Alzaboxy Q1 F124

Najpredávanejšie, najlepšie simulátory na Xbox Series

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(79)
DLC/herný doplnok
(4)
Herný kredit
(2)
Platforma
PC
(8)
Xbox Series X
(84)
Xbox Series S
(39)
Xbox One
(55)
Licencia
Škatuľová
(45)
Na stiahnutie
(40)
Kľúč pre
Xbox Live
(40)
Microsoft Store
(11)
Žáner
Akčný
(5)
RPG
(1)
Stratégia
(3)
Športový
(13)
Simulátor
(85)
Next-gen optimalizácia
Xbox Series X optimalizácia
(53)
Neoptimalizované pre Next-gen
(14)
Textová lokalizácia
CS
(21)
EN
(85)
DE
(67)
RU
(1)
PL
(2)
FR
(8)
ES
(3)
IT
(3)
Zvuková lokalizácia
EN
(84)
DE
(43)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili simulátory na Xbox Series od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 85 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Xbox Series X|S/Windows Digital, ktorý si môžete zaobstarať za 68,90 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie simulátory na Xbox Series z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie simulátory na Xbox Series recenzie a testy.
85 položiek
Hotel Life – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor,
Novinka
33,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: XBSE0323
Train Sim World 3: Deluxe Edition – Xbox/Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor,
59,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD2024b
Train Sim World 3 – Xbox/Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor,
45,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD2024
3,3
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Premium Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows Digit
Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – Vzlietnite do nebies a spoznajte kúzlo lietania v novej generácii leteckého simulátora Microsoft Flight Simulator. Cestujte úžasne detailným svetom s viac ako 2 miliónmi miest, 1,5 miliardami budov, skutočnými horami, cestami, stromami, riekami, zvieratami a dopravou.
118,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD2012pde
5,0
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – Vzlietnite do nebies a spoznajte kúzlo lietania v novej generácii leteckého simulátora Microsoft Flight Simulator. Cestujte úžasne detailným svetom s viac ako 2 miliónmi miest, 1,5 miliardami budov, skutočnými horami, cestami, stromami, riekami, zvieratami a dopravou.
88,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD2012de
Ace Combat 7: Skies Unknown – Top Gun Maverick Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – staňte sa pilotným esom a vydajte sa na fotorealistické nebo v ultimátnej sérii leteckých a bojových simulátorov: ACE COMBAT. Nič neprekoná pocit vznášať sa vzduchom s 360 stupňovou voľnosťou, spoliehať sa na svoje lietajúce a bojové inštinkty, aby ste zostrelili nepriateľa v akejkoľvek obťažnosti.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0291
Assetto Corsa – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
29,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1980
BRATZ: Flaunt Your Fashion – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a párty, – Začnite vo svojom rodnom meste Stilesville, vyberte si svoju postavu z pôvodného Bratz Packu – Yasmin, Cloe, Jade alebo Sasha – a vydajte sa po stopách, kde budete podnikať dobrodružstvo, aby ste pomohli novým priateľom, a hrať zábavné minihry.
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0279
Train Sim World 3 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Dobyte americké hory, zatiaľ čo budete prevážať neskutočnú záťaž pomocou železných koní, dopravovať dochádzajúcich z hlavného mesta Veľkej Británie do práce v rekordnom čase a pretekať medzi štátmi na palube nemeckých expresov. Vďaka kreatívnym nástrojom môžete hrať po svojom. Ovládnite lokomotívy v Train Sim World.
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0276
Under The Waves – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Dobrodružstvo s príbehom o pohlcujúcej sile smútku. Odohráva sa v hlbinách Severného mora v technofuturistických 70. rokoch 20. storočia, keď sa profesionálny potápač Stan snaží prekonať stratu, ktorá mu zmenila život, a prijať novú budúcnosť.
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0273
Dakar Desert Rally - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0172b
4,6
Farming Simulator 22: Platinum Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – súčasťou edície Platinum Edition je okrem rozsiahlej základnej hry aj úplne nové rozšírenie Platinum Expansion, ktoré pridáva Silverrun Forest, novú mapu inšpirovanú severozápadom Severnej Ameriky s husto zalesnenou krajinou a novými príležitosťami.
Cenová bomba
24,90 € Ušetríte 20,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO857pe
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vytvorte a spravujte svoju vysnívanú reštauráciu! Jedálny lístok, nákup, výzdoba, personál, vybavenie, zákazníci… a nezabudnite na skutočné varenie! Zažite každodenný život majiteľa reštaurácie a získajte ocenenie od sprievodcu Michelin.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0220
Session: Skate Sim – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0219
4,7
WRC Generations – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V roku 2022 prejde šampionát WRC do hybridnej éry. Pre svet rely to znamená revolúciu, ktorá má výrazný vplyv na výkonnosť, použité stratégie a donúti jazdcov aj tímy sa prispôsobiť. Pokiaľ ide o hrateľnosť, do hry sa dostali nové mechaniky, ktoré predstavujú požiadavky hybridných motorov. Aby ste zvíťazili v špeciálnych etapách, musíte starostlivo riadiť batériu na základe prispôsobenia mapovania motora.
25,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: XBSE0210
4,8
F1 22 - Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – vstúpte do novej éry Formule 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej videohre 2022 FIA Formula One World Championship, pripravte sa na novú sezónu, pretože prepracované autá a prepracované pravidlá novo definujú pretekársky deň, vyskúšajte svoje schopnosti na novom Miami International Autodrome a vychutnajte si kúzlo Formule 1 v F1 Life
50,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0200
Tropico 6 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – budete mať na starosť rozsiahle súostrovia, budete stavať mosty a prepájať svoje ostrovy a tiež používať nové dopravné prostriedky a infraštruktúru. Vyšlite svojich Tropičanov na nájazdy kradnúť divy sveta vrátane Sochy slobody a Eiffelovej veže. Upravte si palác podľa svojho, prihovárajte sa k ľudu pred voľbami zo svojho balkóna a získajte si priazeň svojich poddaných.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0189
Jurassic World Evolution 2, Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – pokračovanie hry predstavuje novú podmanivú príbehovú kampaň, skvelé nové funkcie a úžasné nové dinosaury, ktoré pôsobia neuveriteľne ozajstne a živo. K tomu pridajte rozšírené možnosti stavania a viac možností prispôsobenia a dostanete ešte väčšiu, lepšiu a autentickejšiu hru z prostredia Jurského sveta.
Cenová bomba
40,90 € Ušetríte 19,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0123
The Sims 4 - Cottage Living - Xbox Digital
Herný doplnok –Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor
39,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1842
WRC 10 The Official Game – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky – pri príležitosti osláv 50. výročia šampionátu ponúka WRC 10 plno nového obsahu a senzácií. Pripomeňte si tie najnapínavejšie okamihy od roku 1973 až dodnes! WRC 10 History Mode preverí váš jazdný talent až na samú hranicu vďaka 19 historickým súťažiam, v ktorých sa budete musieť prispôsobiť pretekárskym podmienkam daného obdobia.
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: XBSE0042
5,0
WRC 10 The Official Game – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – pri príležitosti osláv 50. výročia šampionátu ponúka WRC 10 plno nového obsahu a senzácií. Pripomeňte si tie najnapínavejšie okamihy od roku 1973 až dodnes! WRC 10 History Mode preverí váš jazdný talent až na samú hranicu vďaka 19 historickým súťažiam, v ktorých sa budete musieť prispôsobiť pretekárskym podmienkam daného obdobia.
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MXO855
The Sims 4 – Paranormal Stuff Pack – Xbox Digital
Herný doplnok –Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor
9,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1745
4,2 12×
Microsoft Flight Simulator – Premium Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – nový Flight Simulátor ponúkne možnosť zalietať si na mnohých strojoch od malých lietadiel až po veľké dopravné lietadlá.
123,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1534pd
5,0
Microsoft Flight Simulator – Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital
Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – nový Flight Simulátor ponúkne možnosť zalietať si na mnohých strojoch od malých lietadiel až po veľké dopravné lietadlá.
91,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD1534d
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné simulátory na Xbox Series Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie simulátory na Xbox Series Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii simulátory na Xbox Series recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií