Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Rapture AP+ plus nový vizuál

EK Water Blocks EK-KIT S240

Zobraziť katalóg
EK Water Blocks EK-KIT S240
Vodné chladenie - súprava, EK-Supremacy MX, EK-CoolStream PE 240 radiátor, EK-Vardar, EK-XRES 100 SPC-60 MX PWM (s pumpou), EK-DuraClear (2m), EK-CryoFuel Clear koncentrát
Kód:  EKFCN003 Produktové číslo:  3831109863527 Stránky výrobcu

EK Water Blocks EK-KIT S240

EK Water Blocks EK-KIT S240 je kompaktná chladiaca súprava určená ako začiatočníkom, tak aj pokročilým ale najmä všetkým používateľom, ktorí hľadajú najvýkonnejšie a osvedčené komponenty. Určená je hlavne pre prípady, keď nemáte v skrini počítača veľa miesta. Celá chladiaca zostava EK-KIT S240 je totiž pomerne malá. Súpravy S sú skvelou voľbou pre každého, kto chce mať vodou chladený počítač. Súprava prináša všetko, čo potrebujete pre zostavenie svojej vlastnej chladiacej zostavy. Nemusíte sa starať o problémy s kompatibilitou alebo s dĺžkou hadíc.

Kľúčové vlastnosti EK-KIT S240

  • Jednoduchá inštalácia
  • Nepotrebujete veľa miesta pre umiestnenie
  • Hadice zostavy S240 majú dĺžku 2 m
  • Chladiaca zostava EK-KIT S240 má dizajnovo pekné vyhotovenie

Upozorňujeme, že súčasťou tejto súpravy je len koncentrát kvapaliny - ten je potrebné zriediť destilovanou vodou, ktorá NIE JE v balení tohto produktu.

Sada obsahuje tieto komponenty:
1× CPU blok EK-Supremacy MX (Intel 775/1150/1155/1156/1366/2011 a AMD AM2/AM3/ FM1/ FM2/AM4)
1× Radiátor EK-CoolStream RAD SE (240)
2× Ventilátor EK-Vdar F3 Silent (1 850 rpm)
1× Pumpa EK-XRES 100 SPC MX PWM vrátane expanznej nádoby a držiaka
2× Hadica Primochill 13/10mm Clear
6× Fitinky EK-ACF Fitting 13/10mm – G1/4 Nickel
1× Kvapalina EK-Ekoolant UV Clear (concentrate 100 ml)
1× Montážne príslušenstvo (držiak pumpy, PWM rozdvojky pre ventilátory, atď.)

 

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť ventilátorov

Maximálna rýchlosť
1 850 RPM Hotovo!
Maximálna hlučnosť
29,5 dB Hotovo!
Prietok vzduchu
63 CFM (107,04 m3/h) Hotovo!
Regulácia otáčok
Automatická regulácia otáčok Hotovo!

Socket

AMD Socket
AM4 Hotovo!
Intel Socket
1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 2011, 2066 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky kompletné sety vodného chladenia
» Všetko chladenie na overclocking

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , chtěl bych se zeptat když jsem viděl v diskuzi že chlazení nestačí na procesor a zároveň grafickou kartu/či dvě. Je možné použít jeden set na procesor a v budoucnu další set na grafiku či dvě ? Sice se to asi nedělá ale byl by to velký problém ? Děkuji za odpověď

Dobrý den, mám otázku, jelikož jsem odpověď nenašel na webu. Je tento vodní set vůbec kompatibilní s grafikami ? Popř. jestli s GTX 1060 ? :) Předem děkuji za odpověď, zákazník.

Dobrý den, vejde se toto chlazení do Zalman Z11 Plus? Děkuji

Dobry,je Toto chladenie kompatibilne s Asus rox strix f gaming a procesorom Intel core i7 8700k?dakujem za reakciu

Dory den,zmesti sa mi to do skrinky fractal design define c?dakujem za odpoved

Umí to s am3+

je možné zapojiť tam cpu blok EK-supremacy EVO -nikel

Bude to fungovat aj na 2066

Dobry den chcem sa spytat ci nebude problem s osadenim tohto vodneho chladeniado bedne NZXT S340 s procesorom AMD Ryzen 1800x a Grafickou kartou Nvidia Gforce GTX 1080Ti Strix Dakujem za odpoved

Chci se zeptat jestli do tohoto setu mohu přidat i gpu s příslušným blokem. Nebo je tento set určen jen pro chlazení cpu a nemá kapacitu na další bloky. díky

Diskusia a poradňa k EK Water Blocks EK-KIT S240
Ďalšie informácie

Asus ROG Poseidon GTX 1080 Ti Platinum (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Asus ROG Poseidon GTX 1080 Ti Platinum Edition je obdarená naozaj zaujímavým systémom hybridného chladenia. Môžete si vybrať, či túto grafickú kartu budete chladiť klasicky vzduchom, alebo si ju radšej zapojíte do svojho vodného okruhu chladenia. Pre dnešnú recenziu som nakoniec zvolil vodu. Ako testy dopadli?

EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID (RECENZIA A TESTY)

Spoločnosť EVGA je veľmi populárnym výrobcom grafických kariet a v poslednej dobe tiež veľkým inovátorom ich systému chladenia. Okrem obľúbených a sofistikovaných chladičov s označením iCX, môžeme v ponuke tejto spoločnosti nájsť aj ďalšie zaujímavé riešenia chladičov. Príkladom by mohla byť grafická karta EVGA GTX 1070 Ti Gaming SC HYBRID, ktorá je vybavená chladením hybridným. Ako sa takto chladenej grafickej karte darilo v našich testoch, sa dozviete práve v tejto recenzii.

MSI GTX 1080 Sea Hawk EK X (RECENZIA A TESTY)

Plánujete prevádzkovať vo svojom PC okruh vodného chladenia? Potom určite premýšľate o vhodnej a zároveň výkonnej grafickej karte. Dnes si otestujeme grafickú kartu MSI GTX 1080 Sea Hawk EK X, ktorá bola v spolupráci spoločnosťou MSI a EK Water Blok na vodu priamo „vyšľachtená“.

Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling (RECENZIA A TESTY)

Kvalitné chladenie je nevyhnutným predpokladom každej úspešnej grafickej karty na trhu a nie je to inak ani v prípade nových modelov VEGA spoločnosti AMD. My sa dnes na jeden taký veľmi zaujímavý systém chladenia pozrieme. Otestujeme si totiž tú najvýkonnejšiu Vega64 s vodným chladením na palube v podaní grafickej karty Sapphire RX Vega64 8G HBM2 Liquid Cooling.

Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Už vás nebaví hrať počítačové hry pri nízkej snímkovej frekvencii a chceli by ste, aby bola vaša budúca grafická karta výkonnejšia, ideálne priamo zo segmentu high-end? Ak sú vaše finančné možnosti obmedzené, ideálnou voľbou na vstup do tohto sveta vysokých výkonov by mohla byť Asus Strix GTX 1070 O8G Gaming, ktorá rovnako ako ostatné grafické karty GeForce GTX 1070 ponúka solídny pomer výkonu a ceny. Poďme si ju teda otestovať.

MSI GTX 1080 Armor 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Veľmi vydarene vyhotovený čiernobiely dizajn s logom MSI na ventilátoroch chladiča, tak to sú presne neklamné znaky grafických kariet edície Armor spoločnosti MSI. Grafická karta MSI GTX 1080 Armor 8G OC spadá práve do tejto peknej edície, ale pretože vzhľad nie je všetko, poďme si túto grafickú kartu tiež dôkladne otestovať!

Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition disponuje novým a svojimi rozmermi iste neprehliadnuteľným systémom chladenia s trojicou ventilátorov Tri-X. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch na Alza.sk, to sa dozviete práve v tejto recenzii.

Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition (RECENZIA A TESTY)

Ak zháňate tú najvýkonnejšiu grafickú kartu súčasnosti, celkom iste ju nájdete v našej ponuke pod označením GeForce GTX 1080 Ti. Tieto grafické karty sú ponúkané rôznymi výrobcami pod rozličnými menami, ale my sa dnes zameriame na ponuku spoločnosti Zotac. Dnes si totiž otestujeme grafickú kartu Zotac GTX 1080 Ti AMP! Edition.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EK Water Blocks EK-KIT S240. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-KIT S240. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EK Water Blocks EK-KIT S240. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EK Water Blocks EK-KIT S240.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií