Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

EVOLVEO SportWatch M1S Black Red, SIM

Zobraziť katalóg
EVOLVEO SportWatch M1S Black Red, SIM
1,0 1 hodnotení
Smart hodinky – dámske s meraním tepu zo zápästia, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, GPS, barometer, výškomer, gyroskop, kompas, pripojenie pomocou Bluetooth a USB, prehrávač hudby, ovládanie mobilu, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, telefonovanie s vloženou SIM kartou, hodnota vodotesnosti Water resistant, kompatibilné s Android a iOS, kapacita úložiska 64 MB, plastové sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: polykarbonát
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  EVOaM1r Produktové číslo:  SPW-M1S-RED Stránky výrobcu

EVOLVEO SportWatch M1S Black Red, SIM

EVOLVEO SportWatch M1S Black Red sú smart hodinky pre každého, kto si chce užiť aktívnejší, zábavnejší a zdravší život. Neprehliadnuteľnou vlastnosťou je čierna farba puzdra spolu so skutočnosťou, že materiál remienka je silikón. Obrazovka uhlopriečky 1,3 " intuitívne zobrazuje najrôznejšie informácie.

Smart hodinky EVOLVEO SportWatch M1S Black Red zaujmú aj ďalšími funkciami

EVOLVEO SportWatch M1S Black Red sa dajú spárovať s operačným systémom Android a iOS, k čomu im dopomáha Bluetooth a USB. Smart watch vám urobia radosť aj vďaka ďalším funkciám. Hudobný prehrávač sprístupní ovládanie vašej hudby bez toho, aby ste museli vyťahovať mobil. Integrovaná batéria smart watch by mala vydržať 96 h a nemalo by sa vám teda stať, že sa vám vypnú zrovna, keď vyrazíte von.

Inteligentné hodinky vás motivujú k pohybu

EVOLVEO SportWatch M1S Black Red vám poskytnú presné údaje o vašich aktivitách, ako je napr. beh, cyklistika, fitness, chôdza, lezení a turistika. Meranie tepu priame/zo zápästia je navyše nezanedbateľný pomocník pre presné vymedzenie tepovej zóny a pomáha vám k zvýšeniu efektivity vašich aktivít. Výpočet spálených kalórií vám pomôže so strážením si optimálneho príjmu potravy. Tieto krokomer hodinky vás spoľahlivo donútia k pohybu vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Nielen pri behaní oceníte meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti. Smart hodinky EVOLVEO SportWatch M1S Black Red dokonca do mapy prekreslia trasu, ktorú ste zabehli.

Smart hodinky EVOLVEO SportWatch M1S Black Red – hlavné prednosti

  • Smart hodinky sú plne kompatibilné s iOS aj Androidom
  • Odolnosť voči vode water resistant
  • Samozrejme nechýbajú klasické hodinkové funkcie, ako kalendár, deň v týždni, chronograf, stopky, budík, osvetlenie a dátum
  • Smart watch prinášajú intuitívnu možnosť ovládania vášho telefónu na diaľku
  • Samozrejmosťou je prijímanie notifikácií z vášho smartfónu
  • Nemôžete sa stratiť, pretože súčasťou hodiniek je kompas
  • Ukazovateľ výšky nad morom sa skvele hodí nielen do vysokých hôr
  • Športovo založeným jedincom pomôže funkcia barometra
  • Tzv. akcelerometer pomáha funkciám, ktoré sledujú aktivitu
  • Funkcia gyroskopu vylepší získané dáta

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Turistika Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 4.4, iOS 8 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 4.4, iOS 8 Hotovo!

Displej

Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,3" Hotovo!
Sklíčko
Plastové Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
53 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Turistika Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Záznam trasy, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tempo Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
96 h (4 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0,06 GB Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kde nájdem servis na hodinky evolveo red ?

Dobrý den, chtěla bych bráchovi pořídit hodinky na běhání. Potřebuji, aby měli následující funkce: stopovali čas běhu a ukazovali uběhnutou délku a také, aby si hodinky mohl propojit se sluchátky a poslouchat z nich hudbu (a přitom u sebe nemusel mít telefon). Je tohle všechno možné? Plus jak by se to dělalo? Mohl by si do hodinek stáhnout písničky? Děkuji za odpovědi.

v jakém jazyce je menu

Dobry den, jak je mozne pridat kontakty na sim kartu v hodinkach bez sparovani s mobilnim telefonem? chceme je pouzivat smostatne. Dekuji

Dobrý večer, měl bych dotaz ohledně GPS. Šel jsem běhat a GPS-ka mi nic nenašla, nenačetla se... Můžete mi poradit co s tím? Používal jsem je bez tel. , ale dle specifikace mají svůj modul a mělo by to fungovat... Děkuji.

Dobrý den, mám staženou aplikaci, zaškrtnuté upozornění a přesto mi nechodí notifikace. Dále uvádíte, že z hodinek lze odepisovat. Já stále nepřišel na to jak? Poraďte prosím, děkuji.

Dobrý deň, zaznamenávajú hodinky údaje o trase, časoch a ostatných veciach pri behu aj keď bežec nemá pri sebe mobil? Ďakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak to funguje s tou SIM kartou ? To budu muset vytahnitt z mobilu a dát do hodinek, nebo dostanu simku do hodinek, ty připojím s mobilem, a budu moc telefonovat za svoje číslo ?

Dobrý den je možnost platby přes hodinky?Chci je pořídit manželovi není sportovec,ale treba zacne.Nicmene chci aby mel chytre hodinky které ho upozorní,že mu někdo vola,píše,měření tepu,poušteni hudby pres spotify a placení hodinkami můžete mi kdyžtak doporučit i jine hodinky do 3500 ktere splni tyto me pozadavky?Dekuji moc

Dobrý den mám obvod zápěstí 21cm zapnu tyhle hodinky

12
Diskusia a poradňa k EVOLVEO SportWatch M1S Black Red, SIM
Príslušenstvo pre EVOLVEO SportWatch M1S Black Red, SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO SportWatch M1S Black Red, SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO SportWatch M1S Black Red, SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO SportWatch M1S Black Red, SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO SportWatch M1S, fekete-piros, SIM.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií