PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 4 logo

PlayStation je nepísaným kráľom na poli herných konzol. Za jedinečnosťou tejto hernej konzoly stojí strhujúci grafický výkon, prepracovaný dizajn, unikátne hry a ďalšie vlastnosti, ktoré vám teraz stručne predstavíme.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 090 položiek
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – prvýkrát v jednej hre prežite vybrané scény z Narutovho detstva až po jeho záverečnú bitku so Sasukom prostredníctvom anime scén a bitiek v hre. Hráči minulých hier Ultimate Ninja STORM môžu všetko vidieť v aktualizovanej grafike.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1519
5,0
Tiny Tinas Wonderlands – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – môžete vytvárať a upravovať svojich vlastných hrdinov z viacerých tried a s nimi drancovať, strieľať, sekať a vrhať sa na bizarné príšery alebo do dungeonov plných pokladov, v snahe zastaviť tyranského Dragon Lorda.
Zľavnené -20 %
53,90 € 67,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1137
4,0
Turtle Beach RECON SPARK, biela/fialová
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, k PC, PlayStation 4, Xbox ONE a Nintendo Switch, herný režim, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, menič 40 mm, kábel 1,2 m
52,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: TB200a13
4,0
Alpine The Simulation Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: športový a simulátor – hra je zasadená do malebnej dedinky Oberbruck, kde vás horská krajina pozýva k tomu, aby ste si pripli lyže a vyskúšali si čerstvo uhladenú zjazdovku. V tejto simulácii budete čeliť výzvam a budete sa snažiť, aby vaše horské stredisko zostalo otvorené, bezpečné a prívetivé pre hostí.
5,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1225
5,0
Playstation - Icons - pokladnička keramická
Pokladnička pre deti – vhodná na mince, keramická, tvar truhly, séria PlayStation, rozmery 15 × 15,5 × 7,2 cm (V׊×H), modrá farba
Zľavnené -12 %
13,90 € 15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0414
Street Fighter V: Champion Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – súčasťou tejto edície je všetkých 24 aktuálne dostupných dodatočných postáv, čo pôvodnú súpisku 16 postáv rozširuje až na 40!
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX751
5,0
Two Point Hospital – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX639
Freaks and Geeks bezdrôtový ovládač – Hogwarts Legacy Golden Snidget – PS4 - Gamepad Varianty
3,3
Freaks and Geeks bezdrôtový ovládač – Hogwarts Legacy Golden Snidget – PS4
Gamepad pre PS4, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, reproduktor, viacfarebná farba
43,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: FraGe001a
5,0
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský, – Kengura Kao sa vydáva na neuveriteľnú cestu pri hľadaní svojho zmiznutého otca. Bude to dobrodružstvo, ktoré nepochybne zmení jeho život.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1298
SteelDigi v3 Payat čierny - Gamepad Varianty
5,0
SteelDigi v3 Payat čierny
Gamepad - objemná baterie, silné vibrace, podsvícený panel, barva černá
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: STLdgi06
5,0
Wildshade: Unicorn Champions – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky a detský, – prejdite cieľovou čiarou na jednorožcovi! Wildshade: Unicorn Champions je pretekárska hra pre celú rodinu, v ktorej sa prenesiete do kúzelného a farebného sveta. Vyhrajte všetky turnaje, odomknite si tie najvzácnejšie zvieratá, vytvorte z nich šampióna svojich snov a staňte sa tým najlepším pretekárom vo fantasy svete Wildshade.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1529
5,0
WWE 2K23 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
50,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1439
5,0
Lara Croft and the Temple of Osiris
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pokračovanie vynikajúcej zhora videnej akčné kooperatívnej hry Guardian of Light, novo porazte stovky nepriateľov z egyptského podsvetia, vyriešte zapeklité hádanky a vyhnite sa smrtiacim pascám, všetko v nádhernom grafickom háve
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX120
Freaks and Geeks Wireless Controller – Hogwarts Legacy Landscape – PS4 - Gamepad Varianty
3,3
Freaks and Geeks Wireless Controller – Hogwarts Legacy Landscape – PS4
Gamepad pre PS4, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), Micro USB (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, reproduktor, viacfarebná farba
43,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: FraGe001b
4,7
Session: Skate Sim – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1331
5,0
Playstation – Onyx – zápisník
Zápisník – formát A5, 80 listov, linajkový papier, tvrdá väzba, materiál dosiek kartón, krúžkový spoj, čierna farba
4,57 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0983
5,0
My Friend Peppa Pig – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský,
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1129
5,0
Persona 3 Reload – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: RPG a dobrodružný, – Persona 3 Reload je podmanivou reimagináciou žánrovo určujúcej RPG hry, ktorá sa vďaka špičkovej grafike a hrateľnosti znovu zrodila pre modernú dobu.
59,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1557
5,0
Nacon Gaming Chair – PlayStation
Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža, hojdacia mechanika,, výška podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, plast kríž, plastové kolieska, čierna farba, nosnosť 110 kg
187,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0303
5,0
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: detský a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – s 30 scénami v piatich mestách, ktoré môžete hrať, si čoskoro postavíte svoju vlastnú L.O.L. Surprise! zbierku postavičiek, zberateľských bábik a samolepiek. Vystavte ich na módnych prehliadkach a hudobných koncertoch a pracujte spoločne v kooperatívnom multiplayeri až pre štyroch priateľov.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1338
4,5
Cave Digger 2: Dig Harder - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, - Cave Digger 2 Dig Harder je akčná dobrodružná hra odohrávajúca sa v divokých údoliach, kde preskúmavate staré bane, námorné jaskyne a ruiny starovekých civilizácií inšpirované westernom, dieselpunkom a lovecraftovskými témami. Vydajte sa dole banskou šachtou a vykopte poklad. Poklad predajte a vylepšite svoje vybavenie, aby ste mohli kopať hlbšie a kupovať nové nástroje na ťažbu rôznych materiálov.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0401
Minecraft Legends – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Piglinova skazenosť sa šíri po celom Nadsvete a spaľuje všetko, čoho sa dotkne. Si hrdina, ktorý ochráni tuto zem? Naplánujte si stratégiu a postavte sa piglinom v epických bitkách – ale pozor: vždy sa bránia. Cez deň dobýjajte základne piglinov a po zotmení bráňte svojich spojencov.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1333
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, - Užite si ten najkompletnejší farmársky zážitok všetkých čias! Staňte sa moderným farmárom a rozvíjajte farmu v troch obrovských amerických a európskych prostrediach plných vzrušujúcich nových farmárskych aktivít, plodín a zvierat. Ovládajte cez 475 autentických strojov a nástrojov, medzi ktoré teraz patrí John Deere, ale aj Case IH a mnoho ďalších.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX482ae
4,0
Hubris - PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a virtuálna realita, – vezmi na seba rolu neskúseného regrúta, ktorý má za úlohu nájsť vysoko postaveného agenta, ktorý sa stratil na podivnej a veľmi nehostinnej cudzej planéte
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0621

PlayStation 4

PlayStation 4

Playstation 4 je herná konzola ťažkej váhy. Hry pre Playstation sa pýšia prvotriednou grafikou a plynulosťou. Zásluhou ergonomického ovládača pre PS4 – Sony DualShock 4 – sú navyše perfektne ovládateľné.

Konzola ako vkusný doplnok

PS 4 skvele zapadne do vášho interiéru. Ak si vaše sympatie nezískala čierna farba, môžete si zaobstarať aj alternatívu Playstation 4 white.

Koniec hádkam o televízor

Máte chuť si zahrať Grand Theft Auto 5, zatiaľ čo zvyšok rodiny sa chce pozerať na nový diel obľúbenej telenovely? Playstation TV zaistí koniec nekonečnému sa hádaniu. Táto zázračná škatuľka vám umožní hrať hry aj na inom televízore, než ku ktorému je pripojená samotná herná konzola. Nebudete tak nútení PS 4 neustále prenášať. Jednoducho si sadnete tam, kde bude práve voľno.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 4 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 4 recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií