Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Logické hry na PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
36 položiek
GYLT: Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy ľahký, ale od chvíle, kedy zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0581ce
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov aj samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postav, Kate Walkerové a Dany Rozeové, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1534ce
DARQ Ultimate Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1404nad
DARQ Ultimate Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0353
DARQ Ultimate Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – DARQ sleduje príbeh o mladom chlapcovi menom Lloyd, ktorý sa ocitá v snovej realite. Zatiaľ čo cestuje týmto lucidným snom, začína si bolestivo uvedomovať, že pokúšať sa utiecť je márne, ale zároveň sa do tohto sveta zakrádajú nočné mory. Ako hráč povediete Lloyda svetom, kde tradičné fyzikálne zákony neplatia.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1404
Syberia: The World Before – Collectors Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Vydajte sa na dobrodružnú výpravu prekonávajúcu hranice kontinentov i samotného času. V úlohách dvoch pútavých ženských postáv, Kate Walkerovej a Dany Rozeovej, prežite neobvyklý, strhujúci príbeh v snahe prísť na kĺb záhade, ktorá zostala po desaťročia pochovaná v prachu minulosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0350
5,0
Deliver Us The Moon – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Zahrajte si kritikou uznávanú hru Deliver Us The Moon vôbec po prvý krát na konzolách novej generácie. Vychutnajte si ultimátnu edíciu cenami ovenčenej hry od štúdia KeokeN Interactive, prinášajúci kompletne remasterovaný herný zážitok v ohromujúcim rozlíšením 4K s nadpozemskou grafikou a hernými prvkami novej generácie, ktoré dodávajú tomuto epickému sci-fi thrilleru novú hĺbku.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0265
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo-menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324
5,0
Insomnis Enhanced Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – ujmite sa úlohy Joe Casteveta, ktorý sa bude musieť vysporiadať so záhadným dedičstvom, ktoré práve dostal, a v priebehu toho odhaliť všetky tajomstvá sídla Castevetov.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0226
5,0
The Quarry – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a logický, – partička tínedžerov usporiada posledný deň na letnom tábore oslavu; žiadne deti; žiadni dospelí; žiadne pravidlá; veci ale naberú rýchly spád; tínedžeri začnú byť prenasledovaní niečím nebezpečným a krvilačným a čaká ich noc hrôzy; priateľské žarty a flirt idú bokom a čaká ich rozhodnutie na život a na smrť
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0220
Tandem: A Tale of Shadows – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – hra sleduje tvrdohlavú desaťročnú Emmu a záhadného plyšového medvedíka menom Fenton snažiacich sa prísť na kĺb náhlemu zmiznutiu malého Thomasa Kanea, syna slávnych kúzelníckych rodičov. Skúmajte opustené rodinné sídlo, využívajte hru svetla a tieňov a pomôžte Emme a jednému veľmi neobyčajnému medvedíkovi s ich napínavým pátraním po Thomasovi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1280
4,0
Oddworld: Soulstorm – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a logický, – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa budú snažiť zničiť nielen jeho ale aj jeho rasu.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0024se
Human: Fall Flat – Anniversary Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, dobrodružný, logický a párty, – zábavná dobrodružná logická hra s unikátnou hrateľnosťou, zasadená do sveta tvoreného vznášajúcimi sa snovými krajinami. Každá snová úroveň prináša jedinečné prepracované prostredie, od honosného sídla, hradu a aztéckych rozvalín cez zasnežené hory a strašidelnú nočnú krajinu až po priemyselné lokality.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0172
5,0
Poker Club – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – spoznajte život profesionálneho hráča pokeru v doteraz najrealistickejšej pokerovej simulácii. Či už patríte ku skúseným hráčom pokeru, alebo ste práve zasadli k stolu prvýkrát, vycibrite svoj herný štýl k dokonalosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1220
KeyWe – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický a párty, – zhostite sa úlohy vtákov kivi pracujúcich na poštovom úrade a bok po boku s priateľom ťukajte telegramy, posielajte naliehavé správy, rozosielajte balíčky... skrátka udržujte poštu v chode.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0098
KeyWe – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický a párty – zhostite sa úlohy vtákov kivi pracujúcich na poštovom úrade a bok po boku s priateľom ťukajte telegramy, posielajte naliehavé správy, rozosielajte balíčky... skrátka udržujte poštu v chode.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1135
Crash Team Racing Nitro Fueled and Spyro Reignited Trilogy Bundle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: pretekársky, arkády a logický – Crash Team Racing – remaster jediného poriadneho súpera Mario Kart. Spyro reignited Trilogy – hrdinský dráčik Spyro sa opäť vracia a tentoraz v novom kabáte.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1127
Gravitational – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický a VR – cenami ovenčená fyzikálna logická VR hra, ktorá sa odohráva v utopistickej budúcnosti, kde spolu veľké korporácie pretekajú vo vývoji systémov na „gravitačné cestovanie a kontrolu“ systémov, ktoré budú znamenať svetovú revolúciu.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1123
Iris Fall – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: adventúra a logický – logická adventúra zameraná na pohrávanie sa s perspektívou, hlavná hrdinka sa totiž dokáže presúvať medzi normálnym, trojrozmerným svetom a plochým svetom tieňov
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX980
Form / Twilight Path VR – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: logický, dobrodružný a VR
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX972
Peaky Blinders: Mastermind – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: adventúra a logický – vitajte v Birminghame! Dej sa odohráva tesne pred udalosťami prvej sezóny obľúbeného seriálu. Pripojte sa k Shelbyho gangu a sledujte vzostup Tommyho, ktorý úspešne odkrýva zlovestné sprisahanie.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX948
Sackboy A Big Adventure! – Special Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: dobrodružný, detský a logický – dokážeš zachrániť Craftworld pred bláznivým Vexom a jeho desivým zariadením Topsy Turver... a stať sa tak pleteným rytierom legiend? Special Edition obsahuje Sackboy plyšiaka, fyzický artbook, digitálny artbook, digitálny soundtrack, 4 kostýmy a 4 emotikony.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX931se
Oddworld: Soulstorm - Day One Oddition - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný, arkády a logický – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa jeho a jeho rasu budú snažiť zničiť.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0024
Puyo Puyo Tetris 2: The Ultimate Puzzle Match – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – skladajte, reťazte a vytvárajte combá, ktoré vám zaistia cestu k víťazstvu v hre, ktorá spojila dve legendárne hry Puyo Puyo a Tetris do jednej. Poskytuje jedinečný zážitok návykovej logickej hry, ktorú si zamilujú hráči všetkých vekových kategórií.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0022
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Zohnať PlayStation 5 je mnoho mesiacov po jeho oficiálnom vydaní ohromný problém. Aký je vlastne odporúčaný postup na jeho kúpu na Alza.sk? Je lepšie urobiť predobjednávku, alebo čakať, až bude skladom? Všetko sa dozviete z nášho článku.
Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií