AP+ nový vizuál Effaclar

DUCRAY Anacaps Progressiv TRIO (2 + 1 zadarmo)

Zobraziť katalóg
DUCRAY Anacaps Progressiv TRIO (2 + 1 zadarmo)
Doplnok stravy – vlasy a nechty
Kód:  PIEDUCDS169 Produktové číslo:  3282779187169

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DUCRAY Anacaps Progressiv TRIO (2 + 1 zadarmo) Predaj skončil

DUCRAY Anacaps Progressiv TRIO (2 + 1 zadarmo)

Ducray Anacaps Progressiv je doplnok stravy pre vlasy vyvinutý na doplnkovú starostlivosť pri chronickom vypadávaní vlasov. Prispieva k udržaniu zdravých vlasov. Je určený pre dospelých od 18 rokov. Vlas je tvorený predovšetkým z proteínu keratínu, ktorého základom je aminokyselina cysteín. Chronické faktory (hormonálne, alebo vaskulárne) môžu narušiť vlasový cyklus a spôsobiť chronické, alebo opakované vypadávanie vlasov. Originálne zloženie Anacaps Progressiv dodáva vlasovým folikulom biotín (vitamín B8), zinok a selén, ktoré prispievajú k udržaniu zdravých vlasov a vitamín B6, ktorý prispieva k správnej syntéze cysteínu. Navyše vitamín B6 prispieva aj k regulácii hormonálnej aktivity. Selén, zinok a vitamíny C, B2 a E prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom. 

Účinné látky

– Biotín, zinok a selén prispievajú k udržaniu zdravých vlasov
– Vitamín B6 prispieva k správnej syntéze cysteínu (aminokyselina, ktorá je súčasťou keratínu) a k regulovaniu hormonálnej aktivity
– Selén, zinok a vitamíny C, B2 a E pôsobia ako antioxidanty.

Zloženie

Plnidlo: mikrokryštalická celulóza; zahusťovadlo: hydroxypropylmethyl celulóza; kyselina L-askorbová; nikotínamid; síran železnatý; DL-alfa-tokoferyl acetát; monohydrát síranu zinočnatého; D-pantothenan vápenatý; protihrudkujúca látka: stearan horečnatý, oxid kremičitý; pyridoxín hydrochlorid; riboflavín; molybdénan sodný; farbivá: oxid titaničitý, oranžová žlť;* kyselina listová; seleničitan sodný; biotín.

*Môže mať nepriaznivý vplyv na aktivitu a pozornosť detí. Neobsahuje lepok. 


Parametre a špecifikácia

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DUCRAY Anacaps Progressiv TRIO (2+1 zdarma). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DUCRAY Anacaps Progressiv TRIO (2+1 ajándék).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií