Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Logické hry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
32 položiek
Embr – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, adventúra, dobrodružný a logický, – V tomto bezplatnom režime pre 4 hráčov pre viac hráčov pracujte ako tím, aby ste zachránili klientov pred ohňom a zneškodnili bomby nastražené konkurenčnými korporatnými špiónmi. Ale dávajte si na spoluhráčov pozor... Nie všetkým sa dá veriť.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1346
DARQ Ultimate Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1144
CoComelon: Play with JJ – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1132
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324nad
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1064
Tandem: A Tale of Shadows
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – pomôžte Emme a medvedíkovi Fentonovi vyriešiť záhadu zmiznutia slávneho kúzelníka Thomasa Kanea
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1008nad
Tandem: A Tale of Shadows – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1008
KeyWe – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický a párty, – zhostite sa úlohy vtákov kivi pracujúcich na poštovom úrade a bok po boku s priateľom ťukajte telegramy, posielajte naliehavé správy, rozosielajte balíčky... skrátka udržujte poštu v chode.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW867
Chess Ultra – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: logický, – spoznajte najúchvatnejšiu šachovú hru všetkých čias! Chess Ultra prináša ohromujúcu grafiku, plynulú online hru proti súperom z celého sveta a pokročilú umelú inteligenciu.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW826
Iris Fall – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: adventúra a logický – logická adventúra zameraná na pohrávanie sa s perspektívou, hlavná hrdinka sa totiž dokáže presúvať medzi normálnym, trojrozmerným svetom a plochým svetom tieňov
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW812
Peaky Blinders: Mastermind – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: adventúra a logický – vitajte v Birminghame! Dej sa odohráva tesne pred udalosťami prvej sezóny obľúbeného seriálu. Pripojte sa k Shelbyho gangu a sledujte vzostup Tommyho, ktorý úspešne odkrýva zlovestné sprisahanie.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW768
Yesterday Origins – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: adventúra a logický, – krabica obsahuje kód na stiahnutie hry z Nintendo eShopu. Zoznámte sa s dvojicou nesmrteľných hrdinov – Johnom Yesterdayom a Pauline Petit – a vydajte sa s ňou na epické dobrodružstvo naprieč časom, plnom intríg a nečakaných zvratov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW759
Degrees of Separation – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: logický – škatuľa obsahuje kód na stiahnutie hry z Nintendo eShopu. Atmosférická dvojrozmerná logická plošinovka, ktorej hlavní protagonisti Ember a Rime dokážu vďaka svojim vrodeným schopnostiam ovládať teplo a chlad. Ember a Rime – vzájomne oddelení, zároveň však aj priťahovaní jeden k druhému nevysvetliteľnou silou – sa spoločne vydávajú na veľkolepú cestu.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW749
Ori and the Blind Forest
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Steam a Xbox Live, žáner: akčný, arkády a logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW747nad
Ori and the Blind Forest – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW747
Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – skladajte, reťazte a vytvárajte combá, ktoré vám zaistia cestu k víťazstvu v hre, ktorá spojila dve legendárne hry Puyo Puyo a Tetris do jednej. Poskytuje jedinečný zážitok návykovej logickej hry, ktorú si zamilujú hráči všetkých vekových kategórií.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW718
Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX910nad
Yu-Gi-Oh! Legacy of the Duelist: Link Evolution – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW675
Catherine: Full Body – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW653
3,0
Dr Kawashima's Brain Training – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: logický – užívajte si nové cvičenia, z ktorých niektoré využívajú infračervenú kameru umiestnenú na pravom Joy-Cone, alebo si vyberte z klasických cvičení z predošlých Brain Training hier, ktoré môžete ovládať stylusom
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW583
5,0
Trine: Ultimate Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: logická – obsahuje všetky diely série Trine, vrátane najnovšieho Trine 4: The Nightmare prince
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW575
4,0
Trine 4: The Nightmare Prince – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: logický – má byť tým najrozsiahlejším a najdlhším dielom série a navyše úplne prvýkrát ponúkne kooperatívny režim až pre 4 hráčov
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW573
4,6
Tetris 99 + Nintendo Switch Online 12 mesiacov – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW569
4,0
Laytons Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy – Deluxe Edition - Nintendo Swit
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra a logický, – vtipná puzzle adventúra. Riešite malé záhady, ktoré vás nakoniec dovedú až k odhaleniu sprisahania. Deluxe edícia obsahuje navyše 40 nových puzzlov, vylepšenú grafiku a všetok skôr vydaný obsah.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW551
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Za éry Xboxu 360 a PS3 boli remastery a iné prerábky veľmi ojedinelou záležitosťou, s príchodom Xboxu One, PS4 a Switchu sa však s najrôznejšími recyklátmi roztrhlo vrece a možno úplne najväčšiu dieru v ňom rozpáralo Nintendo, ktoré sa pre svoj Switch nebojí vydať aj...
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií