Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Policajné a detektívne hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
38 položiek
Master Detective Archives: RAIN CODE: Mysteriful Limited Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – Ukončite nadvládu záhad v tomto lucidne-noirovém detektívnom dobrodružstve! Yuma a Shinigami sú skúsenými detektívmi patriaci pod Svetovú organizáciu detektívov, skupiny riešiaci rôzne prípady. Každý zo skúsených detektívov má svoju nadprirodzenú schopnosť, ktoré sú známe ako forenzné silné stránky. Vďaka týmto schopnostiam sú schopní zhromažďovať fakty a zbierať dôkazy, ktoré by normálny detektív nemal šancu nájsť.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1192le
5,0
Master Detective Archives: RAIN CODE – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, – ukončite nadvládu záhad v tomto lucidne-noirovom detektívnom dobrodružstve! Yuma a Shinigami sú skúsenými detektívmi patriacimi pod Svetovú organizáciu detektívov, skupinu riešiacu rôzne prípady. Každý zo skúsených detektívov má svoju nadprirodzenú schopnosť, ktoré sú známe ako forenzné silné stránky. Vďaka týmto schopnostiam sú schopní zhromažďovať fakty a zbierať dôkazy, ktoré by normálny detektív nemal šancu nájsť.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1192
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324nad
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1064
AI: THE SOMNIUM FILES – nirvanA Initiative – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: logický, – Zhostite sa rolí dvoch novo-menovaných špeciálnych agentov Mizuki a Ryukiho, ktorí pri svojej práci využívajú služby autonómnych umelých inteligencií Aiby a Tamy, prebývajúcich v ich umelých očných buľvách. Hra sa skladá z dvoch častí – v prvej budete skúmať miesta činu a vykonávať výsluchy, zatiaľ čo v druhej budete pátrať po stopách v snoch podozrivých osôb a kľúčových svedkov. S pomocou oboch týchto častí potom budete získavať dôkazy, ktoré vám pomôžu nielen vyriešiť tento neobvyklý prípad, ale aj odhaliť tajomný plán známy iba ako „Nirvana Initiative“.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1324
4,9 24×
Polda 7
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky a dabing, žáner: akčný a logický – Policajt Pankrác sa vracia už siedmykrát. A je to návrat ako sa patrí. Záhadná správa Temného lorda Vedra a havária kozmickej lode odštartujú kolotoč udalostí, ktoré môže vyriešiť len náš elitný detektív Pankrác. S gráciou sebe vlastnou sa púšťa do akcie a môžete si byť istí, že bezpečnosť matičky Zeme je pred šmejdom z vesmíru v tých najlepších rukách.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1349
Disco Elysium – The Final Cut – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, – Prebúdzate sa v hotelovej izbe a v hlave máte niečo medzi črepom a vydlabanou tekvicou. Vôbec nič si nepamätáte. Kvôli úplnému výpadku pamäti nielenže nemáte tušenie, akým spôsobom ste rozmlátili izbu, v ktorej ste sa prebudili, ale dokonca ste zabudli aj na to, že na strome pred hotelom visí už týždeň mŕtvola.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW988
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, škatuľová verzia, žáner: dobrodružný – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0160
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: dobrodružný – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0179
4,0
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0178
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: dobrodružný – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW969
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW968
Beyond a Steel Sky: Utopia Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1247
Beyond a Steel Sky: Beyond a Steel Book Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Beyond a Steel Sky je dramatický, humorný a cyberpunkový thriller, v ktorom pútavé hádanky poháňajú rýchlo sa rozvíjajúci príbeh v dynamickom hernom svete, ktorý reaguje a je ovplyvnený činmi hráča.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1246
5,0
Little Nightmares 1 and 2 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – ponorte sa do temnej rozprávky, ktorá vás bude konfrontovať s obavami z detstva! Obsahuje prvý a druhý diel.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0146
Little Nightmares 1 and 2
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1231nad
Little Nightmares 1 and 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – ponorte sa do temnej rozprávky, ktorá vás bude konfrontovať s obavami z detstva! Obsahuje prvý a druhý diel.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1231
Chicken Police – Paint it RED!
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: adventúra, – divoký príbeh o láske, smrti, kurčatách a vykúpení! Chicken Police je noirové dobrodružstvo s policajnými parťákmi so starostlivo vytvoreným svetom, drsným príbehom a množstvom absurdného humoru.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1320
Chicken Police – Paint it RED! – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – divoký príbeh o láske, smrti, kurčatách a vykúpení! Chicken Police je noirové dobrodružstvo s policajnými parťákmi so starostlivo vytvoreným svetom, drsným príbehom a množstvom absurdného humoru.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW847
Chicken Police – Paint it RED! – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – divoký príbeh o láske, smrti, kurčatách a vykúpení! Chicken Police je noirové dobrodružstvo s policajnými parťákmi so starostlivo vytvoreným svetom, drsným príbehom a množstvom absurdného humoru.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1117
Life is Strange: True Colors
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – ponoríte sa do úlohy Alex Chen z mestečka Haven Springs – tá už dlho potláča svoju schopnosť, ktorú považuje skôr za kliatbu. Jej psychická sila – empatia jej umožňuje absorbovať a prežiť silné emócie ostatných.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1309
3,0
Watch Dogs Legion Limited Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – Limited Edition obsahuje: plnú Hru a digitálny obsah London Dissident Pack (3 jedinečné masky pre vašu postavu)
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX642l
Watch Dogs Legion Gold Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: akčný, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold – Gold edition obsahuje základnú hru + Season Pass
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO600g
Little Nightmares 2 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO703
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií