MS hokej Star Wars

Lacné predobjednávky hier na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PlayStation 5
(94)
PlayStation 4
(16)
Žáner
Akčný
(55)
RPG
(18)
Adventúra
(17)
Simulátor
(11)
Strieľačky
(10)
Textová lokalizácia
CS
(4)
EN
(94)
DE
(37)
FR
(1)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(94)
DE
(21)
FR
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné predobjednávky hier na PlayStation 5, respektíve všetky predobjednávky hier na PlayStation 5 zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Desperate Vladivostok – PS VR2, ktorý stojí 14,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
94 položiek
Desperate Vladivostok – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a virtuálna realita,
Novinka
14,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0480
Graven – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, – akcia, tajomstvo a šanca na spásu, to všetko vás čaká v drsnej akčnej logickej hre GRAVEN z pohľadu prvej osoby, preskúmajte temný fantasy svet ako neprávom odsúdený kňaz a bojujte s ľudskými mormi, s divochmi a nadprirodzenom pomocou zbraní, mágie a prostredia
Novinka
23,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0610
Sniper Ghost Warrior Contracts 1 + 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Séria Sniper Ghost Warrior Contracts predstavila mnohým hráčom možnosti smrtiacej sily, ktorá je kľúčovým aspektom každého elitného ostreľovača. Hry Sniper Ghost Warrior Contracts 1 a 2 teraz v spoločnom balíčku prinášajú prostredníctvom dvoch dramatických kampaní pre jedného hráča pútavé prepojené zážitky. Využite kombináciu kradmého pohybu, taktiky a presnej mušky na likvidáciu svojich cieľov. Balenie obsahuje hru Sniper Ghost Warrior Contracts 2 na disku a kľúč na stiahnutie hry Sniper Ghost Warrior Contracts 1.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 15. mája 2024
Objednávací kód: PSV0672
Agatha Christie – The ABC Murders – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – V rozmanitých, nádherne stvárnených lokalitách naprieč Spojeným kráľovstvám starostlivo preskúmajte všetky miesta, na ktorých došlo k odporným vraždám, a pri vedení krížových výsluchov a riešení prepracovaných hádaniek si nenechajte uniknúť sebemenšiu drobnosť. Pozorne prehľadajte okolie, dôkladne vyspovedajte svedkov a podrobne zvážte všetko, čo ste zistili, aby ste mohli učiniť čo najpresnejšie závery a odhaliť ďalšie vrahove úmysly. Pusťte sa do napínavého detektívneho dobrodružstva, v ktorom sa vám pri prekonávaní spletitých výziev stane tou najlepšou zbraňou vaša inteligencia!
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 4. júla 2024
Objednávací kód: PSV0644
Blacksad: Under the Skin – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Veďte vyšetrovanie podľa vlastného uváženia, pri hľadaní stop sa riaďte svojimi mačacími zmyslami, čiňte nezvratné rozhodnutia a tým všetkým ovplyvnite výsledok prípadov. S antropomorfnými postavami a nefalšovanou atmosférou päťdesiatych rokov sa s Blacksad: Under the Skin môžete tešiť na temný, hrôzou naháňajúci detektívny príbeh presne v duchu rovnomennej komiksovej série.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 27. júna 2024
Objednávací kód: PSV0643
Sociable Soccer 24–- PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Rýchla a plynulá arkádová hrateľnosť Sociable Soccer 24 je rozhodne tou najzaujímavejšou prednosťou. Hru možno jednoducho hrať, ale ťažko majstrovsky ovládnuť. V režime kariéry pre jedného hráča je zábavné aj náročné šplhať po rebríčku v ligách, kde najímate a vylepšujete svoje družstvo; kdežto v online hre viac hráčov vás udiví rýchlosť a plynulosť akcie.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: PSV0609
Demons of Asteborg – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Demons of Asteborg je dvojrozmerná akčná plošinovka s prvkami hier žánru metroidvania, ktorá kombinuje napínavú akciu s nenáročnými hádankami a obratným taktizovaním, vývojári sa pri jej tvorbe inšpirovali tými najlepšími 16-bitovými klasikami minulosti a hra je tak ako stvorená pre každého milovníka pixelových retro titulov
Predp. cena
25,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0660
Astebros – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – hrajte za rytiera, hraničiarku alebo mága, z ktorých každý disponuje jedinečnými schopnosťami a ponúka iný herný štýl, preskúmajte osem procedurálne generovaných úrovní, odhaľujte tajomstvo netvormi zamoreného kontinentu Asteborg!
Predp. cena
25,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0658
Dragon Ball Xenoverse 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Prežite príbeh Dragon Ball, pusťte sa do cestovania časom a ochráňte dôležité okamžiky histórie sveta Dragon Ball.
Novinka
25,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0656
Do Not Open – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia,
Novinka
28,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: MSX1214vr
Withering Rooms – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Vitajte v Mostyn House, kedysi krásnom viktoriánskom sídle, ktoré sa teraz každú noc mení a je plné zarastených nemŕtvych, neviditeľných duchov, prehnaných čarodejníc a šialencov so sekerami. Ujmite sa úlohy mladého Slávika v tomto náročnom 2,5D RPG, ktoré čerpá inšpiráciu z roguelikov, soulslikov a klasických survival hororov.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: PSV0655
Jack Holmes: Master of Puppets – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: strieľačky, – Po dlhom období, keď si Jack nenašiel prácu, je nútený nastúpiť do rodinného podniku, ktorého sa v detstve zriekol. Začne riešiť svoj prvý, na prvý pohľad jednoduchý prípad, ktorý sa však razom stane jeho najhoršou nočnou morou. V tomto survival horore z pohľadu prvej osoby musíte dobre hospodáriť so svojimi zdrojmi v boji o prežitie, zatiaľ čo budete vyšetrovať desivé lokácie
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: PSV0654
Retropolis 2: Never Say Goodbye – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, logický a virtuálna realita, – Ponorte sa do tieňov, kde na vás číha nebezpečie a každý krok vás vede ďalej na pokraj šialenstva. V tejto drsnej postapokalyptickej ságe sa v roli robo-detektíva Philipa Loga pohybujte v neónovo osvetlených uliciach a pátrajte po Jenny Montage, automatickej femme fatale.
Predp. cena
29,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0667
Leo the Firefighter Cat – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský, – Kocúr Leo potrebuje vašu pomoc! Poď mu pomôcť na jeho dobrodružnej ceste mladého regrúta z hasičskej stanice. Plňte misie, z nich každá je nebezpečnejšia než tá predchádzajúca, a postupujte od hodnosti k hodnosti. Nebudeš na to sám: veliteľ Nox ti bude sprievodcom!
Novinka
29,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0627
Squirrel with a Gun – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné; ako najotravnejší hlodavec v celej štvrti si v tejto bláznivej sandboxovej strieľačke reznutej logickou plošinovkou osvojte talent (a možno aj vášeň) pre zločin a chaos pri honbe za vzácnymi zlatými žaluďmi a bojujte zubami pazúrmi (a palnými zbraňami)
Novinka
30,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0677
34 Sports Games – World Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, – zúčastnite sa jednej z najväčších športových udalostí a pustite sa do zdolávania výziev v 34 rôznych športoch – od plávania a futbalu cez extrémnu jazdu na bicykli a vzpieranie až po skákanie na trampolíne a mnoho ďalších!
Novinka
30,90 €
Očakávame jún 2024
Objednávací kód: PSV0657
Pixelshire – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a adventúra, – budujte mestečko Pixelshire a rozvíjajte vzťahy s jeho obyvateľmi v jedinečnej RPG sandboxovej hre, ktorá kombinuje simuláciu života so stavaním, prieskumom a bojom, vyjadrite svoju originalitu tým, že navrhnete celé mestečko od základov úplne podľa svojich predstáv, majstrovsky ovládnite sériu najrôznejších činností, dôkladne spoznajte svojich susedov a starostlivo preskúmajte pixelový kontinent Arcadia!
Novinka
30,90 €
Očakávame august 2024
Objednávací kód: PSV0661
Battle of Rebels – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Zem napadli mimozemšťania! Všetky národy sveta sa proti nečakanej invázii snažia bojovať novo zjednotenými armádami, avšak márne. Mimozemšťania sú oveľa vyspelejší a ich špičková technológia im umožňuje premieňať ľudí na krvilačné zombie. Čeľte vlnám nemŕtvych v multiplatformovej strieľačke Battle of Rebels určenej pre jedného i viacerých hráčov, ktorú môžete hrať z vlastného pohľadu aj z pohľadu tretej osoby.
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: MSX1576
Diesel Legacy: The Brazen Age – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči v dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili komba, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Novinka
31,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0557
The Thaumaturge – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0492
Hotel Life – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0388
Morbid: The Lords of Ire – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Preklieštite si cestu jedinečnými prostrediami piatich desivých, horrorpunkových zemí ríše Ire, od zasnežených hôr cez zapovedané džungle až po hnilobou zapáchajúce mestá, a osloboďte ich od zla, ktoré ich postihlo.
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: PSV0629
CYGNI: All Guns Blazing – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov
Novinka
34,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: PSV0469
Everdream Valley – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský,
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 19. júla 2024
Objednávací kód: PSV0670

Lacné predobjednávky hier na PlayStation 5

Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate...
Zohnať PlayStation 5 je mnoho mesiacov po jeho oficiálnom vydaní ohromný problém. Aký je vlastne odporúčaný postup na jeho kúpu na Alza.sk? Je lepšie urobiť predobjednávku, alebo čakať, až bude skladom? Všetko sa dozviete z nášho článku.
gamingAko vybrať rozširujúce SSD pre PlayStation 5? Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?
Viac článkov
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na PlayStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na PlayStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na PlayStation 5 recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií