Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Hry na PS4 v češtine

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

PlayStation 4 predstavuje jednu z najpopulárnejších herných konzol na svete. Pre slovenských hráčov je ale často kľúčové, aby mohli hru plne pochopiť a vcítiť sa do deja. Preto sú hry na PlayStation 4 v češtine to pravé pre vás. Čítajte ďalej a zoznámte sa s ponukou.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
115 položiek
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov aj samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postav, Kate Walkerové a Dany Rozeové, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1534ce
TUNIC Deluxe Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, české titulky, žáner: akčné a RPG; preskúmaj krajinu plnú stratených legiend, starodávnych síl a divokých príšer v izometrickej akčnej hre TUNIC o malej líške a veľkom dobrodružstve; uviaznete v rozpadnutej krajine a vyzbrojení iba vlastnou zvedavosťou budete čeliť kolosálnym beštiám, zbierať podivné a mocné predmety a odhaľovať dávno stratené tajomstvá
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1470
Arkanoid – Eternal Battle
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0333nad
Arkanoid - Eternal Battle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, – Spoznajte alebo si pripomeňte slávny Arkanoid v úplne novom, modernom spracovaní. Okrem klasickej hrateľnosti prináša Arkanoid – Eternal Battle aj svieži nový vzhľad a nové pravidlá, ako aj nové efekty, bonusy a množstvo ďalších prvkov.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1388
4,0
Dead Island 2: HELL-A Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Dead Island 2 je strhujúca akčná RPG z pohľadu prvej osoby, ktorá hráča zavedie na úplne nové ihrisko. Preskúmajte ikonické Los Angeles utopené vo vnútornostiach, štýlové, živé a zamorené zombiemi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX158he
5,0
God of War Ragnarok Collectors Edition – PS4/PS5
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Kratos a Atreus sa musia vydať do každého z deviatich svetov, aby našli potrebné odpovede a pripravili sa na predpovedanú bitku, ktorá ukončí svet.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0017ce
5,0
God of War Ragnarok Jötnar Edition – PS4/PS5
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Kratos a Atreus sa musia vydať do každého z deviatich svetov, aby našli potrebné odpovede a pripravili sa na predpovedanú bitku, ktorá ukončí svet.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0017je
4,8 17×
God of War Ragnarok Launch Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, – Kratos a Atreus sa musia vydať do každého z deviatich svetov, aby našli potrebné odpovede a pripravili sa na predpovedanú bitku, ktorá ukončí svet. Launch Edition obsahuje Kratovu zbroj napadaného snehu a Atreovu tuniku napadaného snehu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1342d1
Endling – Extinction is Forever
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1329nad
Sifu – Vengeance Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, – Sifu rozpráva príbeh mladého študenta kung-fu, vydávajúceho sa na cestu za pomstou v túžbe potrestať zločincov, ktorí vyvraždili jeho rodinu; stojí sám proti všetkým, nemá žiadnych spojencov, zato nepriateľov nespočetné množstvo; spoľahnúť sa môže len na svoju neobyčajnú znalosť kung-fu a tajomný medailón – jedine s ich pomocou má nádej zvíťaziť a zachovať odkaz svojej rodiny
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1282
Tandem: A Tale of Shadows – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1280
3,0
Saints Row: Notorious Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť. Obsahuje steelbook, expansion pass, plagát, mini artbook, 4 pohľadnice a ďalší dodatočný obsah.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1209ne
5,0
Saints Row: Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – víta vás Santo Ileso, žijúce fiktívne mesto v srdci amerického juhozápadu. Vo svete plnom zločinu, kde nemilosrdné frakcie bojujú o moc, sa skupinka mladých priateľov snaží rozbehnúť vlastný zločinecký podnik, dostať sa na vrchol a presláviť sa na vlastnú päsť.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1209d1
Šmolkovia: Misia Zlobyľ – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – zhostite sa úlohy štyroch známych Šmolkov – Šmolinky, Siláka, Mudroša a Maškrtníka – na výprave piatimi odlišnými prostrediami. Cestou ku Gargamelovmu hradu navráťte život šmolkovskej dedinke a pomocou šmolizéra uzdravte všetky rastliny nakazené zlobyľom. Zberateľská edícia obsahuje navyše tri litografie, kľúčenku s tatkom Šmolkom, dva hárky samolepiek, figúrku Siláka zo živice a digitálny herný soundtrack.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1204
5,0
Horizon Forbidden West - Special Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný – pripojte sa k Aloy na jej nebezpečnej ceste cez Zakázaný západ, kde na vás číhajú záhadné nové hrozby. Preskúmajte vzdialené krajiny, bojujte s väčšími a desivejšími strojmi a stretávajte sa s prekvapivými novými kmeňmi. Obsahuje steelbook a mini artbook.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1197se
4,7 28×
NHL 22 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – tešte sa na prelomový hokej. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné schopnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov, vďaka čomu je ich prínos na ľade zjavnejší ako kedykoľvek predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1183
FIFA 22 - Ultimate Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: športový, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, české titulky, žáner: športové, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1161u
4,4 44×
FIFA 22 - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: športový a arkády, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – približuje hru ešte viac skutočnosti vďaka zásadnému pokroku v oblasti hrateľnosti a inováciám vo všetkých režimoch. Tešte sa na väčšiu konzistentnosť medzi tyčami vďaka prepracovanému správaniu brankárov, ktoré prinesie väčší pokoj na najdôležitejšom poste na ihrisku, novú fyziku lopty, výbušný šprint, ktorý lepšie vystihne zrýchlenie tých najrýchlejších futbalistov a nové útočné taktiky.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1161
Evil West
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1157nad
4,0
Evil West: Day One Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Americkú divočinu pohlcuje temná hrozba. Ako jeden z posledných agentov v prísne tajnom ústave na lov upírov ste posledný, kto môže zachrániť ľudstvo pred hlboko zakorenenou hrôzou, ktorá sa teraz norí z odtieňov. Povstaňte a staňte sa hrdinami Divokého západu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1157
5,0
Aliens: Fireteam Elite – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – píše sa rok 2202 a záhadný núdzový signál presmeruje vašu údernú jednotku mariňákov na LV-895 vo vonkajších kolóniách, kde na váš príchod čakajú smrtiace légie xenomorfov, ukryté korporátne tajomstvá a prastaré mimozemské trosky.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1153
Kings Bounty 2 – King Collector's Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný, RPG, stratégia a dobrodružný – V obrovskej ríši Antares sa objavilo strašné nebezpečenstvo. Jeho najvzdialenejšie hranice zaplavila sneť, ktorá ničí krajinu a všetkých, ktorí ju obývajú. Utečenci z postihnutých regiónov prichádzajú do Nostrijského kráľovstva, kde sa kvôli tomu začínajú míňať potraviny a iné zdroje. Zberateľská edícia obsahuje hru, repliku kráľovskej koruny z hry, artbook v pevnej väzbe, soundtrack, obojstranný plagát a dodatočný digitálny obsah do hry.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX684ce
5,0
Sniper: Ghost Warrior Contracts 2: Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – očíslovaná zberateľská edícia, ktorá bude vyrobená len v počte 500 kusov. Obsahuje základnú hru v drevenej krabičke, tlačenú mapu, artbook so soundtrackom a 3 pohľadnice. Dramatická kampaň pre jedného hráča odohrávajúca sa na súčasnom Blízkom východe ponúka prežitok nervy trhajúceho taktického boja hlboko v tyle nepriateľa. Preberte úlohu nájomného zabijaka Ravena, ktorého na blízkovýchodnom území medzi libanonskými a sýrskymi hranicami, kde neplatia žiadne zákony, čaká rad nových kontraktov.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX889ce
Dying Light 2: Stay Human – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný a strieľačky, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX541ce
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií