MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Gallet BOU700D Livarot

Zobraziť katalóg
Gallet BOU700D Livarot
4,2 30 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – s reguláciou teploty, antikorová, objem 1,5 l, strieborná farba, príkon 2200 W, filter, LCD displej, LED osvetlenie, otočná základňa, skrytá špirála, tepelná poistka a úložný priestor pre kábel, vyberateľný filter, klasický dizajn
Kód:  GALRK014 Produktové číslo:  GALBOU700D

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet BOU700D Livarot

Nastavenie teploty podľa potreby

Kanvica je vybavená inteleigentnou funkciou regulácie teploty. Záleží od druhu pripravovaného nápoja, keďže inú teplotu na lúhovanie vyžaduje zelený čaj, inú zasa napríklad káva, alebo rôzne instantné nápoje či jedlá. Pomocou tlačidiel na rukoväti si navolíte požadovanú teplotu a funkcie, ktoré sa zobrazia na LCD displeji. V závislosti od teploty vody sa pri prevádzke mení farebné osvetlenie vodoznaku.


Funkcia KEEP WARM

Vďaka funkcii KEEP WARM dokáže kanvica udržiavať nastavenú teplotu až 60 minút po ukončení ohrevu. Nestane sa teda, že si budete musieť vodu opakovane prihrievať ak náhodou zabudnete alebo budete zaneprázdnení inou činnosťou, zatiaľ čo kanvica ukončila ohrev.
S príkonom 2 200 W bude ohrev vody veľmi rýchly aj pri úplnom naplnení objemu, ktorý je 1,5 litra.


Bezpečnosť na prvom mieste

Trojnásobný bezpečnostný systém zaistí aktiváciu bezpečnostnej poistky pri nebezpečenstve prehriatia alebo pri zdvihnutí kanvice z podstavca. Filtračné sitko proti usadeninám vodného kameňa je ľahko vyberateľné a umývateľné, čo zaistí jeho ľahkú údržbu. Rýchlovarná kanvica sa vám bude vďaka antikorovej povrchovej úprave a tvaru zaoblenia ľahko udržiavať v čistote.

Parametre a špecifikácia

Dizajn
Klasický Hotovo!
Materiál
Nerez Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Tepelná poistka Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mohu poprosit o radu,jak se nastavuje teplota 100 stupňů,když na konvici je to pouze do 95 stupňů? Moc děkuji za odpověd

Dobrý den, je možnost končící nějak vypnout? nebo je potřeba ji neustále vyndavat ze zásuvky? Děkuji

Dobrý den, vydává konvice zvukový signál? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Gallet BOU700D Livarot
Príslušenstvo pre Gallet BOU700D Livarot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet BOU700D Livarot . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet BOU700D Livarot.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií