Stellar Blade Stellar Blade

Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie

Zobraziť katalóg
Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie
Figúrka
Kód:  MWAmibq Produktové číslo:  045496380168 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie Predaj skončil

Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie

Nechajte sa vtiahnuť do úžasného sveta Nintendo, kde nič nie je nemožné. Pomôžu vám v tom interaktívne figúrky Amiibo zo série Splatoon. Sestry Callie a Marie tvoria známe dievčenské speváckeho duo zvané Squid Sisters. Stanú sa vašimi sprievodkyňami pri dobrodružstvách. Vezmite jednu z nich do ruky a zažite nepoznaný spôsob hrania vašich obľúbených hier pre zariadenie New Nintendo 3DS a WiiU. Každá zberateľská figúrka je vybavená špeciálnym čipom na čítanie a zápis dát. Priložte ju k dotykovému NFC bodu na ovládači a sledujte, čo sa stane.

Kľúčové vlastnosti

  • Interaktívna figúrka využívajúca technológie NFC
  • Vhodná do radu Nintendo hier - zažíva stále nové a vzrušujúce dobrodružstvo
  • Pre herné konzoly WiiU a New Nintendo 3DS
  • Veľký výber kompatibilných titulov

Vytvorte si svoj vlastný Nintendo svet

Akonáhle sa Mária či Callie dotknú NFC čítacej plochy zabudovanej do WiiU Gamepadu alebo spodnej obrazovky vášho New Nintendo 3DS,   dáta z figúrky sa prenesú priamo do hry. Tu sa budú ďalej updatovať. Postavička bude zdokonaľovaná o ďalšie zručnosti a atribúty. Ide napríklad o väcšiu silu, nové pohyby, špeciálne kostýmy či vybavenia, alebo dokonca o celé herné režimy.

Široká kompatibilita

V kompatibilných tituloch zvládajú figúrky Amiibo hotové divy. Je už len na vás, ako to všetko využijete. Zoznam podporovaných titulov je stále rozširovaný a aktuálne sa medzi ne radia aj také skvosty ako je   Mario Kart 8, Yoshi 's Woolly World, Splatoon, Hyrule Warriors a Hyrule Warriors Legends, The Legends of Zelda: Twilight Princess HD či Super Mario Maker. Pokračujte a vytvorte si svoje vlastné unikátne Amiibo. Vyskúšajte aj ďalšie postavičky. Zožeňte svojej Márii nových kamarátov a sebe tak zariaďte ďalšie vzrušujúce prekvapenia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amiibo Splatoon 2-Pack: Callie & Marie.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií