Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FIXED Smile 8-PACK 2× čierny/2× biely/2× červený/2× zelený

Zobraziť katalóg
FIXED Smile 8-PACK 2× čierny/2× biely/2× červený/2× zelený
5 1 hodnotení
Bluetooth lokalizačný čip – nielen na kľúče, sleduje osobné veci, uľahčí hľadanie stratených predmetov, zobrazuje polohu na mape, kompatibilný s IOS 10.0. a vyššie, Android 5.0 a vyššie
Kód:  FXDba14 Produktové číslo:  FIXSM-SMILE-8
FIXED Smile 8-PACK 2× čierny/2× biely/2× červený/2× zelený Predaj skončil

FIXED Smile 8-PACK 2× čierny/2× biely/2× červený/2× zelený


Vďaka Bluetooth čipu drobné osobné veci už nikde nezabudnete

Desí vás predstava, že niekde zabudnete kľúče, peňaženku alebo drahocennú batožinu? S lokalizačným Bluetooth čipom Fixed Smile strate osobných vecí spoľahlivo predídete. Polohu čipu totiž sleduje váš telefón alebo tablet pomocou mobilnej aplikácie. Ak napríklad vstanete od stola a necháte na ňom peňaženku s čipom, v priebehu krátkej chvíle dostanete upozornenie, že sa čip vzdialil z blízkosti vášho inteligentného zariadenia. S FIXED Smile 8-PACK tak máte dokonalú poistku proti strate svojich osobných vecí.


Fixed Smile

FIXED Smile 8-PACK a jeho kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth čipy uľahčujúce nájdenie stratených alebo zapatrošených vecí
  • Párovanie cez Bluetooth (umožňuje spárovanie s viacerými inteligentnými zariadeniami naraz)
  • Notifikácia pri strate signálu medzi čipom a zdrojovým zariadením
  • Mobilná aplikácia Fixed Smile zdarma na stiahnutie na Google Play alebo iTunes
  • Určené pre kľúče od auta, bytu, príručnú batožinu, peňaženku alebo drobnú elektroniku
  • Kompatibilný s operačnými systémami Android 5+ & iOS 10+
  • Hladký povrch príjemný na dotyk
  • V balení 8 kusov - 2× čierny/2× biely/2× červený/2× zelený
  • Rozmery čipu sú 36 × 36 × 5 mm

Slovenská aplikácia vyvinutá v Českej republike

Strážca vecí FIXED Smile 8-PACK je medzi podobnými prístrojmi unikátny svojou vlastnou aplikáciou. Aplikácia je kompletne vyvinutá v Českej republike, reaguje tak skvele na potreby stráženia v slovenskom prostredí.


Samozrejmosťou je tak intuitívne prostredie aplikácie v slovenskom jazyku, jej presná a odskúšaná funkčnosť v nadväznosti práve na slovenské prostredie. Aplikácia je živý organizmus, je neustále testovaná tak, aby bezchybne fungovala na existujúcich aj novo uvádzaných prístrojoch v prostredí Android aj iOS. Pridanou hodnotou je unikátny FIXED Customer Care servis, ktorý zaistí užívateľovi plnohodnotnú používateľskú podporu.


Zobrazte si polohu hľadaného predmetu na mape

Polohu čipu aj s vašou peňaženkou, taškou alebo kľúčmi si môžete zobraziť aj online na mape. Vďaka obojstrannému prepojeniu funguje pravdaže Fixed Smile aj obrátene. To znamená, že ak nemôžete nájsť svoj telefón, stačí dvakrát stlačiť tlačidlo, ktoré nájdete v dolnom rohu čipu. Telefón potom začne zvoniť.


Viac inteligentných zariadení spárovaných s čipom

Fixed Smile môžete spárovať nielen s jedným, ale pokojne s viacerými inteligentnými zariadeniami. Výhoda je, že ak vypnete zdrojové zariadenie (napríklad svoj telefón) signál sa automaticky prenesie na druhé zariadenie v dosahu.

Fixed Smile

Bezpečná zóna & nočný režim

Funkcia bezpečnej zóny umožní vypnúť notifikácie pre miesto, ktoré si vopred nastavíte v mobilnej aplikácii Fixed Smile. Ak budete doma alebo v kancelárii, čip nebude na prerušenie signálu s telefónom alebo tabletom reagovať. Využiť môžete tiež funkciu Nočný režim. Vďaka nej predídete akýmkoľvek upozorneniam v čase, keď spíte alebo odpočívate.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIXED Smile 8-PACK 2× čierny/2× biely/2× červený/2× zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Smile 8-PACK 2x černý/2x bílý/2x červený/2x zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Smile 8-PACK 2x schwarz / 2x weiß / 2x rot / 2x grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Smile 8-PACK 2x schwarz / 2x weiß / 2x rot / 2x grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Smile 8-PACK (2x fekete, 2x fehér, 2x piros, 2x zöld).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií