AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

FIXED Smile DUO PACK čevený a zelený

Zobraziť katalóg
FIXED Smile DUO PACK čevený a zelený
4,5 4 hodnotení
Bluetooth lokalizačný čip – nielen pre kľúče, sleduje osobné predmety, uľahčuje vyhľadávanie stratených predmetov, zobrazuje umiestnenie na mape a je kompatibilný s IOS 10.0 a vyšší, Android 5.0 a novší
Kód:  FXDba12 Produktové číslo:  FIXSM-SMILE-RDGN
FIXED Smile DUO PACK čevený a zelený Predaj skončil

FIXED Smile DUO PACK čevený a zelený


Vďaka čipu Bluetooth nikdy nezabudnete na malé osobné veci

Desí vás predstava, že niekde zabudnete na kľúče, peňaženku alebo vzácnu batožinu? S lokalizačným Bluetooth čipom Fixed Smile sa môžete bezpečne vyhnúť strate osobných predmetov. Polohu čipu totiž monitoruje váš telefón alebo tablet pomocou mobilnej aplikácie. Napríklad, ak vstanete od stola a necháte na ňom peňaženku s čipom, budete zakrátko upozornení, že čip sa vzdialil z z blízkosti vášho inteligentného zariadenia. Máte dokonalú poistku proti strate vašich osobných vecí.


FIXED Smile Duo Pack (červený a zelený)

FIXED Smile Duo Pack (červený a zelený) a jeho kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth čipy uľahčujú nájdenie stratených, alebo zašantročených veci
  • Párovanie pomocou Bluetooth (spárujte s viacerými inteligentnými zariadeniami súčasne)
  • Notifikácia pri strate signálu medzi čipom a zdrojovým zariadením
  • Mobilná aplikácia Fixed Smile zdarma na stiahnutie na Google Play alebo iTunes
  • Určené pre kľúče od auta, bytu, príručné batožiny, peňaženky alebo drobnú elektroniku
  • Kompatibilný s operačnými systémami Android 5+ a iOS 10+
  • Hladký povrch príjemný na dotyk

Česká aplikácia vyvinutá v Českej republike

Strážca vecí FIXED SMILE je medzi podobnými prístrojmi unikátny svojou vlastnou aplikáciou. Aplikácia je kompletne vyvinutá v Českej republike, reaguje tak skvele na potreby strážcu v českom prostredí.


Samozrejmosťou je intuitívne prostredie aplikácie v českom jazyku, jej presná a odskúšaná funkčnosť v nadväznosti práve na české prostredie. Aplikácia je živý organizmus, je neustále testovaná tak, aby bezchybne fungovala na existujúcich i novo uvádzaných prístrojoch v prostredí Android aj iOS. Pridanou hodnotou je unikátny FIXED Customer Care servis, ktorý zaistí používateľovi plnohodnotnú používateľskú podporu.


Zobrazenie polohy hľadaných predmetov na mape

Polohu čipu s vašou peňaženkou, taškou alebo kľúčmi si môžete zobraziť online na mape. Vďaka obojsmernému prepojeniu však funkcia Fixed Smile funguje aj opačne. To znamená, že ak nemôžete nájsť telefón, stlačte dvakrát tlačidlo na spodnom rohu čipu. Potom telefón začne zvoniť.


Viac inteligentných zariadení spárovaných s čipom

Fixed Smile môžete spárovať nielen s jedným, ale s viacerými inteligentnými zariadeniami. Výhodou je, že ak vypnete zdrojové zariadenie (napríklad váš telefón), signál sa automaticky prenesie do druhého zariadenia v dosahu.

FIXED Smile Duo Pack (červený a zelený)

Režim bezpečnej zóny a nočný režim

Funkcia bezpečnej zóny umožňuje vypnúť notifikácie pre miesto, ktoré ste dopredu nastavili v mobilnej aplikácii Fixed Smile. Ak ste doma alebo v kancelárii, čip neodpovedá na prerušenie signálu s vaším telefónom alebo tabletom. Môžete tiež použiť funkciu Nočný režim. Vďaka nej predídete akýmkoľvek upozorneniam počas spánku alebo odpočinku.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosim tohle funguje jen na bluetooh v kratkem vzdalenosti ? Koupil jsem to. Dal jsem do dets.batohu abych vedel se nachazi dite ale marne. Zarizeni je odpojeno. Dekuju moc. Shanim neco co mohi sledovat kde se nachazi me dite no. Neco talhle maleho nenapadneho.

rád bych se zeptal, zda je přítomna také funkce vyzvánění čipu. tedy například když jsem doma a vím, podle mapy, že klíče mám doma, zda jdou nějakým způsobem prozvonit jako třeba mobil. předem diky

Fixed Smile fungoval. Mal som s ním problémy, odinštaloval som ho a znovu nainštaloval. Mám problém s opakovaným pripojením k mobilu Samsung Galaxy J5 (Andriod). Prvá časť problému je, aplikácia mi oznamuje, že nie som pripojený na Internet, aj keď som pripojený cez WiFi a mobilného operátora. Skúšal som aj pripojenia iba jedným spôsobom, reštart mobilu, nepomohlo. Šetrenie energie pre Fixed Smile je vypnuté. Vie niekto poradiť ako odstrániť problém s pripojením aplikácie Fixed Smile na Internet?

Diskusia a poradňa k FIXED Smile DUO PACK čevený a zelený
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Smile DUO PACK červený a zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bluetooth-Ortungschip FIXED Smile DUO PACK rot und grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bluetooth-Ortungschip FIXED Smile DUO PACK rot und grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FIXED Smile DUO PACK, piros és zöld.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií