Stellar Blade Alzaboxy

MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR

Zobraziť katalóg
MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR
Grafická karta PCI/ PCI-X 64bit, Low Profile, 4xDVI, retail
Kód:  EM110b Produktové číslo:  QID-P128LPAF
MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR Predaj skončil

MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR

Grafická karta s výstupom pre štyri monitory.Použitie nájde v grafických staniciach, na dopravných termináloch, v stávkových kanceláriách, prezentačných sálach, nákupných centrách a iných verejných zariadeniach, kde je nutnosť použitia viacerých monitorov pri zachovaní vysokého rozlíšenia.Každý z grafických výstupov je samostatný a môže obsluhovať analógový alebo digitálny monitor alebo TV prijímač či TV monitor bez ohľadu na ostatné výstupy.Technológia Matrox NT Style Fixed Resolution umožňuje definovať všetky monitory ako monitor jediný a zobraziť tak výsledný obraz v fullscreen móde.Ďalej karta disponuje funkciou pivot pre otočenie obrazu o 90 - 270 stupňov a technológie Matrox Multi-Clone, ktorá dovoľuje "skopírovať" obsah jedného výstupu na iný tak, aby sa na dvoch alebo viacerých monitoroch zobrazil rovnaký obraz.


Parametre a špecifikácie:



Pamäť:
128 MB DDR



Rozhranie:
PCI 32-bit (kompatibilná so všetkými PCI a PCI-X sloty)



Výstupy:
4 x DVI



Maximálne rozlíšenie:
1600 x 1200 bodov



Rozmery:
168 x 64 mm (Low-Profile, formát ATX)

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 2000 / XP / Vista

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MATROX Quad Information Display (QID). 128MB DDR.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií