Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ETA 5016.90000 Caber

Zobraziť katalóg
ETA 5016.90000 Caber
4,4 10 hodnotení
Tyčový mixér 800W, plynulá regulácia otáčok, mixovacia nádoba 800ml, sekáčik 1.25l, sekáčik Express 300ml, nadstavec na stláčanie zemiakov a pyré, príslušenstvo vhodné do umývačky
Kód:  EAV4162h1 Produktové číslo:  ETA501690000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 5016.90000 Caber

Tyčový mixér ETA Caber s bohatým príslušenstvom prekvapí svojim jemným dizajnom a ergonomickým tvarom pre jednoduché uchopenie. Caber má tichý chod, ktorý spoločne s pomalým rozbehom umocní zážitok z prípravy potravín. 

Kľúčové vlastnosti

  • Plynulá regulácia otáčok
  • Mnoho príslušenstvo
  • Pomalý rozbeh
  • Ergonomický tvar držadla
  • Možnosť umývania v umývačke
  • Pútko na zavesenie
  • Tichý chod
  • Protišmykové gumové podložky

Vďaka konštrukcii jednosmerného motora (DC) drží otáčky aj pri tom najväčšom zaťažení. Vďaka výkonu šľaháte v mžiku akúkoľvek potravinu. Výkon si môžete ľahko nastaviť pomocou plynulej regulácie otáčok s príkonom až 800 W. S ergonomickým držadlom bude práca vždy jednoduchá a bezpečná.

Príjemné ovládanie

Ovládanie je veľmi jednoduché a intuitívne. Výkon sa mení otočným regulátorom s 8 stupňovou reguláciou. Údržba Caber je veľmi jednoduchá s možnosťou umývanie všetkých dielov v umývačke. Nerezový tvar tela zaistí komfortné a dlhodobé používanie mixéra.

Príslušenstvo:

  • Odnímateľný nerezový mixovací nadstavec, nerezový šľahací nadstavec, nadstavec na stláčanie zemiakov a pyré, veľký sekáčik (1250 ml), sekáčik EXPRESS (300 ml) mixovacia a šľahacia nádoba s odmerkou (800 ml), 2 veka použiteľné aj ako protišmykové podložky

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
800 W

Farebné prevedenie:
Šedé / Nerez

Rozmery:
40 × 6 × 6 cm

Dĺžka prívodného kábla:
1,3 m

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Mixovanie Hotovo!

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA 5016.90000 Caber Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 5016 90000 Cabero. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 5.016,90000 Cabero.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií