Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 4 logo

PlayStation je nepísaným kráľom na poli herných konzol. Za jedinečnosťou tejto hernej konzoly stojí strhujúci grafický výkon, prepracovaný dizajn, unikátne hry a ďalšie vlastnosti, ktoré vám teraz stručne predstavíme.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 087 položiek
Yum Yum Cookstar – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty, – Ujmite sa úlohy ambiciózneho kuchára v hre Yum Yum Cookstar, ktorou vás bude sprevádzať šéfkuchárka Yum Yum! Naučte sa kuchárske techniky a zábavné recepty a zúčastnite sa kulinárskej súťaže – dokážete svojimi lahodnými maškrtami ohromiť porotu?
Cenová bomba
16,90 € Ušetríte 6,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1405
Labková patrola: Adventure City Calls and Mighty Pups Save Adventure Bay Bundle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – ponorte sa do zábavného a vzrušujúceho dobrodružstva s hviezdnou posádkou Labkovej patroly v tejto neuveriteľne dvojitej edícii
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1260
In Nightmare – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, – uzatvárajúci svoje srdce pred realitou, náš hlavný hrdina upadne do hlbokého spánku a prebudí sa v nočnom móde snového sveta. In Nightmare je rozprávačská hororová adventúra kombinujúca tajnú akciu s rôznymi hádankami.
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1244
Rescue HQ – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – trúfnete si na výzvu ochrániť občanov svojho mesta? Začnite tým, že vybudujete záchrannú základňu od nuly a budete spravovať tri núdzové oddelenia – políciu, hasičov a ambulanciu. Budete musieť viesť a organizovať jednotlivé potreby každého tímu a starostlivo rozdeľovať spočiatku malý rozpočet.
9,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1193
Monster Harvest – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – začnite nový život v mestečku Planimal Point a pripravte sa na netradičné farmárske dobrodružstvo. Rozvíjajte svoju farmu, budujte a upravujte svoj dom, vyrábajte vlastný nábytok, varte lahodné marmelády...
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1185
Untitled Goose Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – predstavte si pokojné ráno kdesi na dedine, do ktorého znenazdajky vpadnete vy. Hrozne otravná hus. Navštívte virtuálne pieskovisko, po ktorom sa môžete voľne pohybovať, skúšať všemožné vtákoviny a vykonávať zlomyseľné vylomeniny.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1113
Spirit: Luckys Big Adventure – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX978
4,5
CONNECT IT CHP-4511-BK BIOHAZARD čierne
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, USB-A, pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, herný režim, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 105 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, kábel 2 m
19,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: JD730m64
Catan Super Deluxe Console Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – Zahrajte si oficiálnu videohru CATAN na konzolu! Získavajte suroviny, ovládnite nové stratégie a vybudujte svoju osadu na celej ploche, ktorá ožíva.
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1546
Killer Frequency – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ujmite sa role rozhlasového moderátora a pustite sa do riešenia rozmanitých hádaniek v snahe pomôcť volajúcim, ktoré prenasleduje tajomný vrah; to, akým spôsobom sa v tejto hororovej komédii postavíte ku každému hovoru, rozhodne o živote a smrti volajúceho
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1473
Kukoos: Lost Pets – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, – Putujte nepredstaviteľnými svetmi ukrývajúcimi sa vo vnútri obrovského kukoovníka, nájdite svojich priateľov a ukončite vzburu maznáčikov! Táto očarujúca 3D plošinovka vás prevedie rozľahlým, pestrofarebným svetom Kukooov, v ktorom sa ujmete rôznorodých maznáčikov a budete využívať ich špeciálne schopnosti v súbojoch proti unikátnym bossom, pri pátraní po ukrytých predmetoch a počas riešenia starodávnych hádaniek.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1393
Ghostbusters: Spirits Unleashed – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Ghostbusters: Spirits Unleashed je zábavná hra pre viacerých hráčov. Hrajte buď za Krotiteľa duchov alebo za Duchov!
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1385
DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: detský, – Bojujte s robotickými nepriateľmi a zachráňte obyčajné zvieracie obyvateľstvo pred hrozbami, ktorým nie je schopné čeliť.
31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1270
Space Hulk Tactics – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – ťahová taktická hra Space Hulk: Tactics, kde sa zapojíte do krvavých bitiek. Budete si môcť vybrať stranu konfliktu – Space Marines alebo smrtiacu stranu Genestealerov. Hra je založená na pravidlách populárnej doskovej hry, a to formou unikátneho systému kariet. Karty vám poskytnú nové možnosti, ako si prispôsobiť svoj tím pred bitkou a umožní vám využívať schopnosti a ovplyvniť bitku.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX497
7 Days to Die - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX303
Koa and the Five Pirates of Mara – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a detský, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná, adventúra a detská; vydajte sa s Koou a jej najlepšou priateľkou Napopo na 3D plošinovkové dobrodružstvo naprieč tropickým súostrovím rozprestierajúcim sa v oceáne Mara; skúmajte šíry oceán, hľadajte cestu jedinečnými prostrediami ôsmich tematických ostrovov a prekonávajte dômyselné pasce
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1559
Talisman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Zľavnené -17 %
29,90 € 35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1544
PlayStation - Gold Controller - hrnček
Hrnček , s motívom: PlayStation, objem 325ml, farba zlatá, 1ks v sade
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2024b
Playstaion – PS5 – cestovný hrnček
Termohrnček objem 450 ml, materiál: antikoro a plast, farba biela
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0245
Od  11,92 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHb901
4,2 18×
Froggiex FX-P4-C3-B PS4 Multifunction Cooling Stand
Stojan – na umiestnenie hernej konzoly a nabíjanie herných ovládačov, kompatibilný s PS4, PS4 Slim a PS4 PRO, nabíjanie 2 ovládačov súčasne, chladiaci systém, LED indikátory, 2 USB porty, čierna farba
19,90 €
Použité
Objednávací kód: Frog1d2
4,6 29×
Orava Livebass-2 C Gaming
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, USB-A, k PC, PlayStation 4, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, herný režim, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 20 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50 mm, kábel 2,2 m
22,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: WO459t1b1
4,7 18×
iPega 9180 PS4 Gamepad Double Charger
Dobíjacia stanica dva ovládače súčasne, prepäťová ochrana, svetelné upozornenie na nabitie, USB kábel na prepojenie s PS4 súčasťou balenia
14,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: iPega49
Playseat Formula Intelligence Black - Herná pretekárska sedačka Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
Playseat Formula Intelligence Black
Herná pretekárska sedačka – k hernej konzole, s možnosťou pripojenia volantu a pedálov, nosnosť 122 kg, pre osoby s výškou v rozmedzí 120 – 230 cm, montážna súprava súčasťou balenia, čierna farba
2 189 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PLAYS27a

PlayStation 4

PlayStation 4

Playstation 4 je herná konzola ťažkej váhy. Hry pre Playstation sa pýšia prvotriednou grafikou a plynulosťou. Zásluhou ergonomického ovládača pre PS4 – Sony DualShock 4 – sú navyše perfektne ovládateľné.

Konzola ako vkusný doplnok

PS 4 skvele zapadne do vášho interiéru. Ak si vaše sympatie nezískala čierna farba, môžete si zaobstarať aj alternatívu Playstation 4 white.

Koniec hádkam o televízor

Máte chuť si zahrať Grand Theft Auto 5, zatiaľ čo zvyšok rodiny sa chce pozerať na nový diel obľúbenej telenovely? Playstation TV zaistí koniec nekonečnému sa hádaniu. Táto zázračná škatuľka vám umožní hrať hry aj na inom televízore, než ku ktorému je pripojená samotná herná konzola. Nebudete tak nútení PS 4 neustále prenášať. Jednoducho si sadnete tam, kde bude práve voľno.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 4 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 4 recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií