PET AlzaBoxy Q1

ETA 2016.90000 Cabero

Zobraziť katalóg
ETA 2016.90000 Cabero
4,6 17 hodnotení
Tyčový mixér antikor 800W, pomalý rozbeh, plynulá regulácia otáčok, tichý chod, odnímateľná antikorová noha, šľahací nadstavec
Kód:  EAV4162e Produktové číslo:  ETA201690000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 2016.90000 Cabero


Tyčový mixér ETA Cabero prekvapí svojim jemným dizajnom a ergonomickým tvarom pre ľahké uchopenie. Cabero má tichý chod, ktorý spoločne s pomalým rozbehom umocnia zážitok z prípravy potravín. Tento prístroj spoľahlivo našlahá a naseká , pretože disponuje antikorovým tyčovým mixérom a dvojakou šľahacou metlou.




Hladkú práci zaistí plynulá regulácia otáčok s tichým chodom a príkonom až 800 W. S ergonomickým držadlom bude práca vždy jednoduchá a bezpečná. Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Určite poteší aj LED displej na rukoväti .

Antikorový povrch tela ponúkne komfortné a dlhodobé používanie mixéra.

Hlavné výhody:



Vysoký výkon

Vďaka konštrukcii motora (DC) drží otáčky aj pri tom najväčšom zaťažení. Vďaka výkonu šľaháte v okamihu akúkoľvek potravinu. Výkon si môžete ľahko nastaviť.



Soft štart

Unikátna funkcia pomalého rozbehu motora zabraňuje nepríjemnému nárazu pri zapnutí mixéra. Vďaka tomu je manipulácia s mixérom naozaj pohodlná. Zaručuje dlhšiu životnosť motora.



LED displej

Atraktívny modrý displej v hornej časti mixéri zobrazuje okamžitý stupeň otáčok. Výkon sa mení otočným regulátorom s 8 stupňovou reguláciou.



U Cabero si môžete predĺžiť záruku až na obdobie 5 rokov.




Parametre a špecifikácia:

Dôležité funkcie:

  • Plynulá regulácia otáčok
  • Pomalý rozbeh
  • Ergonomický tvar držadla
  • Možnosť umývania v umývačke
  • Pútko na zavesenie
  • Tichý chod
  • Protišmykové gumové podložky


Príkon:
800 W

Príslušenstvo:
Odnímateľná antikorová noha
Šľahací nadstavec - dvojmetlový

Farebné spracovanie:
Antikor

Rozmery (V x Š x H):
40 x 6 x 6 cm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Príslušenstvo
Šľahacia metla Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Sekanie, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Šľahacia metla Hotovo!

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 2016.90000 Cabero Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 2016.90000 Cabero. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 2016.90000 Cabero.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií