

Kamera

Funkcie kamery
Stabilizácia obrazu Hotovo!

Batéria

Typ batérie drona
Li-pol Hotovo!
Počet batérií na chod drona
1 ks Hotovo!
Typ batérie ovládača
Li-pol Hotovo!
Počet batérií v ovládači
1 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
300 g Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky drony s GPS
» Všetky seflie drony
» Všetky drony s kamerou

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat při kolikati FPS dron natáčí ?? Děkuji nashledanou

Dji Spark fly more combo - 599$ Opravdu nechápu jak si můžete dovolit prodávat ten samý produkt o téměř 10000CZK dráž..

Dobrý den dokoupil jsem si náhradní baterii ale dron s ní vůbec nelétá -napíše pouze cannot take off. Jako druhý problém je když už letí s původní baterií tak nelétá vůbec proti slunci a to ani okolo poledne,pouze couvá proti slunci. Děkuji

dík spadl nebo Phantom 3 advanced

Prosím o informaci, kdy očekáváte naskladnění dronů DJI Spark combo

Chcela vy som sa spytat kedy bude na sklade?

Pěkný osobní létající fotoaparát. Jako "problém" vidím dosah s ovladačem díky omezení v CE zóně (Evropa) na 500m. Mavic Pro má také v CE zóně omezený dosah, ale na 2km. Většině to vadit nebude, ale pro použití na focení špatně přístupných míst třeba v horách to není. Bude to nejspíše pro výdrž baterie, kde to vypadá v praxi na cca 11 minut. Větší Mavic Pro má díky větší baterii rezervu pro bezpečný návrat z větší vzdálenosti. Také video co je vidět ve všech testech na Youtube vykazuje škubání. Snad to je chyba jen předprodukčních kusů a nedegraduje tento potencionálně super stromeček jen na focení.

V detaile neukazuje cenu bez DPH. Je možné zakúpiť bez DPH na firmu? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow
Príslušenstvo pre DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií