AD květen univerzal Alzaboxy

PlayStation 5

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Playstation 5 logo

Chcete si naplno vychutnať videohry novej generácie? Potom asi nie je lepšie riešenie ako PlayStation 5. Okrem veľkých herných sérií si vychutnáte aj špičkové exkluzívne tituly, aké inde nenájdete. To všetko až v 4K rozlíšení pri 60 snímkach za sekundu. Ak sa chcete o PlayStation 5 dozvedieť všetko dôležité, čítajte ďalej.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 460 položiek
Instant Sports All-Stars – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty a pohybový, – Objavujte Ameriku prostredníctvom 8 športov a aktivít… Baseball, americký futbal, hokej, basketbal, bowling, strelba a futbal.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0224
Hell Let Loose – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – staňte sa súčasťou neustále sa rozširujúceho sveta hardcore strieľačky Hell Let Loose videnej z vlastného pohľadu, ktorá je zasadená do obdobia druhej svetovej vojny a ktorá umožňuje rovnej stovke hráčov zapojiť sa do impozantných bitiek na dynamicky sa meniacej frontovej línii s pechotou, tankmi a delostrelectvom.
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0165
Greedfall – Gold Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – ostrov GreedFall je živý, neustále sa rozvíjajúci svet. Vaše činy, od zdanlivo triviálnych volieb až po tie najzásadnejšie politické rozhodnutia, ovplyvnia jeho chod a nakoniec utvoria aj celý váš príbeh.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0090
Talisman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Zľavnené -17 %
29,90 € 35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1544
Forgive Me Father – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – Temná retro hororová strieľačka zasadená do komiksového sveta inšpirovaného románmi H. P. Lovecrafta. Ako jediný človek, ktorý má ešte všetkých päť pohromade, sa vydávate hľadať odpovede – ale ako dlho vydržíte?
Zľavnené -8 %
21,90 € 23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1543
Star Trek: Resurgence – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Vžite sa do role Jary Rydka a Cartera Diaze, dvoch členov posádky USS Resolute, ktorí majú za úlohu sprostredkovať mier medzi mimozemskými frakciami. Pri snahe zabrániť vojne objavíte omnoho väčšie nebezpečenstvo: eónu starú a mocnú silu, ktorá hrozí pohltiť celú galaxiu!
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0544
Flashback 2 – Limited Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra; – Legendárny Flashback sa konečne vracia v modernom grafickom spracovaní as vylepšenou hrateľnosťou, navyše pod taktovkou svojho pôvodného tvorcu!
33,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0453
Killer Frequency – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – ujmite sa role rozhlasového moderátora a pustite sa do riešenia rozmanitých hádaniek v snahe pomôcť volajúcim, ktoré prenasleduje tajomný vrah; to, akým spôsobom sa v tejto hororovej komédii postavíte ku každému hovoru, rozhodne o živote a smrti volajúceho
Zľavnené -11 %
23,90 € 26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0443
Dyschronia Chronos Alternate – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: virtuálna realita, - Voláte sa Hal Scion a ste vyšetrovateľ. Ste známi ako „variantný človek“, človek, ktorý má jedinečnú schopnosť nahliadnuť do minulosti a zmeniť ju. A vaše jedinečné zručnosti sú presne to, čo teraz potrebujete. Čakajú na vás hrozivé sily, ktoré preveria vašu mentálnu obratnosť. Pri zhromažďovaní dôkazov sa budete musieť schovávať, utekať, plížiť a uniknúť nebezpečenstvu.
Zľavnené -12 %
28,90 € 32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0404
Monster Harvest – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, – začnite nový život v mestečku Planimal Point a pripravte sa na netradičné farmárske dobrodružstvo. Rozvíjajte svoju farmu, budujte a upravujte svoj dom, vyrábajte vlastný nábytok, varte lahodné marmelády...
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1185
Untitled Goose Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – predstavte si pokojné ráno kdesi na dedine, do ktorého znenazdajky vpadnete vy. Hrozne otravná hus. Navštívte virtuálne pieskovisko, po ktorom sa môžete voľne pohybovať, skúšať všemožné vtákoviny a vykonávať zlomyseľné vylomeniny.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1113
Spirit: Luckys Big Adventure – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a detský,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX978
Judgment – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – akčný triler o vražde a tajomstve, v úlohe Takayuki Yagamiho odkrývate záhadu strašlivej série vrážd. Remasterovaná verzia ponúkne rýchlejšie načítanie, 60FPS a všetky vydané rozšírenia.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0060
4,1 100×
LAMAX Heroes Defender1
Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, USB-A, k PC, PlayStation 5 a Xbox Series, herný režim, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 118 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, kábel 2 m
Kúpiť s kódom ALZADNI20 20,72 €
25,90 €
Zánovné
Objednávací kód: LMA050g03
Koa and the Five Pirates of Mara – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a detský, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčná, adventúra a detská; vydajte sa s Koou a jej najlepšou priateľkou Napopo na 3D plošinovkové dobrodružstvo naprieč tropickým súostrovím rozprestierajúcim sa v oceáne Mara; skúmajte šíry oceán, hľadajte cestu jedinečnými prostrediami ôsmich tematických ostrovov a prekonávajte dômyselné pasce
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1559
Song in the Smoke: Rekindled – PS VR2
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, simulátor a virtuálna realita, - Dobrodružná hra pre jedného hráča o prežití, ktorá sa odohráva v rozľahlom, krásnom a smrteľne nebezpečnom svete mimo času. Kľúčom k prežitiu sú vaše zručnosti, sledujte a lovte korisť pomocou ručne vyrobených primitívnych zbraní a nástrojov. Cez deň zháňajte potravu, lieky a zásoby a nezabudnite udržiavať táborový oheň po celú dobu temných a nebezpečných nocí.
29,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0406
PlayStation - Gold Controller - hrnček
Hrnček , s motívom: PlayStation, objem 325ml, farba zlatá, 1ks v sade
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc2024b
Kukoos: Lost Pets – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády, – Putujte nepredstaviteľnými svetmi ukrývajúcimi sa vo vnútri obrovského kukoovníka, nájdite svojich priateľov a ukončite vzburu maznáčikov! Táto očarujúca 3D plošinovka vás prevedie rozľahlým, pestrofarebným svetom Kukooov, v ktorom sa ujmete rôznorodých maznáčikov a budete využívať ich špeciálne schopnosti v súbojoch proti unikátnym bossom, pri pátraní po ukrytých predmetoch a počas riešenia starodávnych hádaniek.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1393
God of Rock - PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Bojujte do rytmu: Zapojte sa do s nadsádzkou spracovaných hudobných bitiek v originálnej rytmickej bojovke.
Kúpiť s kódom ALZADNI10 20,61 €
Zľavnené -8 %
22,90 € 24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0334
Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedwayi – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, – Premeňte svoju motokáru alebo novo aj motorku na vodný čln, s ktorým budete môcť lepšie manévrovať v úplne novom prostredí.
Zľavnené -12 %
21,90 € 24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PSV0324
FANATEC Gran Turismo DD Pro
Volant – s pedálmi, spätná väzba, radenie pod volantom, uhol otáčania do 2520°, 2 pedále, kompatibilné s PC, PS5, Xbox Series X|S, PS4 a Xbox One, pripojenie cez USB
Predp. cena
721,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: FNT008a
Playstaion – PS5 – cestovný hrnček
Termohrnček objem 450 ml, materiál: antikoro a plast, farba biela
15,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: GMERCHc0245
5,0 18×
Froggiex FX-P5-C3-W PS5 Multifunctional Cooling Stand + Headset holder
Stojan na hernú konzolu – na konzolu a ovládače PS5, pojme 2 ovládače, konzolu, 12 hier, súčasťou je háčik na slúchadlá, zaistí nabitie, X Cooling System chráni proti prehriatiu, čierno-biela farba
35,90 €
Zánovné
Objednávací kód: Frog1d5
Hori Fighting Stick MINI - PS5/PS4/PC
Arcade stick - pro PC, PS5 a PS4, kabelové připojení, 3,5mm Jack, uživatelské mapování tlačítek, bílá barva
55,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HORHW183

PlayStation 5

PlayStation 5

V kategórii PlayStation 5 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1460 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné playStation 5 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie playStation 5 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie playStation 5 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii playStation 5 recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií