Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epson ELPDC07

Zobraziť katalóg
Epson ELPDC07
Vizualizér prenosný, rýchlo nastaviteľný, zoom, Full HD, 2D obraz a 3D objekty, oblasť záberu A3 (297 × 420mm)
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WX341d0 Produktové číslo:  V12H759040 Stránky výrobcu
Epson ELPDC07 231,90 € Momentálne nedostupné

Epson ELPDC07

Vizualizér je zariadenie, ktoré sníma vaše dokumenty v obrazovej podobe a následne ich prevádza do podoby digitálnej. Epson ELPDC07 sa vyznačuje kvalitným obrazom, s jeho kamerou v rozlíšení Full HD (1080p) a obnovovacou frekvenciou 30 snímok za sekundu vám uľahčí predstaviť prezentovaný materiál širokému publiku. Otočné nastaviteľné rameno do uhla 90° a digitálny 8-násobný zoom si poradí nielen s dokumentmi alebo učebnicami, ale aj s 3D objektmi, prezentácie bude teda o to zaujímavejšie. Vizualizér Epson vyniká svojím jednoduchým zapojením, nevyžaduje zdroj energie ako väčšina podobných prístrojov, vystačí si iba s káblom USB, ktorý jednoducho zapojíte do vášho laptopu. Vďaka absencii zdroja je jeho vyhotovenie o to ľahšie, hmotnosť sa výrobcovi podarilo dostať pod 1 kg. Epson vizualizér je spolu s dodávanou brašnou naozaj ľahko prenosný.

Kľúčové vlastnosti vizualizéra Epson ELPDC07

  • Efektívna kamera disponuje Full HD rozlíšením
  • Vizualizér Epson zachytí každý detail s obnovovacou frekvenciou 30 snímok za sekundu
  • S LED osvetlením a 8-násobným zoomom zaujme svojou kvalitou každá prezentácia
  • Epson vizualizér si poradí aj s 3D objektmi vďaka nastaviteľnému ramenu
  • Kamera Epson má vlastný vstavaný mikrofón
  • Do záberu je možné vložiť dokument vo formáte A3
  • Spotreba vizualizéra Epson je vďaka absencii zdroja len 2,5 W
  • Ide o veľmi skladné a prenosné zariadenie s váhou pod 1 kg

Použitie vizualizéra Epson je praktické

Medzi ďalšie prednosti patrí napríklad funkcia automatického zaostrovania alebo pozastavenie, nemusíte sa tak zdržovať s manuálnym ostrením, ktoré je vo väčšine prípadov nešťastné a pomalé. Obraz možno v mnohých situáciách vylepšiť úpravou jasu, kedy potrebujete mať obsah jasnejšie čitateľný vo väčšom meradle. Prezentovanú snímku je možné otáčať do požadovanej polohy alebo prepnúť na režim mikroskopu. Obsiahnutý softvér pre systém Windows obsahuje nástroje Easy Interactive a zároveň ovládač Twain pre dokumentárne kamery.

Obsah balenia:
Vizualizér Epson ELPDC07
Prepravné puzdro
USB kábel
Návod

Rozmery:
260 × 60 × 76 mm v zloženom stave
260 × 388 × 76 mm v prevádzkovom stave

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky vizualizéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dá sa vizualizérom Epson ELPDC07 premietať iba na bielu stenu?

Diskusia a poradňa k Epson ELPDC07
Príslušenstvo pre Epson ELPDC07 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson ELPDC07. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson ELPDC07. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson ELPDC07. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson ELPDC07.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií