Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Doručení zdarma Alzaboxy

PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 4 logo

PlayStation je nepísaným kráľom na poli herných konzol. Za jedinečnosťou tejto hernej konzoly stojí strhujúci grafický výkon, prepracovaný dizajn, unikátne hry a ďalšie vlastnosti, ktoré vám teraz stručne predstavíme.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 090 položiek
5,0
Oddworld: Soulstorm – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosí zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa budú snažiť zničiť nielen jeho ale aj jeho rasu.
Zľavnené -7 %
25,90 € 27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX635se
4,9 50×
Assassins Creed Origins – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Ponorte sa do tajomnej časti ľudskej histórie v ďalšom pokračovaní série Assassin's Creed s podtitulom Origins a spoznajte napínavý príbeh o vzniku Asasínskeho bratstva a prvého asasína vôbec.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX096f
The Light Brigade – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a virtuálna realita, – Roguelike VR strieľačka s reálnym strieľaním a pohlcujúcou svetelnou mágiou. Stúpajte v radoch Svetelnej brigády a odomykajte si nové zbrane, vylepšenia, triedy a schopnosti v boji za navrátenie svetla v temnote.
Zľavnené -4 %
26,90 € 27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0515
Rainbow High Runway Rush – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty, – vitajte vo svete Rainbow High; ide nám o to, aby sme dali vyniknúť svojej pravej farbe prostredníctvom kreativity, módy a priateľstva. Pokiaľ zvládnete dúhovú strednú, zvládnete čokoľvek
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1491
Cobra Kai 2: Dojos Rising – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Naberajte nováčikov. trénujte. bojujte! Turnaj „All Valley Karate Tournament“ už čaká!
Zľavnené -59 %
15,90 € 38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1380
Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Premeňte svoju motokáru alebo novo aj motorku na vodný čln, s ktorým budete môcť lepšie manévrovať v úplne novom prostredí.
Zľavnené -28 %
27,90 € 38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1379
Synth Riders – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: virtuálna realita,
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1210
Star Trek: Resurgence – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Vžite sa do role Jary Rydka a Cartera Diaze, dvoch členov posádky USS Resolute, ktorí majú za úlohu sprostredkovať mier medzi mimozemskými frakciami. Pri snahe zabrániť vojne objavíte omnoho väčšie nebezpečenstvo: eony starú a mocnú silu, ktorá hrozí pohltiť celou galaxiu!
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1541
3,0
Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Píše sa rok 199X, v uliciach New Yorku spustošeného jadrovou vojnou zúria nepokoje a kvitne zločinnosť. Jeho obyvateľom nezostáva len každý deň bojovať o holé prežitie. Mesto ovládli zločinecké gangy, ktoré pri vzájomnom súperení o jeho úplné podmanenie terorizujú všetko, čo z neho ešte zostalo.
Kúpiť s kódom ALZADNI50 9,95 €
Zľavnené -29 %
19,90 € 27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1512
Baby Shark: Sing And Swim Party – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – plávajte so žraločou rodinou cez šíry oceán a užite si festival Fin-tastic; vyberte si jednu z piatich prispôsobiteľných postáv a hrajte buď v bežeckom, alebo rytmickom hernom režime; spievajte a plávajte na fin-omenálne pesničky a získajte za odmenu veľa hudobných kariet, ktoré si môžete pridať do svojho albumu
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1497
5,0
The Texas Chain Saw Massacre – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Vži sa do úlohy jedného z členov neslávne známej rodiny Slaughterovcov alebo ich obetí v hre The Texas Chain Saw Massacre, asymetrickom hororovom zážitku pre viacerých hráčov z pohľadu tretej osoby, ktorý vychádza z prelomového a kultového hororu z roku 1974.
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1494
Madden NFL 24 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – realistickejší pohyb postáv a múdrejšia umelá inteligencia vám umožní sebavedome realizovať hernú stratégiu a dominovať nad súperom v hre Madden NFL 24
Kúpiť s kódom ALZADNI10 22,41 €
Cenová bomba
24,90 € Ušetríte 27,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1492
Dyschronia Chronos Alternate – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, - Voláte sa Hal Scion a ste vyšetrovateľ. Ste známi ako „variantný človek“, človek, ktorý má jedinečnú schopnosť nahliadnuť do minulosti a zmeniť ju. A vaše jedinečné zručnosti sú presne to, čo teraz potrebujete. Čakajú na vás hrozivé sily, ktoré preveria vašu mentálnu obratnosť. Pri zhromažďovaní dôkazov sa budete musieť schovávať, utekať, plížiť a uniknúť nebezpečenstvu.
Zľavnené -12 %
28,90 € 32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0404
Yum Yum Cookstar – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský a párty, – Ujmite sa úlohy ambiciózneho kuchára v hre Yum Yum Cookstar, ktorou vás bude sprevádzať šéfkuchárka Yum Yum! Naučte sa kuchárske techniky a zábavné recepty a zúčastnite sa kulinárskej súťaže – dokážete svojimi lahodnými maškrtami ohromiť porotu?
Cenová bomba
16,90 € Ušetríte 6,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1405
5,0
Chef Life: A Restaurant Simulator - Al Forno Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Vytvorte a spravujte svoju vysnívanú reštauráciu! Jedálny lístok, nákup, výzdoba, personál, vybavenie, zákazníci… a nezabudnite na skutočné varenie! Zažite každodenný život majiteľa reštaurácie a získajte ocenenie od sprievodcu Michelin.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1332
A Hat in Time – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a dobrodružný, – rozkošná trojrozmerná plošinovka rozprávajúca o malom dievčatku vládnucom zvláštnymi schopnosťami prostredníctvom svojich vlastnoručne vyrobených klobúkov, čiapok a masiek. Skúmajte slobodne obrovské svety, získajte späť postrácané kúsky času a zamierte opäť ku hviezdam!
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1237
Rescue HQ – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, – trúfnete si na výzvu ochrániť občanov svojho mesta? Začnite tým, že vybudujete záchrannú základňu od nuly a budete spravovať tri núdzové oddelenia – políciu, hasičov a ambulanciu. Budete musieť viesť a organizovať jednotlivé potreby každého tímu a starostlivo rozdeľovať spočiatku malý rozpočet.
9,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1193
Talisman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Zľavnené -17 %
29,90 € 35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1544
Avatar: The Last Airbender – Quest for Balance – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Tým Avatar je späť! Prežite znovu epické udalosti pôvodného seriálu Avatar: Legenda o Aangovi a v roli samotného Aanga aj jeho priateľov ovládnite v tejto akčnej dobrodružnej hre všetky živly, preskúmajte najunikátnejšie miesta známe zo seriálu, vyriešte rad prepracovaných environmentálnych hádaniek a zažite najdojemnejšie okamžiky Aangova príbehu.
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1520
Survivor: Castaway Island – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – pripravte sa podstúpiť jedinečný súboj o prežitie v napínavej dobrodružnej hre Survivor: Castaway Island, vytvorené podľa svetoznámej televíznej reality show; aby ste zostali v súťaži dlhšie ako všetci ostatní, budete sa musieť spoľahnúť na svoj inštinkt prežitia a svoje strategické schopnosti a pri tom sa čo najrýchlejšie zorientovať v neznámom novom prostredí
Zľavnené -19 %
25,90 € 31,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1523
Paleo Pines – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský,
Zľavnené -12 %
21,90 € 24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1510
Song in the Smoke: Rekindled – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, simulátor a virtuálna realita, - Dobrodružná hra pre jedného hráča o prežití, ktorá sa odohráva v rozľahlom, krásnom a smrteľne nebezpečnom svete mimo času. Kľúčom k prežitiu sú vaše zručnosti, sledujte a lovte korisť pomocou ručne vyrobených primitívnych zbraní a nástrojov. Cez deň zháňajte potravu, lieky a zásoby a nezabudnite udržiavať táborový oheň po celú dobu temných a nebezpečných nocí.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0406
5,0
POGA Pro – PlayStation 4 Slim cestovný kufor s LCD monitorom – biely
Cestovný kufor - Kompatibilný s konzolou PlayStation 4 Slim. Neobsahuje hernú konzolu.
644,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: pog002PS4S
Space Hulk Tactics – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – ťahová taktická hra Space Hulk: Tactics, kde sa zapojíte do krvavých bitiek. Budete si môcť vybrať stranu konfliktu – Space Marines alebo smrtiacu stranu Genestealerov. Hra je založená na pravidlách populárnej doskovej hry, a to formou unikátneho systému kariet. Karty vám poskytnú nové možnosti, ako si prispôsobiť svoj tím pred bitkou a umožní vám využívať schopnosti a ovplyvniť bitku.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX497

PlayStation 4

PlayStation 4

Playstation 4 je herná konzola ťažkej váhy. Hry pre Playstation sa pýšia prvotriednou grafikou a plynulosťou. Zásluhou ergonomického ovládača pre PS4 – Sony DualShock 4 – sú navyše perfektne ovládateľné.

Konzola ako vkusný doplnok

PS 4 skvele zapadne do vášho interiéru. Ak si vaše sympatie nezískala čierna farba, môžete si zaobstarať aj alternatívu Playstation 4 white.

Koniec hádkam o televízor

Máte chuť si zahrať Grand Theft Auto 5, zatiaľ čo zvyšok rodiny sa chce pozerať na nový diel obľúbenej telenovely? Playstation TV zaistí koniec nekonečnému sa hádaniu. Táto zázračná škatuľka vám umožní hrať hry aj na inom televízore, než ku ktorému je pripojená samotná herná konzola. Nebudete tak nútení PS 4 neustále prenášať. Jednoducho si sadnete tam, kde bude práve voľno.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 4 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 4 recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií