PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 4 logo

PlayStation je nepísaným kráľom na poli herných konzol. Za jedinečnosťou tejto hernej konzoly stojí strhujúci grafický výkon, prepracovaný dizajn, unikátne hry a ďalšie vlastnosti, ktoré vám teraz stručne predstavíme.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 100 položiek
4,8 16×
F1 2021 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – každý príbeh má svoj začiatok. Užite si strhujúce nové vlastnosti F1 2021 vrátane vzrušujúceho príbehového režimu “Braking Point“ alebo kariéry pre dvoch hráčov. Dostaňte svoj tím na vrchol v oceňovanom desaťsezónnom kariérnom režime “Môj tím“ a ponorte sa tak do najväčšej pretekárskej udalosti planéty!
5,99 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1103
4,0
Dying Light 2: Stay Human – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
79,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX541
4,4 47×
Nacon Wired Compact Controller PS4 – sivá kamufláž
Gamepad pre PS4, káblové pripojenie, dĺžka kábla 3 m, vibrácie, podsvietenie, analógové páčky, sivá farba
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NAC073
5,0 12×
Mass Effect: Legendary Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – medzi ľudstvom a najväčšou hrozbou v jeho dejinách stojí jedna jediná osoba; pripomeňte si legendu o kapitánovi Shepardovi/veliteľke Shepardovej z cenami ovenčenej trilógie Mass Effect; zahŕňa základný obsah pre jedného hráča pre všetky tri hry a viac ako 40 položiek na stiahnutie, s viac ako 100 hodinami obsahu, ktorý je celý prepojený v jednej ságe; spoznajte úžasne bohatý a podrobný svet s ohromujúcimi vizuálnymi detailmi
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX971
4,5 10×
Wolfenstein: Alt History Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – kolekcia všetkých novodobých dielov série Wolfenstein, ktorá zoberie hráča na epické dobrodružstvo skrz ponurú alternatívnu históriu, kedy nacisti dosiahli globálnej nadvlády. Obsahuje hry Wolfenstein New Order, Old Blood, The New Colossus a Youngblood.
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX935
4,4
Jurassic World Evolution 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – pokračovanie hry predstavuje novú podmanivú príbehovú kampaň, skvelé nové funkcie a úžasné nové dinosaury, ktoré pôsobia neuveriteľne opravdivo a naživo. K tomu pridajte rozšírené možnosti stavania a viac možností prispôsobenia a dostanete ešte väčšiu, lepšiu a autentickejšiu hru z prostredia Jurského sveta.
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1192
4,5
Borderlands: The Handsome Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a strieľačky, – esenciálna kompilácia Borderlands obsahuje definitívne verzie dvoch hier – Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel – špeciálne prerobené pre konzoly novej generácie.
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX126
3,6
Thief GOTY – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, – akčná zlodejská adventúra, pokračovanie slávnej série dobrodružstiev zlodeja Garreta
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX065
4,8
Far Cry 6: Ultimate Edition - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – ako Dani Rojas budete bojovať za slobodu na fiktívnom ostrove Yara, inšpirovaným Kubou, na ktorom vládne pevnou rukou diktátor Anton Castillo. Ultimate Edition navyše obsahuje Season Pass (prístup k 3 väčším DLC po vydaní hry) a Ultimate Pack (zahŕňa 3 dodatočné balíčky s vybavením: Vice Pack, Croc Hunter Pack a Jungle Expedition Pack).
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX869u
4,5
Subnautica: Below Zero – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – vyrobte si vybavenie, pilotujte ponorky a prekabáťte divokú zver pri prieskume koralových útesov, sopiek, jaskynných systémov a ďalších zaujímavostí – to všetko pri pokuse o prežitie v nehostinných vodných zónach aj zamrznutých terénoch.
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX968
Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing - Herná pretekárska sedačka Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing
Herná pretekárska sedačka – k hernej konzole, s možnosťou pripojenia volantu a pedálov, nosnosť 122 kg, pre osoby s výškou v rozmedzí 120 – 230 cm, montážna súprava súčasťou balenia, červená farba
2 099 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PLAYS27c
5,0
Kena: Bridge of Spirits – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – PS4/PS4 Pro, PS5 (s avec lecteur), version en boîte, genre : action
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1205
4,6
Biomutant – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – postapokalyptické Kung-fu RPG v otvorenom svete s jedinečným systémom bojového umenia, kde môžete kombinovať kontaktný boj, streľbu a schopnosti mutantov.
14,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX434
4,0
Jumanji: The Video Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – hrajte s 3 priateľmi vďaka online či split-screen módom a objavujte nové prostredie Jumanji. Prevezmite úlohu jedného z hrdinov, ako sú doktor Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin „Mouse” Finbar alebo profesor Shelly Oberon a kombinujte ich unikátne zručnosti, aby ste sa navzájom udržali pri živote.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX650
4,8 28×
Mortal Kombat XL – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – najznámejšia bojová séria vstupuje do novej generácie. Mortal Kombat X prináša neobvyklý filmový štýl s novou hrateľnosťou a ešte brutálnejšími chmatmi.
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX254
4,7
Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge: Enhanced Edition – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a virtuálna realita, – Vydajte sa na misie do divočiny Batuu, postavte sa Guavianskému gangu smrti, infiltrujte zariadenie Prvého rádu a cestujte do iných epoch galaxie vo svojom vlastnom nezabudnuteľnom príbehu Star Wars.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0420
4,7
Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – dramatická kampaň pre jedného hráča odohrávajúci sa na súčasnom Blízkom východe ponúka prežitok nervy trhajúceho taktického boja hlboko v tyle nepriateľa. Preberte úlohu nájomného zabijaka Ravena, ktorého na blízkovýchodnom území medzi libanonskými a sýrskymi hranicami, kde neplatia žiadne zákony, čaká rad nových kontraktov.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX889
4,9 26×
Playstation – 5th Generation – Herná podložka na stôl
Podložka pod myš a klávesnicu – herná, veľkosť XL, materiál polyester, rozmery 80 × 30 cm (Š×H), hrúbka 0,4 cm
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0415
4,4
NBA 2K24 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1507
Hori Fighting Commander OCTA – PS5/PS4/PC - Gamepad Varianty
3,5
Hori Fighting Commander OCTA – PS5/PS4/PC
Gamepad pre PC, PS5 a PS4, káblové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), analógové páčky, čierna farba
47,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HORHW154
5,0
Sonic Colours: Ultimate – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – adrenalínový remaster plošinovky z roku 2010.
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1300
4,7
ARK: Ultimate Survivor Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, – užite si všetko, čo vám ponúka značka ARK v tejto definitívnej kolekcii! Skroťte si praveké zvieratá a jazdite na nich, zatiaľ čo budete objavovať divoké krajiny, spájať sa s ostatnými hráčmi a bojovať v epických kmeňových bitkách.
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1208
3,8
Battlefield 2042 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v roku 2042 extrémne klimatické udalosti a konflikty kvôli zdrojom úplne zmenili globálne rozloženie síl. Spojené štáty a Rusko stoja na pokraji vojny, zatiaľ čo vojnoví veteráni všemožného pôvodu tvoria nezávislé skupiny známe ako jednotky Task Force. Bojujte o budúcnosť na tomto doteraz nevídanom vojnovom poli.
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1134
4,8
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Slzy morskej panny, ktoré dokážu plniť priania, v rukách SpongeBoba a Patrika. Čo sa môže stať? Jasné, samotné pradivo, ktoré drží vesmír pohromade, by sa mohlo zničiť a otvoriť tak portály do Sveta prianí plného rytierov, kovbojov, pirátov a prehistorických slimákov. Ale to predsa nie je nič, čo by všeobecne obľúbená morská hubička nemohla zvládnuť.
Zľavnené -9 %
27,90 € 30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1223

PlayStation 4

PlayStation 4

Playstation 4 je herná konzola ťažkej váhy. Hry pre Playstation sa pýšia prvotriednou grafikou a plynulosťou. Zásluhou ergonomického ovládača pre PS4 – Sony DualShock 4 – sú navyše perfektne ovládateľné.

Konzola ako vkusný doplnok

PS 4 skvele zapadne do vášho interiéru. Ak si vaše sympatie nezískala čierna farba, môžete si zaobstarať aj alternatívu Playstation 4 white.

Koniec hádkam o televízor

Máte chuť si zahrať Grand Theft Auto 5, zatiaľ čo zvyšok rodiny sa chce pozerať na nový diel obľúbenej telenovely? Playstation TV zaistí koniec nekonečnému sa hádaniu. Táto zázračná škatuľka vám umožní hrať hry aj na inom televízore, než ku ktorému je pripojená samotná herná konzola. Nebudete tak nútení PS 4 neustále prenášať. Jednoducho si sadnete tam, kde bude práve voľno.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 4 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 4 recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií