Premium Week Samsung

DJI Spark – nabíjací adaptér pre 3 aku

Zobraziť katalóg
DJI Spark – nabíjací adaptér pre 3 aku
5 8 hodnotení
Nabíjačka – pre DJI Spark
Kód:  CVI533p1 Produktové číslo:  DJIS0200-05 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DJI Spark – nabíjací adaptér pre 3 aku Predaj skončil

DJI Spark – nabíjací adaptér pre 3 aku

Táto špeciálna nabíjačka vám umožní nabíjanie až troch akumulátorov pre dron DJI Spark súčasne. Úplné nabitie akumulátorov trvá približne 90 minút. Jeho výhodou je, že optimalizuje výkon nabíjania napríklad pri nízkych teplotách tak, aby nabíjanie bolo maximálne účinné. Týmto spôsobom predlžuje životnosť batérií.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre DJI Spark
  • Nabíja až 3 akumulátory súčasne
  • Nízka hmotnosť

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nabíjí baterie najednou? Tím že je uváděno že jedna vydrží až 16 minut (což tak v praxi zdaleka není), tak na vybití tři baterií je tak 45 minut. Tak by to chtělo aby to bylo nabité dříve. Uvedeno ale je 90 minut což mi přijde nějaké divné když jedna se nabije normálně do hodiny

Jde zakoupit i bez docku? Děkuji.

Diskusia a poradňa k DJI Spark – nabíjací adaptér pre 3 aku
Príslušenstvo pre DJI Spark – nabíjací adaptér pre 3 aku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DJI Spark - nabíjecí adaptér pro 3 aku. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DJI Spark - Ladeadapter für 3 Akkus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DJI Spark - Ladeadapter für 3 Akkus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DJI Spark - töltő adapter 3 akkumulátorhoz.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií