F124 F124

PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 4 logo

PlayStation je nepísaným kráľom na poli herných konzol. Za jedinečnosťou tejto hernej konzoly stojí strhujúci grafický výkon, prepracovaný dizajn, unikátne hry a ďalšie vlastnosti, ktoré vám teraz stručne predstavíme.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 096 položiek
5,0
F1 2020 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – sadnite za volant monopostu formule a bojujte proti tým najlepším jazdcom na svete v doteraz najkomplexnejšie F1 hre. Úplne prvýkrát si tu môžete vytvoriť svoj vlastný tím a zúčastniť sa bojov o pohár konštruktérov!
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX815s
4,0 11×
Farming Simulator 22 - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, - Preberte úlohu moderného farmára a kreatívne vybudujte svoju farmu v troch rozmanitých amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovskú rozmanitosť farmárskych aktivít, ktoré sa sústredí na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo - teraz s úžasným prídavkom v podobe ročných období.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1112
Cuphead Limited Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – v tejto klasickej akčnej hre, kde beháte a strieľate, hráte za bratov Cupheada alebo Mugmana, ktorí skúmajú podivné svety a bojujú proti obrovským bossom; obsah balenia – základná hra, DLC s rozšírením The Delicious Last Course, 6 zberateľských kariet Cuphead Funnies, členská karta klubu Cuphead, exkluzívny artwork od Studio MDHR (ručne kreslený obojstranný obal) a fyzická figúrka Ms. Chalice
55,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1407le
5,0
Under The Waves – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – Dobrodružstvo s príbehom o pohlcujúcej sile smútku. Odohráva sa v hlbinách Severného mora v technofuturistických 70. rokoch 20. storočia, keď sa profesionálny potápač Stan snaží prekonať stratu, ktorá mu zmenila život, a prijať novú budúcnosť.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1377
Street Fighter 30th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX771
3,0
CrossFire Sierra Squad – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, strieľačky a virtuálna realita, – Nech sa vrhnete do akcie, zažijete vysokokvalitné postavy, mapy, zbrane a hrateľnosť, na ktorej si fanúšikovia Crossfire zvykli, teraz vo VR. Neľútostná polovojenská akcia medzi súperiacimi frakciami Black List a Global Risk v rôznych vnútorných aj vonkajších prostrediach.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0614
3,0
Playstaion – Controller – cestovný hrnček
Termohrnček objem 450 ml, materiál: antikoro a guma, dvojitá stena, farba čierna
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0185
5,0
PlayStation – Logo – šiltovka
Šiltovka – s motívom PlayStation, veľkosť UNI,, rovný šilt, pre dospelých
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2144
Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin & The Lion King – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – zahrajte si niekoľko rôznych verzií obľúbených hier Aladdin, The Lion King a The Jungle Book, ktoré boli vytvorené v priebehu rokov, vrátane verzií pre konzoly aj handheldy. Táto neuveriteľná kompilácia tvorí doteraz najlepšiu edíciu klasických hier Disney.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1251
Tiny Tinas Wonderlands: Chaotic Great Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
82,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1137cge
5,0 33×
PlayStation Core – herné podtácky
Podtácka – 4 ks, silikón, spodná strana protišmykový povrch, oficiálne licencovaný produkt
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0117
4,0
PowerWash Simulator – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus; odplavte svoje starosti za upokojujúceho zvuku vapky; vybudujte si vlastnú firmu na umývanie a odomknite si nové nástroje, vylepšenia a ďalšie funkcie – to všetko s jednoduchým uspokojením z toho, že ste všetko umyli do žiarivého lesku
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1484
5,0
Syberia 3 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a logický, – Ponorte sa do hlbín sveta zaľudneného zmesou pútavých postáv a prežite ďalšie neuveriteľné dobrodružstvo.
Zľavnené -5 %
16,90 € 17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX985
Fruit Ninja – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX847
Paw Patrol World – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a detský, – Hraj za všetky svoje obľúbené šteniatka, riaď ich vozidla a zabráň superzlodejskému chaosu starostu Humdingera. Užite si celkom nový príbeh a misie inšpirované televíznym seriálom.
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1502
Jumanji: Wild Adventures – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Ponorte sa do nebezpečného sveta Jumanji a vydajte sa na vzrušujúce dobrodružstvo pri hľadaní ukradnutého drahokamu, Jaguárieho oka, a cesty domov.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1495
OTL Super Mario Icon Tween Dome - Slúchadlá Varianty
5,0
OTL Super Mario Icon Tween Dome
Slúchadlá – detské, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, k PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 90 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, kábel 1,2 m
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: OTLh69
5,0
Šmolkovia: Misia Zlobyľ – Smurftastic Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – zhostite sa úlohy štyroch známych Šmolkov – Šmolinky, Siláka, Mudroša a Maškrtníka – na výprave piatimi odlišnými prostrediami. Cestou ku Gargamelovmu hradu navráťte život šmolkovskej dedinke a pomocou šmolizéra uzdravte všetky rastliny nakazené zlobyľom. Limitovaná Smurftastic Edition obsahuje navyše tri litografie, kľúčenku s tatkom Šmolkom a dva hárky samolepiek.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1203
5,0
DOOM 3: VR Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – užite si legendárnu hru vo virtuálnej realite, vrátane rozšírenia Resurrection of Evil a The Lost Mission.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX967
4,7
Unravel 1+2 – Yarny Bundle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, dobrodružný a logický, – hrdinom nádhernej logickej plošinovky zo Švédska je bavlnená postavička Yarny. A keďže je Yarny obyčajné červené klbko bavlny, vašou úlohou bude preplietať sa nástrahami úrovní, a pritom sa úplne nerozmotať. Unravel je ideálna hra pre hráčov, ktorí si chcú oddýchnuť od bežných hier a radi prežijú trochu netradičné dobrodružstvo.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX589
Mega Man 11 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – z ikonickej série 2D plošinoviek v klasicky náročnej hrateľnosti prináša nový svieži vizuálny štýl. A to nie je jediná novinka! Dočkáte sa všetkého, od vylepšenia rýchlosti hlavného hrdinu, cez účinnosť zbraní, a to všetko v hrateľnosti, ktorú poznáte dlhé roky. Pokračovanie série, ktorá začala pred viac ako tridsiatimi rokmi, bolo dlho očakávané a je len na vás opäť zastaviť zlého genia Dr. Wilyho.
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX570
5,0
Wolfenstein: The New Order + The Old Blood – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – výhodné balenie hry Wolfenstein: The New Order a datadisku Wolfenstein: The Old Blood. BJ Blazkowicz sa vracia v hre Wolfenstein: The New Order, aby ukázal nacistom, ako vyzerá naozajstná prehra.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX485
MADiSON VR Cursed Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, – Čo by ste robili, keby ste sa prebudili zatvorení v temnej miestnosti, s rukami od krvi – a vaša sestra a matka boli zmasakrované? MADiSON je pohlcujúca a desivá psychologická hororová hra z pohľadu prvej osoby so nepokojnou hrateľnosťou a nepokojným a presvedčivým rozprávaním.
Novinka
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0573
Mortal Shell: Game of the Year Limited Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – akčné RPG inšpirované sériou Dark Souls. Zatiaľ čo zvyšky ľudstva upadajú a podliehajú rozkladu, fanatickí nepriatelia obsadzujú trosky. Nemajú žiadne zľutovanie a vaše prežitie tak záleží na prvotriednom inštinkte, presnosti a inštinktoch.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1299

PlayStation 4

PlayStation 4

Playstation 4 je herná konzola ťažkej váhy. Hry pre Playstation sa pýšia prvotriednou grafikou a plynulosťou. Zásluhou ergonomického ovládača pre PS4 – Sony DualShock 4 – sú navyše perfektne ovládateľné.

Konzola ako vkusný doplnok

PS 4 skvele zapadne do vášho interiéru. Ak si vaše sympatie nezískala čierna farba, môžete si zaobstarať aj alternatívu Playstation 4 white.

Koniec hádkam o televízor

Máte chuť si zahrať Grand Theft Auto 5, zatiaľ čo zvyšok rodiny sa chce pozerať na nový diel obľúbenej telenovely? Playstation TV zaistí koniec nekonečnému sa hádaniu. Táto zázračná škatuľka vám umožní hrať hry aj na inom televízore, než ku ktorému je pripojená samotná herná konzola. Nebudete tak nútení PS 4 neustále prenášať. Jednoducho si sadnete tam, kde bude práve voľno.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 4 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 4 recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií