Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

DYSON Airblade AB12 biely

Zobraziť katalóg
DYSON Airblade AB12 biely
Sušič rúk bezdotykový infra-červená aktivácia, 1600 W, hlučnosť 86 dB, celoživotný antimikrobiálny filter HEPA triedy H13, automatické vypnutie po 30 s
Kód:  EAZ9001k Produktové číslo:  5025155015599 Stránky výrobcu
DYSON Airblade AB12 biely Predaj skončil

DYSON Airblade AB12 biely

Zoznámte sa s revolučným sušičom rúk súčasnosti. Samotným základom je progresívny motor Dyson, ktorý sa radí k tým najmenším a zároveň najvýkonnejším na svete. Poháňa ho 1600 W a v okamihu vytvorí dva tenké prúdy vzduchu s rýchlosťou 690 km/h. Väčšina konkurenčných výrobkov využíva jeden úzky stĺpec vzduchu, ktorý nie je tak výkonný a bežne ponecháva na rukách mokré časti. Čo je samozrejme pri sušiči rúk veľmi nežiadúce, a to už len kvôli faktu, že na vlhkých rukách sa môže množiť až 1000× viac baktérií, než na suchých. Sušič rúk Airblade je schopný usušiť vaše ruky už len za 10 sekúnd. V porovnaní s konkurenciou dosahuje nízku hlučnosť, ktorá by nemala presiahnuť 86 dB. Samozrejmosťou je vodoodolnosť, stupeň krytia je IP24. 

Niekoľko hlavných predností

  • Kvalitné a kompaktné vyhotovenie
  • Osušenie dokonale čistým vzduchom
  • Spotreba oveľa menej energie oproti konkurencii
  • Rýchlosť vzduchu dosahuje rýchlosť 690 km/h
  • Ruky suché už za 10 sekúnd, automatické vypnutie po 30 sekundách
  • Celoživotný antibakteriálny HEPA filter H13 odstráni 99,9 % baktérií
  • Bezdotykové ovládanie, baktericídny povrch a hygienické podmienky

Výkonný, kompaktný, s nízkymi nákladmi, no jednoducho bezchybný!

Veľké pozitívum tkvie aj v úzkom profile zariadenia. Vďaka malému motoru Dyson bude spotrebič vyčnievať zo steny iba 10 cm! Kvôli väčším rozmerom sa iné sušiče zapúšťajú do steny - Airblade netreba, takže odpadajú ďalšie náklady na jeho obstaranie. Jednou z ďalších výhod sú nízke náklady na prevádzku, hygienická neškodnosť, veľká ohľaduplnosť k životnému prostrediu a nízke emisie oxidu uhličitého. Oproti konkurenčným výrobkom je prevádzka až o 69 % lacnejšia, v prípade papierových utierok je prevádzka lacnejšia až o neuveriteľných 97 %! Náklady na obstaranie teda budú raz dva späť aj s úrokmi. Spotreba energie na jedno osušenie sa pohybuje okolo 0,0044 kWh.

Hygienické podmienky a ďalšie úspory

Na toaletách a v podobných prostrediach vo vzduchu poletuje mnoho baktérií a vírusov. Nesmierne dôležité je zabezpečiť, aby vzduch, ktorý ruky osuší, bol hygienický. Zariadenia od spoločnosti Dyson používajú celoživotný integrovaný antimikrobiálny filter HEPA triedy H13. Ten zachytí 99,9 % baktérií a vírusov zo vzduchu, a tak vaše ruky budú po umytí naozaj čisté. Hygienickej prevádzke rovnako veľmi prispieva bezdotyková prevádzka na princípe infračervených lúčov. Spotrebič sa aktivuje pohybom a automaticky sa vypne po 30 sekundách, čím získate ďalšiu značnú úsporu. 

Technické parametre:

Rozmery (V x Š x H): 394 × 234 × 100 mm
Hmotnosť produktu: 2,8 kg
Napájanie: 230-240 V AC, 50 Hz
Konštrukcia krytu: Polykarbonát PC
Rýchlosť motora: 88 000 otáčok za minútu
Prevádzkové prietok vzduchu: 30 litrov za sekundu
Doporučená výška inštalácie - vršok prístroja: muž 1324 mm, žena 1289 mm, dieťa / hendikepovaní 1074 mm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson Airblade AB12 bílý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií