Akčné hry na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(523)
DLC/herný doplnok
(3)
Platforma
PC
(1)
PlayStation 5
(530)
PlayStation 4
(257)
Xbox Series X
(1)
Žáner
Akčný
(530)
RPG
(107)
Strieľačky
(87)
Adventúra
(50)
Arkády
(42)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(1)
PlayStation 5 optimalizácia
(271)
Neoptimalizované pre Next-gen
(39)
Textová lokalizácia
CS
(72)
SK
(3)
EN
(530)
DE
(401)
HU
(20)
RU
(34)
PL
(41)
FR
(72)
ES
(51)
IT
(52)
Zh
(5)
KR
(2)
JP
(2)
Zvuková lokalizácia
CS
(2)
EN
(525)
DE
(292)
RU
(13)
PL
(9)
FR
(37)
ES
(31)
IT
(30)
Zh
(1)
KR
(1)
JP
(5)
Vekové obmedzenie
1 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Akčné hry na PlayStation 5 vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Akčné hry na PlayStation 5 na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Akčné hry na PlayStation 5?

Ak si chcete zaobstarať Akčné hry na PlayStation 5, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Akčné hry na PlayStation 5

Hľadáte najlepšie Akčné hry na PlayStation 5? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Akčné hry na PlayStation 5

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Akčné hry na PlayStation 5, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
530 položiek
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge – Anniversary Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – vychutnajte si ohromujúcu pixelovú grafiku a autentickú atmosféru seriálových korytnačiek Ninja, ktorá vás okamžite vráti späť do detských rokov. Všetky postavy, vozidlá, zbrane, predmety aj pozadie sú priamo inšpirované televíznym seriálom z roku 1987 a vy tak máte pocit, akoby ste sa sami stali súčasťou svojho obľúbeného kresleného seriálu, plného omamnej kombinácie vražedného humoru a akčných dobrodružstiev!
Zľavnené -6 %
27,90 € 29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0561
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Kolekcia 13 klasických hier zo série Korytnačky Ninja.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0231
Hell Let Loose – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – staňte sa súčasťou neustále sa rozširujúceho sveta hardcore strieľačky Hell Let Loose videnej z vlastného pohľadu, ktorá je zasadená do obdobia druhej svetovej vojny a ktorá umožňuje rovnej stovke hráčov zapojiť sa do impozantných bitiek na dynamicky sa meniacej frontovej línii s pechotou, tankmi a delostrelectvom.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0165
Greedfall – Gold Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – ostrov GreedFall je živý, neustále sa rozvíjajúci svet. Vaše činy, od zdanlivo triviálnych volieb až po tie najzásadnejšie politické rozhodnutia, ovplyvnia jeho chod a nakoniec utvoria aj celý váš príbeh.
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0090
GYLT – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy ľahký, ale od chvíle, kedy zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0581
Weird West: Definitive Edition Deluxe – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Objavte temnú fantasy reimagináciu Divokého západu, kde sa o hranicu delia strážcovia zákona a pištoľníci s fantastickými bytosťami. Vydajte sa na cestu príbehu o pôvode skupiny netypických hrdinov, ktorí sa do legiend zapísali rozhodnutiami, ktoré učiníte v neľútostnej zemi.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0488de
5,0
The Texas Chain Saw Massacre – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Vži sa do úlohy jedného z členov neslávne známej rodiny Slaughterovcov alebo ich obetí v hre The Texas Chain Saw Massacre, asymetrickom hororovom zážitku pre viacerých hráčov z pohľadu tretej osoby, ktorý vychádza z prelomového a kultového hororu z roku 1974.
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1494
Song in the Smoke: Rekindled – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, simulátor a virtuálna realita, - Dobrodružná hra pre jedného hráča o prežití, ktorá sa odohráva v rozľahlom, krásnom a smrteľne nebezpečnom svete mimo času. Kľúčom k prežitiu sú vaše zručnosti, sledujte a lovte korisť pomocou ručne vyrobených primitívnych zbraní a nástrojov. Cez deň zháňajte potravu, lieky a zásoby a nezabudnite udržiavať táborový oheň po celú dobu temných a nebezpečných nocí.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0406
Forgive Me Father – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Temná retro hororová strieľačka zasadená do komiksového sveta inšpirovaného románmi H. P. Lovecrafta. Ako jediný človek, ktorý má ešte všetkých päť pohromade, sa vydávate hľadať odpovede – ale ako dlho vydržíte?
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1543
Sword Art Online Last Recollection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1526
Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Tím Avatar je späť! Prežite znovu epické udalosti pôvodného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi a v roli samotného Aanga aj jeho priateľov ovládnite v tejto akčnej dobrodružnej hre všetky živly, preskúmajte najunikátnejšie miesta známe zo seriálu, vyriešte rad prepracovaných environmentálnych hádaniek a zažite najdojemnejšie okamžiky Aangova príbehu.
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0516
Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Tým Avatar je späť! Prežite znovu epické udalosti pôvodného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi a v roli samotného Aanga aj jeho priateľov ovládnite v tejto akčnej dobrodružnej hre všetky živly, preskúmajte najunikátnejšie miesta známe zo seriálu, vyriešte rad prepracovaných environmentálnych hádaniek a zažite najdojemnejšie okamžiky Aangova príbehu.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1520
Enchanted Portals – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra,
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0497
Untitled Goose Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – predstavte si pokojné ráno kdesi na dedine, do ktorého znenazdajky vpadnete vy. Hrozne otravná hus. Navštívte virtuálne pieskovisko, po ktorom sa môžete voľne pohybovať, skúšať všemožné vtákoviny a vykonávať zlomyseľné vylomeniny.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1113
Judgment – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – akčný triler o vražde a tajomstve, v úlohe Takayuki Yagamiho odkrývate záhadu strašlivej série vrážd. Remasterovaná verzia ponúkne rýchlejšie načítanie, 60FPS a všetky vydané rozšírenia.
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0060
God of Rock - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Bojujte do rytmu: Zapojte sa do s nadsádzkou spracovaných hudobných bitiek v originálnej rytmickej bojovke.
Zľavnené -8 %
22,90 € 24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0334
Dragon Ball Z Kakarot: Legendary Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné a RPG,
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0589
Skabma Snowfall – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,,
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1430
Endling – Extinction is Forever – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – spoznajte ničivú silu ľudského plemena, ktorá deň za dňom kazí, znečisťuje a drancuje najvzácnejšie a najcennejšie zdroje prírodného prostredia. Podarí sa líščej matke udržať svoje malé mláďatá nažive?
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1329
Solaris: Off World Combat – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – vezmite si výbavu a skočte do hry – čakajú na vás súboje 4 v 4, v ktorých beháte, šprintuje a kĺžete sa po arénach, zbierate zbrane a predmety a likvidujete svojich súperov.
23,22 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX998
Dragon Ball Z: Kakarot – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – prežite príbeh Goku a ďalších Z bojovníkov v DRAGON BALL Z: KAKAROT!
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX749
Sword and Fairy: Together Forever – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nechajte sa vtiahnúť do originálneho fantasy sveta, v ktorom sa starodávna čínska mytológia snúbi s tradičnou orientálnou estetikou, a staňte sa súčasťou napínavých udalostí third-person akčného RPG Sword and Fairy: Together Forever, najnovšieho samostatného pokračovania bezmála tridsať rokov starej hernej ságy.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0603
Hammerwatch II: The Chronicles Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné, RPG a adventúra; – vydajte sa bez bázne a hany na dobrodružnú výpravu, ktorá vás zavedie ďaleko od podzemných kobiek hradu Hammerwatch a umožní vám preskúmať tento obľúbený pixelový svet ako nikdy predtým
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0452
The Tale of Onogoro - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – ovládate bezmenné božstvo, ktoré bolo práve povolané na ostrov Onogoro japonskou veľkňažkou Haru; hráč cestuje s Haru a musí ju za každú cenu chrániť, pričom cestou rieši hádanky a bojuje s obrími zvieracími bytosťami
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0440

Akčné hry na PlayStation 5

V kategórii Akčné hry na PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 530 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné akčné hry na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie akčné hry na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii akčné hry na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií