Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Epson Expression Premium XP-610

Zobraziť katalóg
Epson Expression Premium XP-610
4,6 142 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/kopírka/skener, duplex, 32 str. za minútu čiernobielo, 32 str. za minútu farebne, 5760 x 1440 dpi, displej, čítačka kariet, USB 2.0 + WiFi
Kód:  PE296q6 Produktové číslo:  C11CD31302 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Epson Expression Premium XP-610

Tlačiareň Expression Premium XP-610 je ideálnym riešením, ak hľadáte flexibilné možnosti tlače, ktoré budú vždy rýchlo k dispozícii. S týmto kompaktným modelom, ktorý ponúka aj funkcie skenovania a kopírovania, môžete tlačiť vysokokvalitné fotografie a textové dokumenty.


vypnuté
 Epson Expression Premium XP-610

Kvalitné fotografie aj textové dokumenty

Tlačiareň Expression Premium XP-610 využíva atramenty Claria Premium, ktoré sú zárukou ostrých a perfektne čitateľných textových dokumentov a výnimočne kvalitných lesklých fotografií s ostrými detailmi, hlbokými odtieňmi čiernej a živými a žiarivými farbami.


Všestrannosť

Dva zásobníky papiera s predným plnením umožňujú výber medzi tlačou fotografií a tlačou na bežný papier formátu A4, aby bolo možné meniť médium. Navyše je možné tlačiť priamo na vhodné disky CD a DVD.

vypnuté
 Epson Expression Premium XP-610

vypnuté
 Epson Expression Premium XP-610

Mobilná tlač

Tlačiareň Expression Premium XP-610 je vybavená aplikáciou Epson Connect, ktorá umožňuje rýchlu a jednoduchú bezdrôtovú tlač fotografií a dokumentov z inteligentných telefónov a tabletov. Môžete tiež tlačiť z ľubovoľného miesta na svete jednoduchým odoslaním dokumentov a fotografií e-mailom priamo do tlačiarne.


Jednoduchá obsluha

Tlačiareň je možné ovládať prostredníctvom 6,4 cm dotykového panelu s inteligentnou navigáciou a jednoduchej interaktívnej ponuky. Rozhranie PictBridge a sloty na pamäťové karty umožňujú flexibilnú a jednoduchú tlač fotografií bez použitia počítača.

vypnuté
 Epson Expression Premium XP-610

vypnuté
 Epson Expression Premium XP-610

Kľúčové vlastnosti

  • Multifunkcia špecializovaná na fotografickú tlač
  • Atramenty Claria pre živé farby a dlhú trvanlivosť
  • S dotykovým displejom ju využijete aj bez počítača
  • WiFi Direct
  • Tlač z platformy Android aj iOS
  • Skenovanie do cloudu
  • Rozlíšenie skenera: 1 200 × 2 400 dpi
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
32 str./min. Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
32 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
32 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
100 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
138 mm Hotovo!
Hĺbka
341 mm Hotovo!
Šírka
390 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Grafický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Atramentové kazety, Napájací kábel, Softvér Hotovo!
Viac parametrov

Epson je technologická spoločnosť so sídlom v Japonsku. Je dcérskou spoločnosťou Seiko Group. História spoločnosti siaha až do roku 1942. Patrí medzi najvýznamnejších výrobcov tlačiarní, skenerov a multimediálnych projektorov. Ponuka spoločnosti je však oveľa širšia - zahŕňa takisto aj priemyselné roboty, registračné pokladnice a pod.

Poznámka:
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den po půl roce užívání naskočila hláška skončila životnost podložky. Po té jsem se dozvěděla že se na toto nevztahuje záruka a musí se poslat na opravu a oprava stojí asi 800kč. Po tomto zjištění mám chuť tiskárnu hodit do popelnice protože se tímto stává velice prodělečná. Dá se s tím něco dělat ??? Děkuji za odověď Eva Medříková

Dobrý den. Skutečně tato tiskárna tiskne i na A6? Když do zásobníku vložím papíry v tomto formátu, tiskárna stále hlásí, že došel papír. Co je špatně? Děkuji (tisk fotek na orig. fotopapír)

Dobrý deň Chcem sa spýtať, má táto tlačiareň slovenské alebo české menu ? Vedel by som vidieť bližšie menu. Ďakujem pekne.

Dobrý den, jaký je prosím vhodný fotopapír pro tuhle tiskárnu? Epson Expression Premium XP-610 ? Ve vašich příslušenstvích máte canon fotopapíry. Není problém použít jinou značku než je tiskárna?

Komunikuje v češtině?

Menu tlačiarne obsahuje slovenčinu, resp. češtinu??

Jak je to s kompatabilitou mezi PC s usb.3 a tiskárnou Epson expression xp 610 s usb.2 pod windows 10 64 bit home ?, případně s PC usb.1 pod windows XP profes. 32 bit ?

Dobrý den, je tato multifunkční tiskárna plně kompatibilní s W10/64Bit? Někde jsem četl, že má problémy s většinou wifi routerů. Co je na tom pravdy. Z kterého roku je tento model? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, měl jsem Epson XP600 je možné použít do XP 610 ?děkuji

Dobry den, chcem tuto tlaciaren https://www.alza.sk/epson-expression-premium-xp-610-d2425842.htm?o=2 Ale nasiel som tam takuto poznamku: Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť. V tej kolonke je: Napájací kábel, Inkoustové kazety, Software Cize tam nieje, ale rovnaky popis je aj pri uplne novej /nerozbalenej tlaciarni.... Takze sa chcem opytat, je tam ten kabel alebo nieje ? Rozhodol by som sa na zaklade ceny (nevadi mi ,ze je odbalena/pouuzita) ale neche sa mi k tomu este zhanat daslie prislusenstvo... Alebo mi prosim rovno napiste ,ktoru si mam objednat,aby tam bolo vsetko... mate ju v troch roznych cenach (108€, 95,56€, 102,13€). Dakujem za pochopenie a skoru odpoved.

Diskusia a poradňa k Epson Expression Premium XP-610
Príslušenstvo pre Epson Expression Premium XP-610 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Premium XP-610. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Expression Premium XP-610. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Expression Premium XP-610. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epson Expression Premium XP-610.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií