Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

FiiO X5 2nd gen gold limited edition

Zobraziť katalóg
FiiO X5 2nd gen gold limited edition
5 1 hodnotení
MP3 prehrávač - HiFi s integrovaným DAC a DAP prevodníkom, dvojjadrový procesor, 192 kHz/24bitov, IPS LCD display, skreslenie < 0.004%@1KHz, 2x microSD slot, vhodný pre slúchadlá 16~300ohmov, vstavaná batéria 3300mAh, digitálny audio výstup
Kód:  FII012x22 Produktové číslo:  X5 2nd gen gold Stránky výrobcu
FiiO X5 2nd gen gold limited edition Predaj skončil

FiiO X5 2nd gen gold limited edition

Omladený nástupca obľúbeného prehrávača FiiO X5 sa vo svojej druhej generácii dočkal niekoľkých vylepšení, o 12 % menších rozmerov a zníženia hmotnosti o 15 %. Teraz je X5 ešte prenosnejší, pritom si zachoval úžasné zvukové parametre, ktoré z tohto hudobného prehrávača robia skvelú voľbu pre hudobných nadšencov. Prehrávač X5 je vyrobený z hliníka, ktorý dopĺňajú plastové prvky. Celkovo pôsobí veľmi elegantným dojmom.


Kľúčové vlastnosti:

  • DSD dekódovanie
  • USB DAC prevodník
  • Podpora dvoch microSD kariet s kapacitou až 128 GB
  • LCD displej
  • Dlhá výdrž batérie
  • Krásne hliníkové telo

Vynikajúci zvuk

FiiO X5 2nd gen aj napriek malým rozmerom a nízkej hmotnosti ohromuje nekompromisným zvukom. Prehráva takmer všetky bezstratové formáty v úžasnej kvalite. Podporuje najrozšírenejšie formáty ako HD FLAC, APE, DSD, WMA, ALAC či WAV. Vďaka tomu sa model X5 druhej generácie stáva jedným z najkomplexnejších prehrávačov na trhu. Dokonale si vychutnáte skladby formátu ALAC (Apple Lossless Audio Codec), ktorého prehrávanie bolo ešte donedávna dominantou len zariadení značky Apple. Pre dokonalú personalizáciu je možné využiť 10-pásmový ekvalizér, ktorý poskytuje možnosť upraviť zvuk na výstupe tak, aby plne zodpovedal vašej ideálnej predstave.

USB DAC prevodník

X5 2nd gen však nemusí nutne slúžiť iba ako prehrávač, ľahko ho využijete aj ako USB digitálne-analógový prevodník pre pripojenie k počítaču. Takto sú jednoducho uspokojené vaše hudobné nároky, či už ste doma, či vonku. Nechýbajú dva sloty na pamäťové karty microSD s kapacitou až 128 GB.

Dlhá výdrž na batériu

So zabudovaným akumulátorom s kapacitou 3 300 mAh si užijete dlhú dobu prehrávania cez 10 hodín v maximálnej kvalite. Nabíjanie je navyše riešené cez micro USB port. Všetky informácie môžete sledovať prostredníctvom 2,4" IPS LCD displeja s vysokým rozlíšením 400 × 360 bodov. Ponúka čistý obraz a veľmi dobrú čitateľnosť na slnku. Nechýba tu ani LED indikačná dióda signalizujúca stav zariadenia. Prehrávač FiiO X5 2nd gen je vybavený potrebnými konektormi, ktoré uspokoja aj tých najnáročnejších užívateľov. Okrem slúchadlového výstupu ponúka aj combo line out/koaxiálny port pre pripojenie externých zosilňovačov.


Obsah balenia:

  • FiiO X5 2nd gen
  • Silikónový ochranný obal
  • Ochranné fólie na displej
  • Kábel USB - micro USB
  • Redukcia 3,5 Jack-CINCH (pre digitálny výstup)
  • Manuál


Parametre a špecifikácia:

Displej:
Typ: LCD
Rozlíšenie: 400 × 360 bodov

Podporované formáty:
HD FLAC, APE, DSD, ALAC, WAV
WMA, AAC, OGG, MP3, MP2

Prehrávanie:
All Songs, Album, Artist, Genre, Favorites
Zložky (Browse)
Gapless playback
Resume mode
Lyric
Album Cover
CUE

Konektory:
3,5 mm výstup na slúchadlá
3,5 mm digitálny a analógový linkový výstup
Micro USB pre nabíjanie a synchronizáciu

Napájanie:
Kapacita batérie: 3 300 mAh
Výdrž: > 10 hodín

Prevedenie:
Farba: zlatá
Materiál šasi: hliník
Rozmery: 109 × 63,5 × 15,3 mm
Hmotnosť: 165 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FiiO X5 2nd gen gold limited edition
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO X5 2nd gen gold limited edition.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií