Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b prepojovací 2 m

Zobraziť katalóg
EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b prepojovací 2 m
4,9 70 hodnotení
Video kábel – podpora UltraHD rozlíšenia 4K2K@50/60Hz (2160p), podpora HDR a HLG, High Speed až 18Gbps, pozlátené konektory 24K, trojité tienenie, podpora Ethernet a 3D pre všetky multimediálne zariadenia
Kód:  JT984f Produktové číslo:  XXTR2M Stránky výrobcu
EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b prepojovací 2 m Predaj skončil

EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b prepojovací 2 m

Evolveo XXtremeCord HDMI

Kľúčové benefity kábla Evolveo XXtremeCord HDMI

  • Podporuje video prenos v rozlíšení 4K, 3D & v širokouhlom pomere strán 21 : 9
  • Kábel má trojnásobné tienenie, čím zosilňuje ochranu proti elektromagnetickému rušeniu
  • Pozlátený konektor zaistí spoľahlivejšie pripojenie bez straty signálu
  • S dĺžkou 2 m ľahko dosiahne ku konektorom oboch zariadení, ktoré chcete prepojiť
  • Kompatibilný s technológiami HDR aj HLG
  • Vďaka zosilnenému nylonovému opleteniu je životnosť kábla naozaj vysoká

Ten správny HDMI kábel pre rýchly prenos zvuku aj obrazu vo vysokom rozlíšení

Evolveo XXtremeCord HDMI využijete na prepojenie výstupného zariadenia napríklad s televízorom či monitorom. Poslúži vám na prenos kvalitného audio i video signálu napr. z počítača alebo hernej konzoly na obrazovku televízora, a to vysokou rýchlosťou a v prvotriednom rozlíšení.

Evolveo XXtremeCord HDMI

Evolveo stavia na spoľahlivosť a kvalitné vyhotovenie

Kábel podporuje rozlíšenie 4K pri obnovovacej frekvencii 50 Hz a rýchlosti prenosu až 18 Gbps. Je tiež kompatibilný s technológiami HDR a HLG. Pozlátené konektory a trojité tienenie zaistia spoľahlivé pripojenie s ochranou proti elektromagnetickému rušeniu. Zosilnené nylonové opletenie potom náležite predlžuje celkovú životnosť kábla Evolveo XXtremeCord HDMI.

Parametre a špecifikácia

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Využitie

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
2 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude Hodný pre TV Panaconic 55fx780 a YAMAHA YAS-107

Zaujímalo by ma, či je podporuje ARC

nikde nevidim ci je HDCP 2.2 ... potrebujem taky na netflix spojit s Nvidia shiel. Mam tento kabel ale ide mi iba HD..4k nejde

V popisu je doslova napsáno: "Kabel podporuje rozlišení 4K při obnovovací frekvenci 50 Hz a rychlosti přenosu až 18 Gbps" To znamená, že nezvládne 4K HDR 60Hz. A pokud budu chtít hrát na konzoli (ps4 PRO) 4K HDR 60fps tak mi to napíše zřejmě úplně to samé jako u originálního kabelu přibaleného ke konzoli a to, že aby mohl zobrazovat 4K HDR 60Hz tak z důvodu omezení rychlosti HDMI nebude barevný formát RBG. Z toho vyplývá, že bych tento kabel kupoval zbytečně. Nebo se pletu?

Dobrý den, Sháním HDMI kabel s maximální přenosovou rychlostí, který zvládne 4K HDR 60fps (60Hz). Nejsem si jistý zda tento kabel splňuje mé požadavky. Případně jaky by jste mi doporučili aby mé požadavky splňoval. Děkuji.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b prepojovací 2 m
Príslušenstvo pre EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b prepojovací 2 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b High Speed 4K propojovací 2m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b High Speed 4K Verbindungskabel 2m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b High Speed 4K Verbindungskabel 2m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO XXtremeCord HDMI 2.0b csatlakozó 2m.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií