Doručení zdarma Stellar Blade

Lacné predobjednávky hier na Xbox Series

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Platforma
PC
(1)
Xbox Series X
(58)
Xbox Series S
(4)
Xbox One
(14)
Licencia
Škatuľová
(56)
Na stiahnutie
(2)
Kľúč pre
Xbox Live
(4)
Microsoft Store
(1)
Žáner
Akčný
(37)
RPG
(14)
Adventúra
(13)
Simulátor
(8)
Strieľačky
(8)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(45)
PlayStation 5 optimalizácia
(2)
Neoptimalizované pre Next-gen
(1)
Textová lokalizácia
CS
(5)
EN
(58)
DE
(35)
Zvuková lokalizácia
CS
(1)
EN
(58)
DE
(25)
FR
(1)
IT
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné predobjednávky hier na Xbox Series, respektíve všetky predobjednávky hier na Xbox Series zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Agatha Christie – The ABC Murders – Xbox Series X, ktorý stojí 24,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
58 položiek
Agatha Christie – The ABC Murders – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – V rozmanitých, nádherne stvárnených lokalitách naprieč Spojeným kráľovstvám starostlivo preskúmajte všetky miesta, na ktorých došlo k odporným vraždám, a pri vedení krížových výsluchov a riešení prepracovaných hádaniek si nenechajte uniknúť sebamenšiu drobnosť. Pozorne prehľadajte okolie, dôkladne vyspovedajte svedkov a podrobne zvážte všetko, čo ste zistili, aby ste mohli učiniť čo najpresnejšie závery a odhaliť ďalšie vrahove úmysly. Pusťte sa do napínavého detektívneho dobrodružstva, v ktorom sa vám pri prekonávaní spletitých výziev stane tou najlepšou zbraňou vaša inteligencia!
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 4. júla 2024
Objednávací kód: XBSE0494
Blacksad: Under the Skin – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Veďte vyšetrovanie podľa vlastného uváženia, pri hľadaní stôp sa riaďte svojimi mačacími zmyslami, čiňte nezvratné rozhodnutia a tým všetkým ovplyvnite výsledok prípadov. S antropomorfnými postavami a nefalšovanou atmosférou päťdesiatych rokov sa s Blacksad: Under the Skin môžete tešiť na temný, hrôzou naháňajúci detektívny príbeh presne v duchu rovnomernej komiksovej série.
Novinka
24,90 €
Dátum vydania: 27. júna 2024
Objednávací kód: XBSE0493
Squirrel with a Gun – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčné; ako najotravnejší hlodavec v celej štvrti si v tejto bláznivej sandboxovej strieľačke reznutej logickou plošinovkou osvojte talent (a možno aj vášeň) pre zločin a chaos pri honbe za vzácnymi zlatými žaluďmi a bojujte zubami pazúrmi (a palnými zbraňami)
Novinka
30,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0509
The Thaumaturge – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0402
Hotel Life – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
32,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0323
CYGNI: All Guns Blazing – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – s presilou zbraní a posádky sa vrhnite na oblohu plnú pekla v poslednej vojne o prežitie; zvoľte si, či budete smerovať silu medzi zbraňami alebo systémami štítov, a postavte sa neúprosným vlnám pozemných aj vzdušných nepriateľov
Novinka
34,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0384
System Shock – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, – System Shock je úplne nové spracovanie prevratného originálu z roku 1994, ktoré oblieka dnes už kultovú hrateľnosť do úplne nového vizuálneho HD kabáta, aktualizuje ovládanie, zlepšuje rozhranie a pridáva úplne nové zvuky a hudbu. Dokonca využíva aj pôvodného dabéra, ktorý nahovoril SHODAN – jedného z najikonickejších záporných hrdinov. Staňte sa svedkom znovuzrodenia jednej z najlepších a najvplyvnejších hier, aké boli kedy vytvorené.
Predp. cena
37,90 €
Dátum vydania: 21. mája 2024
Objednávací kód: MXESD2251
Daymare: 1994 Sandcastle – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Čaká na vás kombinácia neľútostných smrtiacích nepriateľov, hardcore akčných herných mechanizmov, environmentálnych hádaniek, mrazivého soundtracku, opatrného prieskumu a výdatnej porcie koncentrovaného hororu.
Novinka
38,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0363b
Daymare: 1994 Sandcastle - Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – čaká na vás kombinácia neľútostných smrtiacich nepriateľov, hardcore akčných herných mechanizmov, environmentálnych hádaniek, mrazivého soundtracku, opatrného prieskumu a výdatnej porcie koncentrovaného hororu.
Novinka
38,90 €
Dátum vydania: 10. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0363
Dustborn – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – Ragtag crew? Skontrolujte si to. Hudobné vybavenie? Áno. Tourbus a vodič-robot? Áno. Ukradnutý balíček? Skontrolované! Vydajte sa na nebezpečnú cestu naprieč rozdelenými štátmi Ameriky. Využite silu slov na utváranie vzťahov so svojou posádkou, dostať sa z problémov a doraziť do cieľovej destinácie.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 20. augusta 2024
Objednávací kód: XBSE0508
System Shock – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčné a strieľačky,
– System Shock je úplne nové spracovanie prevratného originálu z roku 1994, ktoré oblieka dnes už kultovú hrateľnosť do úplne nového vizuálneho HD kabátu, aktualizuje ovládanie, vylepšuje rozhranie a pridáva úplne nové zvuky a hudbu. Dokonca využíva aj pôvodného dabéra, ktorý nahovoril SHODAN – jedného z najikonickejších záporákov. Staňte sa svedkom znovuzrodenia jednej z najlepších a najvplyvnejších hier, ktoré boli kedy vytvorené.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 21. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0498
House Flipper 2 – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Prišiel čas oprášiť búraciu palicu – House Flipper sa vracia v úplne novej podobe! Kupujte a renovujte schátrané domy… alebo snáď chcete stavať nové? Odteraz môžete! Začnite ako neskúsený renovátor a pomáhaním obyvateľom malebného mestečka Pinnacove s rekonštrukciami ich domovov zarobíte majetok!
Novinka
39,90 €
Očakávame máj 2024
Objednávací kód: XBSE0474
Wreckreation – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a pretekársky, – Wreckreation je domov vášho vlastného MixWorld, 400 štvorcových kilometrov veľkej pretekárskej trate, ktorú môžete tvoriť, pretvárať a ničiť.
Novinka
39,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0287
Sea of Stars – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Ťahová RPG inšpirovaná klasickými hrami. Rozpráva príbeh dvoch Detí slnovratu, ktoré spoja sily Slnka a Mesiaca a vykonajú mágiu zatmenia, jedinú silu schopnú odraziť monštruózne výtvory zlého alchymistu známeho ako The Fleshmancer.
Novinka
40,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0489
Rocksmith+ (3 Month Subscription) – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: párty, – trojmesačné predplatené služby, ktoré učia hráčov hrať na gitaru a basgitaru prostredníctvom populárnych piesní. Rocksmith+ je kompatibilná s akustickými, elektrickými a basovými gitarami a spočiatku bude obsahovať tisíce skladieb, ktorých počet sa v budúcnosti zvýši na niekoľko miliónov skladieb zo žánrov, ako je rock, klasická hudba, india, alternatívna hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a ďalšie.
Novinka
40,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0107
Tour de France 2024 - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Vyhrajte Grand Tour a získajte žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2024. Porazte svojich protivníkov, objavte svoje hranice a ukážte svetu, čo dokážete, v novom režime pre viacerých hráčov: Critérium.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 6. júna 2024
Objednávací kód: XBSE0501
Crown Wars: The Black Prince – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Rytieri a banditi sú ako utrhnutí z reťaze a zanechávajú po sebe len skazu. V tieňoch ale číha a spriada plány oveľa väčšie zlo. Postavte sa do čela svojho kráľovstva a veďte boj proti silám zla v tejto ťahovej hre plnej taktiky a stratégií.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 23. mája 2024
Objednávací kód: XBSE0499
ARK: Survival Ascended – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG, strieľačky a adventúra, – Utvorte kmeň, kroťte a chovajte stovky jedinečných dinosaurov a pravekých zvierat, objavujte, vyrábajte, budujte a prebojujte sa na vrchol potravinového reťazca. Váš nový svet už čaká!
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 25. júna 2024
Objednávací kód: XBSE0492
Monster Jam Showdown Day One Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Pripravte sa na preteky v troch rôznych biomoch a robte tie najlepšie triky počas riadenia najslávnejších truckov Monster Jam všetkých čias. Predveďte svoje schopnosti v celom rade rôznych herných režimov v nelineárnom režime kariéry, online hre a na rozdelenej obrazovke.
Novinka
44,90 €
Dátum vydania: 29. augusta 2024
Objednávací kód: XBSE0491
Amerzone: The Explorer's Legacy – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Vydajte sa na výpravu za Veľkými bielymi vtákmi do tajomnej zemi plnej tajomstva! Odpovedzte na volanie objaviteľov a vydajte sa do Amerzonie, zabudnutej latinskoamerickej zemi, aby ste splnili posledné prianie zosnulého objaviteľa.
Novinka
45,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0495
Cities: Skylines II Day One Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – vybudujte mesto od základov a premeňte ho na prekvitajúcu metropolu, ktorú si dokážete predstaviť iba vy; budovanie v takom meradle ste ešte nikdy nezažili; vďaka prepracovanej simulácii a živej ekonomike vám Cities: Skylines II prináša budovanie sveta bez obmedzení
Novinka
46,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0392
Senua’s Saga: Hellblade II – Xbox Series X|S/Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Senua sa vracia na brutálnu cestu za prežitím cez mýty a muky vikingského Islandu; so zámerom zachrániť tých, ktorí sa stali obeťou hrôz tyranie, čaká Senuu boj o prekonanie temnoty vo vnútri aj mimo
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 21. mája 2024
Objednávací kód: MXESD2222
Unknown 9: Awakening – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Si Haroona, kvestorka, ktorá sa narodila so schopnosťou vstupovať do tajomnej dimenzie, ktorá sa prekrýva s našou dimenziou a je známa iba pod názvom Zložka. Na svojej výprave za mocnými skrytými znalosťami sa Haroona naučí ovládať svoje jedinečné spojenie so Zložkou, ktorá jej umožňuje prenášať jej sily do nášho sveta. Taká moc však nezostane bez povšimnutia a Haroona sa rýchlo stane terčom odštiepeneckej frakcie, ktorá si hovorí Vzostupcovia a ktorá chce pomocou Zložky zmeniť beh ľudských dejín.
Novinka
49,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0394
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0496
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na Xbox Series Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na Xbox Series Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na Xbox Series recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií