PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FIXED Boom Pods s Double Master technológiou biele

Zobraziť katalóg
FIXED Boom Pods s Double Master technológiou biele
3,9 13 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, kôstky, Bluetooth 5.0, podpora SBC, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 99 dB/mW, impedancia 32 Ohm, výdrž batérie až 3 h (3h+15h)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  FXDsl07 Produktové číslo:  FIXBO-PDS-WH

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIXED Boom Pods s Double Master technológiou biele Predaj skončil

FIXED Boom Pods s Double Master technológiou biele

Bezdrôtové slúchadlá Fixed Boom Pods s Double Master technológiou vás potešia svojím kvalitným spracovaním a moderným dizajnom, čo z nich robí skvele funkčný módny doplnok. Vďaka True Wireless vyhotoveniu je prenos hudby veľmi kvalitný a bez zbytočných káblov. Na prepojenie slúchadiel s vaším zariadením slúži technológia Bluetooth 5.0 a vďaka funkcii Double Master možno použiť každé slúchadlo samostatne. Bezdrôtové slúchadlá Fixed Boom Pods sú dodávané s praktickým nabíjacím puzdrom, ktoré zabezpečia tiež maximálnu ochranu. Na jedno nabitie vydržia v prevádzke po dobu 2,5 hodiny a po vložení do puzdra získate ďalších 12,5 hodín. .

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel FIXED Boom Pods s Double Master technológiou, biely variant

  • Bezdrôtové slúchadlá Fixed Boom Pods majú vysokú kvalitu prehrávaného zvuku
  • Praktické tlačidlá na jednoduché ovládanie
  • Technológia Bluetooth 5.0 pre jednoduché spárovanie
  • Funkcia Double Master na používanie každého slúchadlá samostatne
  • Slúchadlá FIXED Boom Pods vďaka ergonomickému tvaru dobre držia v ušiach
  • Praktické dobíjacie puzdro na ochranu slúchadiel
  • Disponujú technológiou True wireless
  • Zabudovaný mikrofón na vybavenie handsfree hovorov

Moderný dizajn Bluetooth slúchadiel Fixed Boom Pods

Bluetooth slúchadlá Fixed Boom Pods vynikajú moderným dizajnom, takže sa okamžite stanú skvelým módnym doplnkom. Vďaka True Wireless technológii nebudete musieť riešiť neustále zamotaný kábel a získate absolútnu slobodu počúvania. Vďaka ergonomickému tvaru slúchadlá FIXED Boom Pods veľmi dobre držia v ušiach, takže sa nemusíte obávať, že by vám z nich vypadli. 

Bluetooth 5.0 zabezpečí stabilný a kvalitný prenos zvuku

Vďaka technológii Bluetooth 5.0 majú Bluetooth slúchadlá Fixed Boom Pods veľmi kvalitné a stabilné prepojenie. Dosah Bluetoothu činí 10 m, takže možno slúchadlá bez problému využiť napríklad pri cvičení. Funkcia Double Master umožní samostatné využívanie ľavého či pravého slúchadla, zatiaľ čo druhé necháte umiestnené v puzdre. Vďaka zabudovanému mikrofónu môžete jednoducho vybaviť telefónne hovory.

Dlhá výdrž bezdrôtových slúchadiel FIXED Boom Pods

Bezdrôtové slúchadlá FIXED Boom Pods vás potešia dlhou výdržou. Na jedno nabitie vám umožnia počúvať vašu obľúbenú muziku až po 2,5 hodiny. Dokonalá ochrana a jednoduchá manipulácia je zaistená nabíjacím puzdrom, ktoré poskytne slúchadlám dostatok energie na ďalších 12,5 hodín počúvania. Po umiestnení do puzdra sa slúchadlá FIXED Boom Pods začnú automaticky nabíjať a po vybratí sú ihneď pripravené na prevádzku. Pre nabitie puzdra slúži USB-C kábel, ktorý je súčasťou balenia.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Kôstky Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
SBC Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
99 dB/mW Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
3 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
3 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
15 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, V puzdre Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, při poslechu sluchatka přestanou na vteřinu hrát. Děje v ruzných časovych intervalech. Jde s tim něco udělat nebo musim sluchátka reklamovat? Mám je jeden den. Děkuji

Dobrý den, po rozbalení jsem zjistil, že pravé sluchátko hraje o dost méně než levé. vyzkoušel jsem to na 2 telefonech, ale se stejným výsledkem. lze uvést sluchátka do "továrního nastavení", provést reset nebo něco podobného? na stránkách výrobce jsem nic nenašel.děkuji za odpověd.

Sluchátka hrají příliš hlasitě s telefonem Samsung Galaxy S8. Tedy i na zcela minimální hlasitost nastavenou v telefonu, hrají jako by byla nastavena hlasitost na cca 80% maxima (porovnávám s ostatními drátovými sluchátky). Pokud zesílám hlasitost v telefonu jen o několik desítek procent, již to rve uši. Na nejhlasitější jsem to ani nezkoušel raději. Na usínání je to tedy zcela nevhodné a obtížně se s nimi chodí i v běžném tišším prostředí, kde není slyšet žádný okolní zvuk, což považuji za poměrně nebezpečné - vzhledem např. k silničnímu provozu, atd. Hlasitý zvuk jde ze všech dostupných aplikací v telefonu na přibližně stejné úrovni (audio přehrávač, video přehrávač, youtube, online rádio, atd). Můj dotaz směřuje k možnosti nastavení nižší úrovně přehrávaného zvuku. Ať již pomocí další nainstalované aplikace, či samotném nastavení sluchátek, pokud to umožňují..?

Diskusia a poradňa k FIXED Boom Pods s Double Master technológiou biele
Príslušenstvo pre FIXED Boom Pods s Double Master technológiou biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Boom Pods s Double Master technologií bílá.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií