Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ETA 0624 90000

Zobraziť katalóg
ETA 0624 90000
4,6 22 hodnotení
Konvektor – na podlahu, poistka proti prehriatiu, termostat a regulácia teploty, vykurovací výkon 2000W, rozmery 43.5×64×22.5cm (V׊×H), biela farba
63,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  ETAKO495 Produktové číslo:  ETA062490000 Stránky výrobcu

ETA 0624 90000

ETA 0624 90000 je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Teplovzdušný konvektor Warmia

Teplovzdušný konvektor ETA062490000 vás poteší predovšetkým na začiatku vykurovacej sezóny ako dočasný zdroj vykurovania. Je vhodný na použitie v domácnostiach i na chatách. Podľa toho, ako chcete mať miesto vykúrené, volíte medzi 3 stupňami výkonu: 750 W, 1 250 W, 2 000 W.

Praktický ohrievač

Premiestnenie konvektora z miesta na miesto je naozaj jednoduché. Vonkajšie rozmery konvektora sú len 43,5 × 22 × 64 cm. Konvektor Warmie je voľne stojaci a má stabilný odnímateľný podstavec pre jednoduché umiestnenie v miestnosti. Používateľa zaiste poteší 1,5-metrový napájací kábel. Pre vašu bezpečnosť má tento konvektor tiež bezpečnostnú tepelnú poistku proti prehriatiu.

Tichý spoločník

Bezhlučné a plynulé vykurovanie s vysokou účinnosťou ohrevu miestnosti vám zaistí nerušené fungovanie domácnosti. Konvektor Warmie má priestorový termostat s plynulou reguláciou.



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Typ ohrievača
Elektrický, Konvektor Hotovo!
Vhodné
Do bytu, Do domu, Na chatu, Do garáže, Do dielne Hotovo!
Materiál
Plech, Plast Hotovo!
Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Typ ohrievača

Typ ohrievača
Elektrický, Konvektor Hotovo!

Vhodné

Vhodné
Do bytu, Do domu, Na chatu, Do garáže, Do dielne Hotovo!

Materiál

Materiál
Plech, Plast Hotovo!

Vlastnosti

Umiestnenie
Na podlahu Hotovo!
Vlastnosti
Termostat Hotovo!
Príkon
2 000 W Hotovo!
Vykurovací výkon
2 000 W Hotovo!
Počet stupňov výkonu
3 Hotovo!
Hlučnosť
0 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Poistka proti prehriatiu, Termostat, Regulácia teploty Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Výška
43,5 cm Hotovo!
Šírka
64 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky konvektory
» Všetky elektrické ohrievače

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete prosím vysvětlit, jak přesně funguje funkce antifrost u některých konvektorů? Konvektor se automaticky zapne, když se teplota přiblíží k nule? Je v samotném konvektoru nějaký materiál, kterému hrozí zmrznutí? (Tzn. je možné, že se při poklesu teploty pod nulu některé konvektory poškodí? Může být při záporných teplotách konvektor dlouhodobě odpojený od sítě?) Mám na mysli elektrické konvektory, typicky samostatně stojící a připojitelné do zásuvky (typ "přídavné topení na chalupu"). Díky za odpověď.

Dobrý deň, tak ako to je? Má zariadenie ventilátor alebo nie? Zháňam ohrievač bez ventilátora. Ďakujem

Dobry den, da sa vyrobkom vykurovat aj bez zapnutia ventilatora? Aka je energeticka trieda? Vdaka

Dobry den, v popise produktu sa pise vysoka ucinnost ohrevu. Co to znamena v preklade? Aka je teda energeticka trieda produktu? Dakujem

Dá sa pripojiť konvektor k smart zásuvke, s tým, že keď sa zapne zásuvka, tak sa konvektor automaticky spustí a začne ohrievať podľa nastavenia termostatu? Alebo je tam elektronické zapínanie a aj keď pustím zásuvku, tak ešte treba niečo manuálne stlačiť?

Dobrý den, dá se přímotop použít pro zásuvku nočního proudu? Aby se po vypnutí a znovuzapnutí proudu nemusel display opět ručně nastavit... děkuji za odpověď, Prokop.

Může se zapnout do zásuvky nebo je pouze na pevné připojení do el. sítě?

Dobrý den, v popisu máte že podstavec je odnímatelný, ale v parametrech že je určen na podlahu. Jde tedy určen i pro montáž na zeď? Jaký rozsah má termostat? Jde mi o udržování nezámrzné teploty na WC. Děkuji Vám za odpověď..

Dobry den ako je prosim nastaveny termostat, pri akom rozdiele od nastavenej teploty zacne ohrievat. Ak nastavim napr 22stuponov, na kolko stupnov musi klesnut teplota aby zacal kurit?

Dobrý den, lze ihned po vypnutí přemístit nebo musím počkat, až vychladne? (na obrázku nevidím žádné uchycení). Děkuji

12
Príslušenstvo pre ETA 0624 90000
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií