Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FiiO X5

Zobraziť katalóg
FiiO X5
5 4 hodnotení
MP3 prehrávač - HiFi s integrovaným DAC a DAP prevodníkom, dvojjadrový procesor, 192 kHz/24bit, IPS LCD display, skreslenie <0.004% @ 1KHz, 2x microSD slot, vhodný k slúchadlám 16 ~ 300ohmov, vstavaná batéria 3700mAh, digitálny audio výstup
Kód:  FII012x Produktové číslo:  X5

FiiO X5

S prehrávačom bezstratových audio formátov FiiO X5 sa pred vami otvára úplne nová cesta k zážitkom z hudby. Zabudnite na kompromisy, prehrávač X5 je tu preto, aby k vašim ušiam priniesol oveľa viac kvalitného zvuku, ďaleko lepší výkon vo všetkých ohľadoch a intuitívnejšie užívateľské prostredie. To všetko v precízne, konštruovanom tele kombinujúcom hliníkové a plastové prvky. Obrovskú výdrž garantuje Li-pol batéria s kapacitou 3700 mAh.

Srdcom prístroja je dvojjadrový procesor s taktom 600 MHz, ktorý poskytuje impozantné zázemie k tomu, aby ste si mohli bez problémov užiť všetky hlavné bezstratové audio formáty , medzi ktoré sa radia ALAC, APE, FLAC, WMA a WAV. Tento zoznam predstavuje najkompaktnejšiu skupinu podporovaných formátov medzi Hi-Fi prehrávačmi. K dokonalej personalizácii je možné využiť 10pásmový ekvalizér , ktorý poskytuje možnosť upraviť zvuk na výstupe tak, aby plne zodpovedal vašej ideálnej predstave.

X5 však nemusí nutne slúžiť len ako prehrávač, ľahko ho využijete aj ako USB digitálne-analógový prevodník po pripojení na počítač. Takto sú jednoducho uspokojené vaše hudobné nároky, či už ste doma alebo vonku. Vďaka dvom slotom na microSD karty dostanete až 256 GB voľného miesta (2x 128 GB), v budúcnosti je však možné počítať s upgradom firmware rozširujúcim tieto hodnoty až na 1024 GB.

Prehrávač disponuje aj ďalšími tromi výstupnými portami - Slúchadlovým (3,5 mm jack), line out (3,5 mm) a digitálnym koaxiálnym výstupom (3,5 mm), vďaka čomu X5 ľahko pripojíte aj na vlastný zosilňovač. S počítačom prehrávač prepojíte pomocou micro USB portu podporujúcim USB 2.0. Všetky informácie môžete sledovať prostredníctvom 2,4 palcového IPS LCD displeja. Ovládanie prístroja prostredníctvom mechanického ovládania možno realizovať intuitívne hmatom, bez vizuálneho kontaktu. Iste oceníte aj možnosť nastavenia vlastných skratiek pre čo najrýchlejší prístup k základným nastaveniam.

Parametre a špecifikácie:

Výstup
3,5 mm jack, 3,5 mm digitálny/analógový

Rozsah impedancie výstupu
16-300 ohm

Frekvenčný rozsah výstupu
20 Hz - 20 kHz

THD výstupu
<0,0025% @ 1kHz

USB DAC
podpora 192 kHz/24 bit

Podporované formáty
bezstratová kompresia: APE (Fast/Normal/High), FLAC, WAV, WMA, Apple Lossless

stratová kompresia: MP2, MP3, AAC, ALAC, WMA, OGG

Batéria 
kapacita: 3700 mAh

výdrž:> 10 h

dobíjanie: <4 h

Rozmery
67,6 x114x15, 6 mm (šxvxh)

Hmotnosť
195 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chcem sa spytat ci je mozne pocuvat hudbu aj pomocou aplikacie spotify dakujemm pekne :)

Diskusia a poradňa k FiiO X5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FiiO X5.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií