AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

Fujifilm X-T200 + 15–45 mm Vlogger Kit – tmavo strieborný

Zobraziť katalóg
Fujifilm X-T200 + 15–45 mm Vlogger Kit – tmavo strieborný
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, APS-C CMOS, bajonet Fujifilm X, 3.5" displej, Ultra HD video, SD/SDHC/SDXC, elektronický hľadáčik, WiFi, mini HDMI, sekvenčné snímanie 8 sn./s, stabilizácia + objektív 15 – 45mm (ekv. 23 – 68mm), f/3.5 – 5.6 + mikrofón Rode VideoMic Go + ministatív Joby GorillaPod 1K KIT + pamäťová karta SDHC 16GB
Kód:  OF9035a5 Produktové číslo:  70100147219 Stránky výrobcu
Fujifilm X-T200 + 15–45 mm Vlogger Kit – tmavo strieborný Predaj skončil

Fujifilm X-T200 + 15–45 mm Vlogger Kit – tmavo strieborný

Získajte tie najkvalitnejšie zábery z vašich všedných aj neobyčajných zážitkov vďaka tomuto novému, odľahčenému a vylepšenému modelu novej digitálnej bezzrkadlovky a už nikdy nezabudnete na šancu, aby sa vaše spomienky stali súčasťou vášho príbehu. Tmavo strieborný Fujifilm X-T200 prináša profesionálne funkcie ako na podnose pre všetky kreatívne duše. So snímačom CMOS formátu APS-C, ktorý má 24,2 Mpx a výkonnejším procesorom dostanú vaše fotografie úplne nový rozmer. Vďaka možnosti náklonu širokouhlého LCD dotykového displeja sa otvárajú neobmedzené možnosti tvorivosti, navyše rýchla detekcia a automatické ostrenie na tvár prinášajú slobodu môcť sa plne sústrediť iba na zážitok z fotografovania a zachytenia skutočných emócií.

Kľúčové vlastnosti fotoaparátu Fujifilm X-T200 tmavo strieborný + objektív 15 – 45 mm

  • Profesionálna kvalita fotografií aj videí bez ohľadu na skúsenosti používateľa
  • Nový snímač, výkonný procesor a elektronický hľadáčik
  • Širokouhlý dotykový LCD displej so šírkou 3,5" možno vyklápať a otáčať do takmer akéhokoľvek uhla
  • Funkcia zlepšeného automatického ostrenia s detekciou tváre
  • Sériové snímanie až 8 snímok za sekundu
  • Natáčanie videa pri kvalite 4K 30 p alebo Full HD 120 p, s elektronickým režimom stabilizácie a HDR filtrom
  • Kreatívna možnosť fotografických filtrov a ďalších používateľských nastavení
  • Odľahčenie hmotnosti a vylepšenie výkonu oproti predchádzajúcemu modelu
  • Tmavo strieborné farebné vyhotovenie 
  • Súčasťou setu je objektív Fujinon XC 15 – 45 mm so svetelnosťou f/3.5-5.6 OIS PZ

Obsah balenia Vlogger kitu

  • Fotoaparát Fujifilm X-T200, tmavo strieborný
  • Rode VideoMic GO
  • Joby GorillaPod 1K kit (s guľovou hlavou)
  • Pamäťová karta Fujifilm 16GB
  • Objektív XC 15-45mm

Jednoduchý a zároveň profesionálny

Digitálny fotoaparát Fujifilm X-T200 tmavo strieborný sa bez ohľadu na úroveň a skúsenosti fotografa premení na nástroj nekonečnej kreativity a otvorí používateľovi nevídané možnosti vo svete fotografie, a to vďaka kombinácii inovácií, nových technológií a moderného dizajnu. Ovládanie používateľského rozhrania je jednoduché a intuitívne, porovnateľné napr. s ovládaním smartfónu, napriek tomu zanecháva dojem profesionality. S váhou 370 g je tento model Fujifilm X-T200 o 80 g ľahší ako predchádzajúci X-T100 a na zlepšení oproti tomuto predchodcovi došlo tiež u až 3,5× rýchlejšieho spracovania dát a redukcii efektu „rolling shutter“ (obrazové skreslenie). Zároveň sa pri fotoaparáte X-T200 vylepšil systém automatického ostrenia, najmä vďaka bodom fázovej detekcie, ktoré sú rozložené po celej ploche snímača. K tomu všetkému je X-T200 vybavený vysokorýchlostným snímačom APS-C,CMOS 24,2 Mpx.

Fotografie z neobyčajných uhlov pohľadu

Jednou z hlavných predností tejto bezzrkadlovky Fujifilm X-T200 je vyklápací dotykový LCD displej s uhlopriečkou 3,5" a pomerom strán 16:9, pričom fotografovať z akejkoľvek atypickej pozície či umiestnenia, a stále perfektne vidieť objekt v zábere, vám dovoľuje jeho neobyčajná flexibilnosť, akou je možnosť otáčania displeja v uhloch od -90° do +180° a rozsahu vyklápania od 0° do +180°. Podľa vlastných predstáv vám citlivo reagujúce ovládanie poskytuje možnosť ľubovoľne nastavovať vlastnosti aktuálnej snímky, ako napr. jas, ostrosť pozadia, pomer strán či efekt filmovej simulácie.

Fujifilm X-T200 prináša koniec rozmazaným snímkam

S týmto fotoaparátom vám už neunikne žiadny z dôležitých okamihov vďaka vylepšenému AF a snímačom naprieč posiatym bodmi s fázovou detekciou. Preto možno ostriť veľmi rýchlo a zároveň presne aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Spomínané zlepšenie pocítite ako pri automatizovanom ostrení na tvár a oči jednotlivcov, tak aj pri zábere na skupinky ľudí. Táto užitočná vlastnosť fotoaparátu Fujifilm X-T200 funguje aj pri vyklopenom displeji, pri fotení dnes tak moderných selfie. Zároveň sa už nemusíte báť, že by ste nestihli zachytiť akýkoľvek pohyblivý cieľ, vďaka automatizovanej funkcii rozpoznania hlavného objektu (Main Subject Recognition) v kombinácii s využitím sekvenčného snímania rýchlosťou až 8 snímok za sekundu.

Zmeňte atmosféru záberu vďaka kreatívnym filtrom

Počas svojho 86-ročného pôsobenia v odbore vývoja farieb má spoločnosť Fujifilm dnes svetovo uznávaný štatút a je zodpovedná za niektoré z najviac ikonických fotografických filmov v dejinách. Niet teda divu, že sa ich psychológia a zápal pre farby premietol aj do návrhu tohto modelu bezzrkadlovky Fujifilm X-T200. Fotoaparát si odnáša vo výbave 11 digitálnych režimov simulácie filmuvďaka ktorým je ideálny kandidát na subjektívne kreatívne vyjadrenie každého jedinca. A keby to náhodou nestačilo, firma Fujifilm fotoaparátu X-T200 pridala ešte ďalších 20 pokročilých fotografických filtrov, v ktorých sa medze ich využitia nekladú.

Natáčajte spomienky v najvyššej kvalite a ihneď ich preposielajte priateľom

Je to dávno, čo fotoaparáty slúžili len na fotografovanie. Dnes je už štandardom tiež kvalitný videozáznam a v tomto ohľade Fujifilm X-T200 rozhodne v ničom nezaostáva. Natáčanie v rozlíšení 4K je už samozrejmosťou, ďalej sa však pýši aj novú elektronickou stabilizáciou, pôsobivým HDR režimom videa a mnohými ďalšími vstavanými funkciami na okamžitú editáciu videí presne tam, kde sa práve nachádzate. Nemusíte čakať, než dorazíte domov, aby ste sa na strih alebo komprimáciu videa ešte len vrhli. Na rozoslanie videí alebo fotiek rodine a priateľom, trebárs prostredníctvom sociálnych sietí, si ich môžete pripraviť rovno v tomto modeli fotoaparátu Fujifilm X-T200. Veľmi lákavá môže byť v tomto prípade aj možnosť urobenia slow-motion videa a bezproblémového preposlania do mobilného telefónu bez nutnosti zapnutia počítača. Efektívne zvýšenie kontrastu a hĺbky farieb záberov má potom na svedomí nová HDR funkcia a o kvalitu záznamov sa postará gyroskopický snímač s redukciou šumu, ktorý pri otrasoch vzniká.

Objektív do každého prostredia

Táto unikátna kreatívna bezzrkadlovka Fujifilm X-T200 sa okrem iného netají možnosťou výmenných objektívov alebo sánkami pre externý blesk. V základnom sete k tomuto tmavo striebornému modelu Fujifilm X-T200 je aj širokouhlý objektív Fujinon XC 15 – 45 mm, ktorého svetelnosť má rozsah f/3.5-5.6 a maximálna hodnota clony potom činí f/22 v celom ohniskovom rozsahu. Ide o objektív ideálny na snímky krajín, robenie momentiek pri cestovaní či bežné fotenie v interiéri či exteriéri. Naviac je objektív vybavený optickou stabilizáciou obrazu a v režime natáčania videí možno využiť aj elektronický zoom. Minimálna vzdialenosť na zaostrenie je pomerne výnimočných 5 cm. S hmotnosťou 136 g je objektív ideálny na cesty.


Parametre a špecifikácia

Šírka
12,1 cm Hotovo!
Výška
8,37 cm Hotovo!
Hĺbka
5,51 cm Hotovo!
Hmotnosť
370 g Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,1 cm Hotovo!
Výška
8,37 cm Hotovo!
Hĺbka
5,51 cm Hotovo!
Hmotnosť
370 g Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk, Vhodné na video Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Elektronická Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24,2 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
51 200 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
8 sn./s Hotovo!

Video

Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Zoom Hotovo!
Optická stabilizácia objektívu
Áno Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť
15 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť
45 mm Hotovo!
Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
23 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
68 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/3,5 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,6 Hotovo!
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť
13 cm Hotovo!
Optický zoom
3 × Hotovo!
Bajonet
Fujifilm X Hotovo!
Objektív
Fujifilm XC 15-45 mm f/3,5-5,6 OIS PZ Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Fujifilm NP-W126S Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
270 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
1 260 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
Mini HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Objektív Hotovo!
Špeciálne vybavenie
Vlogger Kit Hotovo!
Počet objektívov
1 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fujifilm X-T200 + 15–45 mm Vlogger Kit – tmavo strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujifilm X-T200 + XC 15-45 mm f/3,5-5,6 OIS PZ Vlogger Kit - tmavě stříbrný.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií