Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox

Zobraziť katalóg
Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox
5 2 hodnotení
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – prináša príbehy zo série, ktoré sa odohrávajú priamo v teréne, v úplne novom vojnovom bojisku a odhaľuje nové autentické taktiky, frakcie a množstvo doposiaľ nerozprávaných príbehov z druhej svetovej vojny. Stredomorie je miestom rozmanitosti, od veterných talianskych horských priesmykov až po drsné severoafrické púšte a pobrežné výhľady.
41,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  XBSE0348 Produktové číslo:  5055277049783
Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox 41,90 € Momentálne nedostupné

Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox

Hra na konzolu Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox

Absolvujte slávnu vojnovú kapitolu

Ďalší vojnový front sa v strategickej hre Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case Xbox otvára a vy ho musíte získať pod kontrolu pomocou svojich síl. Tentokrát sa s nepriateľmi stretnete aj na strategickej mape, ktorá pred vás postaví desiatky bodov. Tie budete musieť získať.

Hra na konzolu Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox

Bojujte v stratégii Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case Xbox o dôležité body

Postavte svoje jednotky do poľa. Budujte poľné základne. Verbujte vojakov a vysielajte ich v ústrety strategickým bodom a nepriateľským silám, ktoré sa vás pokúsia eliminovať skôr, než sa poriadne rozbehnete. Čo myslíte, dokážete im vzdorovať?

Hra na konzolu Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox

Bojujte v uliciach miest

Využite v stratégii Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case Xbox maximálny potenciál jednotlivých máp. Pracujte s prevýšeniami, osamotenými budovami i múrmi. Všetko tu slúži ako prvok, ktorý je možné použiť ako výhodu nad nepriateľom. Nikdy však nežeňte svoje jednotky len tak do otvoreného priestranstva, to tu znamená samovraždu.

Hra na konzolu Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox

Hra na konzolu Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case Xbox obsahuje:

  • Limitované balenie
  • Kovové puzdro
  • Nášivka Devil's brigade
  • Obojstranná mapa
  • Zberateľská kniha
  • DLC balíček Devil´s brigad

Parametre a špecifikácia

Herné a filmové série
Company of Heroes Hotovo!
Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Xbox Series X, Xbox One Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!
Žáner
Stratégia Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Company of Heroes Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Xbox Series X, Xbox One Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Žáner

Žáner
Stratégia Hotovo!
Herné prostredie
Military Hotovo!
Herné mechaniky
Realtime Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
CS, EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
Xbox – škatuľa Hotovo!
Edícia
Launch Edition Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky stratégie na Xbox Series
» Všetky strategické hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Total War: Pharaoh (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio Creative Assembly sa vracia na historické bojové polia. Po fantasy Warhammeri si berie na paškál staroveký Egypt, presnejšie povedané obdobie tzv. Novej ríše (na konci doby bronzovej). Total War: Pharaoh sľubuje nové herné mechanizmy, ktoré majú ozvláštniť celkovú hrateľnosť v mixe ťahovej a real-time stratégie, na ktorú sme pri sérii zvyknutí. V našom článku sa o tomto titule dozviete všetky dôležité informácie.

Company of Heroes 3: dátum vydania, gameplay, kampaň a ďalšie info

Real time stratégia Company of Heroes patrí medzi klasiku, ktorá je stále populárna aj napriek nepriazni, ktorú už roky zažíva strategický žáner. Vývojári z Relic Entertainment zatiaľ nehádžu flintu do žita a prichádzajú s tretím dielom obľúbenej značky. Company of Heroes 3 bude rovnako tak návratom do „starého dobrého“, ako aj pokusom o inováciu (mix real-time a ťahového systému) a bližšiu spoluprácu s hernou komunitou pri vývoji. Ak vás toto nádejné pokračovanie zaujíma, pokračujte v čítaní.

Age of Empires IV: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Mnoho rokov vyvíjaný pokračovateľ kultovej RTS značky Age of Empires bol jeho tvorcami konečne detailnejšie predstavený. Kam sa v Age of Empires IV pozrieme, koľko frakcií nám toto dielo na štarte ponúkne, ako na tom budú príbehové kampane a kedy by malo dôjsť na jeho vydanie, nájdete v našom špeciále, orientovanom na to, čo všetko o tomto očakávanom titule vieme.

Last Train Home (RECENZIA) – Cez Sibír do Československa

Počiatky Československa sa nám pripomínajú každý rok a nielen vďaka štátnemu sviatku. Pri príležitosti osláv vzniku republiky sa totiž často spomína na heroické ťaženie legionárov naprieč Ruskom, aby sa mohli dostať do novo vytvorenej domoviny. O poslednom vlaku rútiacom sa po Transsibírskej magistrále vytvorilo české štúdio Ashborne Games počítačovú stratégiu Last Train Home. Viac o nej v našej recenzii.

Total War: Warhammer 3: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Po niekoľkých rokoch čakania sme sa konečne dočkali oznámenia finálneho dielu fantasy trilógie Total War: Warhammer. Na čo všetko sa môžeme v stratégii Total War: Warhammer III tešiť, ktoré rasy v nej nájdeme, ako na tom vlastne bude po stránke češtiny a kedy teoreticky dorazí, si prečítate v našom špeciáli orientovanom na to, čo všetko o tomto očakávanom diele vieme.

Najlepšie hry roka 2023/24

Pokiaľ ide o hry, patril minulý rok k tým najnabitejším, aké vôbec pamätáme… a zatiaľ sa zdá, že v nastolenom tempe pokračujeme. Prvé mesiace už totiž stačili priniesť niekoľko lahôdok, ktoré bez výčitiek môžeme zaradiť medzi kandidátov na hru roka 2024. V druhej časti článku nájdete náš výber toho najlepšieho z ročníka 2023.
Príslušenstvo pre Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case – Xbox Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - Xbox. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - Xbox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - Xbox. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Company of Heroes 3 Launch Edition Metal Case - Xbox.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií