AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

EMOS Digitálna bezbatériová kuchynská váha EV021

Zobraziť katalóg
EMOS Digitálna bezbatériová kuchynská váha EV021
4,8 17 hodnotení
Kuchynská váha digitálna, do 5kg, presnosť na 1g, voľba jednotiek a automatické vypnutie, biela farba
Kód:  EMOS001 Produktové číslo:  2617002100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EMOS Digitálna bezbatériová kuchynská váha EV021 Predaj skončil

EMOS Digitálna bezbatériová kuchynská váha EV021

Povedzte zbohom batériám raz a navždy

Nevytvárajte ekologickú záťaž zbytočným používaním batérií. Myslite zeleno, revolučne a použite bezbatériovú kuchynskú váhu EMOS.

Radi by ste skĺbili prvky mechanickej váhy, do ktorej nemusíte kupovať náhradné batérie, ale zároveň pri varení a najmä pečení oceníte váhu, ktorá váži presne bez odchýlok? V tom prípade odporúčame bezbatériovú digitálnu kuchynskú váhu EMOS EV021.

Už žiadne batérie a nabíjanie

Stačí len otočiť kolieskom U-Power, ktoré generuje energiu pre napájanie, a váha je pripravená na používanie. Nemusíte žiadne batérie kupovať, vymieňať ani sa obávať, že vám vytečú a váhu znehodnotia.

Váha sa pýši štýlovým moderným vyhotovením v bielej farbe, perfektne teda zapadne do každej kuchyne. O výsledku merania vás informuje veľký a ľahko čitateľný LCD displej.

Aby ste váhu aktivovali, stačí len niekoľkokrát otočiť kolieskom U-Power, ktorým sa generuje energia pre váženie. Následne môžete váhu okamžite používať dve a pol minúty. Táto funkčnosť je jednoduchá a praktická.

Bezpečná a komfortná

S bezbatériovou váhou EMOS EV021 môžete vážiť suroviny do hmotnosti až 5 kg, s presnosťou rozlíšenia na 1 g. Jej protišmykové nožičky zaručujú stabilitu počas váženia, takže sa nemusíte obávať, že vám bude váha na kuchynskej linke kĺzať. Vážiaca plocha je vyrobená z tvrdeného bezpečnostného skla, ktoré neprenáša pachy ani chute. Váha sa jednoducho udržuje a je dizajnovo atraktívna.

Funkcie uľahčujúce prácu

Váha obsahuje niekoľko dôležitých funkcií, ako je upozornenie na preťaženie či indikácia nízkej energie pre funkciu váženia. Obľúbená je tiež funkcia TARE, ktorá umožňuje nastaviť nulovú hodnotu na váhe aj v prípade, že na nej leží nejaký predmet.

Vďaka šikovnému systému môžete jednoducho zvážiť objem vody aj mlieka v milimetroch a hmotnosť pevných prísad v gramoch.

V prípade, že by sa vám do rúk dostal zaujímavý recept z Anglicka, určite oceníte možnosť prepínania váhových jednotiek z kilogramov na libry, údaje tak nebudete musieť zložito prepočítavať.

5 dôvodov prečo zvoliť bezbatériové digitálne váhy EMOS

  • Sú revolučné a unikátne
    Váhy sú jedinečné v tom, že za účelom svojej funkčnosti nepotrebujú žiadne batérie. Všetko funguje na princípe unikátnej bezbatériovej technológie.
  • Sú presné a vážia v rôznych jendotkách
    Bezbatériové digitálne váhy vážia oproti mechanickým s minimálnymi odchýlkami, navyše môžete prepínať medzi váhovými jednotkami.
  • Sú bezpečné a komfortné
    Váhy sú vybavené protišmykovými nožičkami a vážiaca plocha je vyrobená z tvrdeného bezpečnostného skla.
  • Sú elegantné a majú kompaktné rozmery
    Bezbatériové váhy sa chvália moderným vyhotovením v bielej farbe a rozmermi, ktoré sa hodia do každej domácnosti.
  • Sú ekologické aj ekonomické
    Vďaka bezbatériovej technológii nezaťažujú životné prostredie a šetria vašu peňaženku.
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Šírka
19,1 cm Hotovo!
Výška
1,4 cm Hotovo!
Hĺbka
24,6 cm Hotovo!
Typ batérií
1,5V AAA/LR03 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Šírka
19,1 cm Hotovo!
Výška
1,4 cm Hotovo!
Hĺbka
24,6 cm Hotovo!

Batéria

Typ batérií
1,5V AAA/LR03 Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Vlastnosti

Max. nosnosť
5 kg Hotovo!
Presnosť váženia
1 g Hotovo!
Typ
Digitálna Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Voľba jednotiek, Automatické vypnutie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EMOS Digitálna bezbatériová kuchynská váha EV021 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EMOS Digitální bezbateriová kuchyňská váha EV021. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EMOS digitale, nicht batteriebetriebene Küchenwaage EV021. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EMOS digitale, nicht batteriebetriebene Küchenwaage EV021. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Emos EV021 elem nélküli mérleg.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií