PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVGA 850 BQ

Zobraziť katalóg
EVGA 850 BQ
4,7 10 hodnotení
PC zdroj 850W, ATX, 80 PLUS Bronze, účinnosť 85%, 3 × PCIe (8-pin), 2 × PCIe (6-pin), 10 × SATA, odpojiteľné káble a sieťový vypínač, 140 mm ventilátor,, hĺbka 140 mm
Kód:  EV300k4i Produktové číslo:  110-BQ-0850-V2 Stránky výrobcu

EVGA 850 BQ

Počítačový zdroj značky EVGA ponúkne používateľom zostavujúci počítač, vysokú kvalitu s bronzovou certifikáciou účinnosti od 85 % za neveľké peniaze. Vysoká účinnosť zdroja znamená, že sa vplyvom tepelného vyžarovania a iných fyzikálnych obmedzení stratí len malý zlomok dodávanej energie a zdroj bude dostatočne efektívne napájať všetky potrebné komponenty počítača. A vďaka pomerne veľkému ventilátoru, ktorý sa stará o ideálne tepelné podmienky celého rozvodu elektriny v počítačovej skrini, nebude celú prevádzku zdroja takmer vôbec počuť. Samozrejmosťou sú všetky dostupné ochrany na maximálne bezpečie (OVP, UVP, OCP, OPP, SCP i OTP).

Kľúčové vlastnosti

  • nízkostratová transformácia energie zo siete do jednotlivých komponentov
  • veľký, 140 mm ventilátor s ultra tichou prevádzkou a skvelým chladením
  • dostatočné množstvo káblov na napájanie všetkých súčastí vášho PC
  • bronzová certifikácia 80 PLUS
  • semi-modulárna kabeláž
 
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
850 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Sieťový vypínač Hotovo!
Certifikácia
80 PLUS Bronze Hotovo!
Účinnosť
85 % Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
850 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Sieťový vypínač Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Bronze Hotovo!
Účinnosť
85 % Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 24pin Hotovo!
Počet PCI Express 8-pin
Hotovo!
Počet PCI Express 6-pin
Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
10× Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
140 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
85 mm (8,5 cm) Hotovo!
Výška
150 mm (15 cm) Hotovo!
Hĺbka
140 mm (14 cm) Hotovo!
Hmotnosť
3,18 kg (3 175,15 g) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se dají konektory na pcie kombinovat? Potřebuju zapojit dvě RTX 3090, které mají každá 2x 8pin....Moc se v tom nevyznám, tak doufám, že to není hloupá otázka.

Dobrý deň, chcem sa opýtať aké množstvo grafických kariet je možné zapojiť na tento zdroj. Na fotke je len GPU1 a GPU2 - môžem tretiu grafickú kartu zapojiť na konektor CPU ?

Môžem na tento zdroj zapojiť antminer d3? Alebo my tu vie niekto odporučiť vyhovujúcu súčiastku?

Diskusia a poradňa k EVGA 850 BQ
Ďalšie informácie

Ekonomický nobelista Shiller kritizuje kryptomeny

Nositeľ Nobelovej pamätnej ceny za ekonómiu Robert Shiller vo svojom novom článku uvádza, že kryptomenám vlastne nikto nerozumie a väčšina ľudí sa len vozí na vlne novej módy a investičnej mánii. Viac v článku.

NEM (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Blockchainové riešenie pre každého.

Platforma NEM mieri po vzore Etherea ďaleko za hranice bežných kryptomien a sprístupňuje blockchainové riešenie ako jednotlivcom bez znalostí o programovaní, tak aj medzinárodným spoločnostiam. Čo stojí za úspechom NEM, ako prebieha „ťažba“  kryptomeny XEM a čo všetko dokáže takzvané Smart Assets? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o NEM vedieť!

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

Dogecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Kryptomena s nádychom recesie!

Už ste počuli o kryptomene, ktorú neberie nikto vážne? Dogecoin možno vznikol ako obyčajný vtip, napriek tomu sa dnes teší obrovskej popularite. Ako Dogecoin vznikal? Aká je jeho trhová cena? Ako môže vyzerať blízka budúcnosť? Ako Dogecoin ťažiť? A akú vybrať peňaženku? Nielen to sa dočítate v našom článku!

Recenzie EVGA 850 BQ
Príslušenstvo pre EVGA 850 BQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA 850 BQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA 850 BQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA 850 BQ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVGA 850 BQ.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií