Doručení zdarma Alzaboxy

Najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Žáner
Akčný
(19)
Adventúra
(13)
Arkády
(6)
Detský
(6)
RPG
(5)
Textová lokalizácia
CS
(1)
EN
(48)
DE
(21)
FR
(2)
IT
(1)
JP
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(48)
DE
(7)
JP
(1)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili predobjednávky hier na Nintendo Switch od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 49 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o Biomutant – Nintendo Switch, ktorý si môžete zaobstarať za 37,90 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie predobjednávky hier na Nintendo Switch z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie predobjednávky hier na Nintendo Switch recenzie a testy.
49 položiek
Biomutant – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčné a RPG, - postapokalyptické Kung-fu RPG v otvorenom svete s jedinečným systémom bojového umenia, kde môžete kombinovať kontaktný boj, streľbu a mutantské schopnosti
Novinka
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW1232
Lord of the Rings – Gollum – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – The Lord of the Rings: Gollum sa odohráva súbežne s udalosťami zo Spoločenstva prsteňov™. Ide o akčnú dobrodružnú hru a epický interaktívny zážitok. Zahráte si za záhadného Gluma, ktorý sa vydáva na nebezpečnú cestu, a budete svedkami toho, ako dospel na najmocnejšiu postavu Stredozemia.
Novinka
52,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW140
Paper Mario: The Thousand-Year Door – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – klasika z konzoly Nintendo GameCube Paper Mario: The Thousand-Year Door sa vracia na Nintendo Switch s vylepšenou grafikou! Pripojte sa k Mariovi a jeho priateľmi v RPG dobrodružstve a objavte legendárny staroveký poklad Thousand-Year Door. Dokáže Mario dokončiť jeho papierové poslanie, alebo sa pod tlakom zrúti?
+Darček Darček Paper Mario – papierové lietadlo + magnetky v hodnote 7,99 €
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 23. mája 2024
Objednávací kód: NSW1370
Luigis Mansion 2 Remaster – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra,
Novinka
56,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1240
Flashback 2 – Limited Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra; – Legendárny Flashback sa konečne vracia v modernom grafickom spracovaní as vylepšenou hrateľnosťou, navyše pod taktovkou svojho pôvodného tvorcu!
Novinka
46,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1221
GYLT: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy ľahký, ale od chvíle, keď zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
Novinka
81,90 €
Očakávame máj 2024
Objednávací kód: NSW1356ce
Disney Epic Mickey: Rebrushed – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra a detský, – V tomto krásnom remaku sa myšiak Mickey vydáva na epické dobrodružstvo do Pustiny, ríše zabudnutých postav od Disney. Ako Mickey sa ponoríte do fantastického sveta a vyzbrojení štetcom a riedidlom udáte smer svojmu dobrodružstvu a utvoríte osud toho to alternatívneho sveta.
Novinka
60,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1366
Shin Megami Tensei V: Vengeance – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Shin Megami Tensei V: Vengeance umožňuje hráčom vychutnať si príbeh Shin Megami Tensei V v celej jeho šírke, s novou príbehovou cestou, ktorá nebola v pôvodnej hre rozprávaná. Hra bola masívne rozšírená o nové oblasti, démonov a hudbu, ponúka prístupnejšiu hrateľnosť, vylepšený bojový systém, nové skúsenosti s démonmi a väčší prieskum terénu.
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 14. júna 2024
Objednávací kód: NSW1358
Luigis Mansion 2 HD – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra,
+Darček Darček Luigis Mansion 2 HD – magnetka na mobil + nálepky v hodnote 7,99 €
Novinka
57,90 €
Dátum vydania: 27. júna 2024
Objednávací kód: NSW1319
Sonic X Shadow Generations – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: arkády, – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: arkáda, –- Hraj ako Shadow the Hedgehog v úplne novej príbehovej kampani s doteraz nevidenými schopnosťami a zručnosťami. Keď sa znovu objaví Shadowov úhlavný nepriateľ Black Doom, ktorý hrozí, že ovládne svet, musí sa Shadow vydať na cestu do vlastnej minulosti, postaviť sa bolestným spomienkam, čeliť známym nepriateľom a odhaliť novú silu, aby zachránil svet a dokázal, prečo je považovaný za dokonalú bytosť Ultimate Life Form!
Novinka
69,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1341
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a detský,
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1369
GYLT – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, dobrodružný a logický, – Prežite príbeh dievčatka Sally, jej život nebol nikdy jednoduchý, ale od chvíle, keď zmizla jej malá sestrenica Emily, je ešte horší. Potom, čo musí utiecť pred bandou bitkárov, sa Sally ocitne v pokrivenej verzii svojho domovského mestečka, v ktorom sa jej obavy a nepekné spomienky zhmotňujú zvráteným a veľmi reálnym spôsobom.
Novinka
40,90 €
Očakávame máj 2024
Objednávací kód: NSW1356
Morbid: The Lords of Ire – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a adventúra, – Presekajte si cestu jedinečnými prostrediami piatich desivých, horrorpunkových zemí ríše Ire, od zasnežených hôr cez zapovedané džungle až po hnilobou zapáchajúce mestá, a osloboďte ich od zla, ktoré ich postihlo.
Novinka
32,90 €
Dátum vydania: 24. mája 2024
Objednávací kód: NSW1355
Tip-Top Table Tennis Kit – hra a súprava príslušenstva na Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: športový, arkády a párty,
– obsahuje 2 pingpongové rakety, nastaviteľnú sieť, pingpongovú loptičku a digitálny kód k hre Tip Top Table Tennis na Switch; Tip Top Table Tennis je realistický pingpongový zážitok pre celú rodinu s množstvom vzrušujúcich herných režimov!
Novinka
31,90 €
Dátum vydania: 21. júna 2024
Objednávací kód: NSW1015sp21
PGA Tour 2K23 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: športový a arkády, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
Novinka
68,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1108
Bitmap Bureau Collection – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – kolekcia Bitmap Bureau Collection obsahuje trojicu rôznorodých arkádových hier od anglického vývojárskeho tímu Bitmap Bureau, špecialistov na pixelové retro hranie, v kolekcii nájdete sci-fi strieľačku Xeno Crisis, fantasy rubačku Battle Axe a kombajnu Final Vendetta
Novinka
65,90 €
Dátum vydania: 31. júla 2024
Objednávací kód: NSW1376de
Funko Fusion – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – bojujte proti súperom a riešte hádanky vo fascinujúcich rozmanitých rozsiahlych svetoch. Prežite znovu nezabudnuteľné okamihy z obľúbených filmov, televíznych seriálov, komiksov a ďalších v autentickom novom zážitku vytvorenom od fanúšikov pre fanúšikov.
Novinka
63,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1387
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG,
Novinka
54,90 €
Dátum vydania: 21. mája 2024
Objednávací kód: NSW1324
Little Nightmares 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
Novinka
52,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1289
Cat Quest III – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponorte sa do nového sveta plného rozmanitých kobiek a biómov, ktoré môžete preskúmať. Vrhnite sa do divokých bitiek s novo vylepšeným bojovým systémom, ktorý poskytuje údernejšie útočné kombá a vymieňanie zbraní. Hrateľné buď sólo alebo lokálnom co-ope!
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 8. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1388
TEVI – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: strieľačky a arkády, – TEVI je dvojrozmerná pixel-art skrolovacia metroidvanie, kladúci dôraz na frenetickú hrateľnosť plnú svištiacich projektilov a efektné prevádzanie komb. Využívajte zručne možností prepracovaného systému boja zblízka aj na diaľku svojej schopnosti rýchleho uhýbania sa nebezpečiu, mechanizmu na ochromovanie bossov a mnoho ďalších prvkov.
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 7. júna 2024
Objednávací kód: NSW1390
Gigantosaurus: Dino Sports – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: detský a párty,
Novinka
39,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: NSW1386
The Smurfs: Dreams – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra a dobrodružný, – vydajte sa na snovú výpravu, aby ste prebudili všetkých Šmolkov, než sa zlý Gargamel dostane do dediny! Zažite napínavú, ale nepredvídateľnú cestu: vo svete snov je možné všetko a vzrušenie sa môže rýchlo zmeniť na nočnú moru.
Novinka
49,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1389
Everdream Valley – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný a detský,
Novinka
35,90 €
Dátum vydania: 19. júla 2024
Objednávací kód: NSW1384
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné predobjednávky hier na Nintendo Switch Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie predobjednávky hier na Nintendo Switch Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii predobjednávky hier na Nintendo Switch recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií