Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5

Zobraziť katalóg
Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5
4,9 68 hodnotení
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – intergalaktické dobrodružstvo známych hrdinov je späť. Pomôž zastaviť zlého robotického cisára, ktorý chce dobyť všetky známe a neznáme svety. Skáč medzi planétami úplne bez rozpakov a takmer okamžite!
Zľavnené -50 %
29,90 € 59,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PSV0003 Produktové číslo:  PS719825791 Stránky výrobcu
Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5 59,90 € 29,90 € Momentálne nedostupné

Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5

%

Hra od štúdia Insomniac Games, Ratchet & Clank: Rift Apart, je 3D plošinovka, ktorú vydáva spoločnosť Sony Interactive Entertainment.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Kultové duo od Incomniac Games je po niekoľkých rokoch opäť späť! Ratchet & Clank: Rift Apart tentoraz budú ťažiť z nových technológií konzoly PlayStation 5.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Vydajte sa s Ratchetom a Clankom naprieč radom dimenzií.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Sila SSD – Rýchle nahrávanie

Skáčte medzi planétami úplne bez rozpakov –takmer okamžité načítanie z SSD disku konzoly PS5 vás pošle naprieč galaxiou strhujúcou hyper rýchlosťou. Nechajte sa ohromiť
intergalaktickým dobrodružstvom, ktoré sa rúti na konzolu novej generácie.



Ratchet & Clank: Rift Apart

Ohromujúca grafika

Vylepšené možnosti osvetlenia a technológia Ray Tracing zaisťujú mimoriadne ostrú vizuálnu vernosť. Počas záchrany vesmíru si tak vychutnáte svieže dynamické zobrazenie vo 4K s podporou HDR. V režime Performance Mode sa v ústrety novým nepriateľom vydáte naprieč rôznorodými dimenziami s cieľovou obnovovacou frekvenciou v hodnote 60 snímok za sekundu.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Adaptívne spúšte

Vďaka bezdrôtovému ovládaču DualSense okúsite počas súbojov nespútanú dimenzionálnu energiu, ktorá vám ožije priamo v rukách. Každá zbraň sa pri likvidácii protivníkov bude pýšiť jedinečnou odozvou.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Pomôž hrdinom zastaviť zlého robotického cisára, ktorý chce dobyť všetky známe aj neznáme svety.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Odhaľte úplne nový príbeh a stretnite sa so starými a novými tvárami.



Ratchet & Clank: Rift Apart

Tempest 3D AudioTech na kompatibilných slúchadlách

Ratchet & Clank: Rift Apart ponúka priestorové 3D ozvučenie, ktoré umožní lokalizovať ruchy, ktoré vám znejú nad hlavou, pod nohami či kdekoľvek okolo vo vašich obľúbených slúchadlách. Využi zvuky na presnú orientáciu počas boja.

Parametre a špecifikácia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 5 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!
Žáner
Akčný Hotovo!
Herné prostredie
Sci-fi Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 5 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!
Herné prostredie
Sci-fi Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu tretej osoby, Kreslené Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Nepodporuje multiplayer Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia
PlayStation 5 optimalizácia Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
CS, EN, DE, HU Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!

Verzia

Platforma
PS5 – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!
Exkluzivita
Playstation 5 Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky detské hry na PlayStation 5
» Všetky akčné hry na PlayStation 5
» Všetky videohry pre deti
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze hrát i na PS4, prosím? Děkuji, Evanová

Dobrý den. Je při zakoupení této krabicové verze možno nahrát hru i do PS5 Digital Edition bez DVD mechaniky? Případně - je možno zakoupit hru také v čistě elektronické licenci v rámci aktuálně probíhající slevové akce? Předem díky za informaci. DM

Byl mi zaslán e-mailem promo klíč který mi poskytne věci navíc do hry, v den co jsem ho dostal tak jsem to zkontroloval a klíč mi to bez problému ukázalo i s 10 místním kódem, který zadám do hry. Když e-mail otevřu nyní a kliknu na promo klíč tak mne to pošle na stránku kde se mi zobrazí zpráva s tím že jsem si žádný klíč nezakoupil. Dá se to jakýmkoliv způsobem opravit nebo obejít aby jsem zas mohl vidět ten zakoupený klíč?

Diskusia a poradňa k Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5
Ďalšie informácie

Ratchet & Clank: Rift Apart (RECENZIA) – Interdimenzionálne dobrodružstvo

Zatiaľ čo na druhom a treťom PlayStation patrila séria Ratchet & Clank ku stáliciam (na obe platformy vyšlo 12 hier a jedna kolekcia), na PS4 vyšiel len remake pôvodného dielu z roku 2002. Skoro sa zdalo, že stále sa zvyšujúci výkon konzolí a viac realistická grafika sa ťažko prezentujú na akčnej adventúre s kresleným, skoro až detským vizuálom. Síce nevieme, či s nápadom na nový diel prišli sami vývojári zo štúdia Insomniac Games, alebo si pokračovanie „objednalo“ samotné Sony, na tom ale vlastne nezáleží. Nasledujúca recenzia vám prezradí, prečo je Ratchet & Clank: Rift Apart nielen vynikajúcou hrou, ale zároveň skvelou ukážkou toho, čo všetko PlayStation 5 dokáže.

Sackboy: A Big Adventure (RECENZIA) – Handráčik roztomilo zachraňuje Nápadosvet

Vydanie novej generácie konzol spravidla sprevádza rad lákavých titulov, ktoré si na svojom novom stroji budete môcť zahrať a objaviť tak jeho prednosti. Spoločnosť Sony láka fanúšikov na trojicu vlastných projektov – pokračovanie úspešnej akčnej adventúry Marvel's Spider-Man: Miles Morales, remake nekompromisnej legendy Demon's Souls a rodinú plošinovku Sackboy: A Big Adventure, na ktorú sa pozrieme v dnešnej recenzii. Ako sa nový príbeh zo sveta LittleBigPlanet hrá?

Bulánci 2.0 – Všetko, čo vieme

Kdo se vleče, neuteče! Nie je zrejme hráča, ktorý sa narodil v deväťdesiatych rokoch a nepozná legendárnych Bulánkov, ktorí sa na niekoľko rokov usídlili v učebniach informačných technológií, než ich nahradil Quake a neskôr Counter-Strike. V roku 2022 sa EAP (Extrémně Agresivní Polštáře) dočkali návratu, štúdio SleepTeam totiž po úspešnej kampani na Startovači vydalo modernú verziu s vylepšenou 3D grafikou a množstvom nového obsahu, aj keď zatiaľ len v predbežnom prístupe. Všetko, čo o hre Bulánci 2.0 vieme, nájdete v tomto článku.

Ratchet & Clank: Rift Apart: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Štúdio Insomniac Games prináša už 14. diel (nepočítajúc hry pre mobilné telefóny) obľúbenej série Ratchet & Clank na PlayStation 5. Ikonické duo sa vracia v novom diele s názvom Ratchet & Clank: Rift Apart, ktorý je prvým pokračovaním od PS3 exkluzivity Ratchet & Clank: Into the Nexus z roku 2013. Hoci autori slávia veľký úspech so svojou ďalšou sériou Marvel's Spider-Man, fanúšikovia obľúbenej sci-fi akčnej adventúry dostanú už tento rok ďalšiu dávku osobitého humoru, pestrofarebnej grafiky a šialených zbraní. Všetko, čo o Ratchet & Clank: Rift Apart potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Najočakávanejšie hry roku 2021

Rok 2020 vo svojom závere síce priniesol nové konzoly, ale na ten pravý next-gen zážitok si musíme počkať. Ako dlho? Veľmi dlho nie! Rok 2021 je totiž plný veľkých trojáčkových titulov, rovnako ako nádejných nezávislých hier, ktoré už doslova klopú na dvere. Ako sa už stalo zvykom, silný program si nachystal PlayStation, rovnako tak aj Microsoft má pár do biela rozžeravených želiezok v ohni. To ale nie je všetko, čaká nás napríklad pokračovanie dvoch veľkých strategických značiek, comeback S.T.A.L.K.E.R.a a niekoľko pokračovaní preverených sérií ako Far Cry alebo Resident Evil. Tento rok si skrátka užijú milovníci všetkých možných žánrov.

Gamescom 2020 (ŠPECIÁL): Čo ponúkla úvodná show Opening Night Live?

Gamescom 2020 bol oficiálne zahájený a rovnako ako minulý rok, aj tento rok sa o slávnostný úvod nemeckého veľtrhu postarala show herného novinára Geoffa Keighleyho. Na Opening Night Live sa vo štvrtok medzi 20 a 22:00 predstavila takmer štyridsiatka hier najrôznejších žánrov a veľkostí. Čo všetko sme na tejto vydarenej akcii mohli vidieť, zistíte z nasledujúcich riadkov.

PlayStation 5: recenzia, updaty, novinky

PlayStation 5 zaznamenalo najlepší štart v histórii herných konzol a zabodovalo ako u hráčov, tak aj v recenziách. Do sveta hier prinieslo rad noviniek aj osvedčených receptov a my sme v tomto článku zhromaždili všetko, čo o PlayStation 5 potrebujete vedieť. Koľko stojí, aké hry si na novej konzole od Sony zahráte, ako veľmi je v skutočnosti PS5 výkonné, ako je to s podporou hier z PlayStation 4 alebo prečo je nový ovládač DualSense taký pokrok – to a oveľa viac zistíte v tomto pravidelne aktualizovanom článku.

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Recenzie Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5
Príslušenstvo pre Ratchet and Clank: Rift Apart – PS5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ratchet and Clank: Rift Apart - PS5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ratchet and Clank Rift Apart - PS5.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií