P&G boost Effaclar

Fujifilm Instax share SP-2 Zlatá

Zobraziť katalóg
Fujifilm Instax share SP-2 Zlatá
Mobilná tlačiareň fototlačiareň pre smartphony, kompatibilná s Android aj iOS, rozmer fotografie 62 x 42 mm
Kód:  fujishare0001 Produktové číslo:  16522256 Stránky výrobcu
Fujifilm Instax share SP-2 Zlatá Predaj skončil

Fujifilm Instax share SP-2 Zlatá

Iba 10 sekúnd a môžete mať v ruke hotové fotografie z inteligentného telefónu kedykoľvek a kdekoľvek. Stačí nainštalovať mobilnú aplikáciu Instax SHARE (pre iOS 7.1+ a Android 2.3.3+), vybrať fotografie a odoslať ich cez WiFi do tlačiarne. Instax SHARE SP-2 ponúka oproti predchodcovi (SP-1) mnoho lákavých vylepšení. Nový tlačový systém dosahuje vyššieho rozlíšenia a kontrastu, aby boli fotky naozaj prekreslené a so správnymi farebnými tónmi. Rozšírené funkcie potom prinášajú rozsiahle možnosti úprav, aby ste mohli snímky ozvláštniť a vdýchnuť im atmosféru.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitné fotografie 62 × 46 mm len za 10 sekúnd
  • Jednoduché používanie cez aplikáciu Instax SHARE
  • Fotografia s vyšším kontrastom a rozlíšením (320 dpi)
  • Perfektné farby bez zhoršovania starnutím (dlhoročné skúsenosti)
  • Použitie kdekoľvek (akumulátor až pre 100 výtlačkov, 250 g)
  • Spracovanie, vylepšenia a ozvláštnenie fotografie bez počítača

Početné filtre a šablóny

K úprave fotografií nepotrebujete počítač. Tlačiareň si vystačí s pripojeným telefónom. Môžete ihneď upravovať jas, kontrast, saturáciu alebo zmeniť snímku na čiernobielu alebo so sépia efektom. Inteligentný filter Fujifilm vie tiež rozjasniť podexponované, zatmavené časti. Výtlačky možno doplniť o vlastný text, obrázok (napríklad blahoželania), očíslovať sériu snímok alebo ich doplniť popisom z Facebooku či Instagramu. Novinkou sú Collage pre zloženie 2 až 4 fotografií na jeden výtlačok alebo Split Template, kedy možno jednu snímku rozdeliť na 2 instaxové fotografie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, z jakého důvodu jste zvolili cenu mnohonásobně vyšší než má konkurence? Vy cca 5tis, ostatní kolem 3tis. Děkuji za odpověď.

V miste bez internetu lze přenášet data mezi tiskárnou a mobilem přes kabel ? Děkuji

Dobrý den, instax tiskárna: lze fotografii odeslat z mobil telefonu napr přes blue tooth ? Tedy nějak bez potřebného wifi resp bez připojení telefonu a tiskárny na internet ? Napr v lokalitě bez mobilniho signalu. Je možno data z telefonu do tiskárny přenést ev přes kabel ? Dekuji

Diskusia a poradňa k Fujifilm Instax share SP-2 Zlatá
Príslušenstvo pre Fujifilm Instax share SP-2 Zlatá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm Instax share SP-2 Zlatá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujifilm Instax share SP-2 Gold.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií