Doručení zdarma Stellar Blade

Archív - Simulátory na Xbox ONE

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
94 položiek
EA Sports WRC (Predobjednávka) – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, – Postavte si auto snov v doposiaľ najväčšej rallye hre EA SPORTS™ WRC. Tešte sa na úplne novú oficiálnu videohru šampionátu FIA World Rally Championship, jej vývoj má premiérovo na svedomí cenami ovenčený tím stojaci za sériu DiRT Rally.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2179
No Place Like Home – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Jako Ellen Newlandová sa v roztomilej, oddychovej simulácii No Place Like Home vydajte naposledy navštíviť svojho dedka, tu na Zemi, predtým než sa natrvalo presťahujete na Mars. Ale včas zistíte, váš dedko je nezvestný a jeho farma bola nedávno zničená.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0414
F1 23 - Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO895
Hokko Life – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – zatvorte sa v starej zaprášenej dielni a popustite uzdu svojej tvorivosti. Vyrábajte materiály a ľubovoľne ich kombinujte pri vytváraní nového, úžasného nábytku a ďalších všelijakých predmetov, ktoré vaše mestečko práve potrebuje.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO891
Chef Life: A Restaurant Simulator – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, škatuľová verzia, žáner: simulátor – Vytvorte a spravujte svoju vysnívanú reštauráciu! Jedálny lístok, nákup, výzdoba, personál, vybavenie, zákazníci… a nezabudnite na skutočné varenie! Zažite každodenný život majiteľa reštaurácie a získajte ocenenie od sprievodcu Michelin.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO884
Session: Skate Sim – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, škatuľová verzia, žáner: športový a simulátor – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO883
WRC Generations – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO880
F1 22 Standard Edition – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, – Vstúpte do novej éry Formule 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej videohre 2022 FIA Formula One World Championship. Pripravte sa na novú sezónu, pretože prepracované autá a prepracované pravidlá novo definujú závodný deň. Vyskúšajte svoje schopnosti na novom Miami International Autodrome a vychutnajte si kúzlo Formule 1 v F1 Life.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1962
F1 22 Standard Edition – Xbox One Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – vstúpte do novej éry Formuly 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej videohre 2022 FIA Formula One World Championship. Pripravte sa na novú sezónu, pretože prepracované autá a prepracované pravidlá novo definujú pretekársky deň. Vyskúšajte svoje schopnosti na novom Miami International Autodrome a vychutnajte si čaro Formuly 1 v F1 Life.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1961
Tour de France 2022 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Súťažte o žltý trikot v oficiálnej hre Tour de France 2022. Užite si nový online režim s týždennými výzvami a rebríčkami. V sólovom režime teraz môžete riešiť incidenty (úrazy, choroby) počas 92-dostupných etáp.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO878
Farming Simulator 19: Ambassador Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Užite si ten najkompletnejší farmársky zážitok všetkých čias! Staňte sa moderným farmárom a rozvíjajte farmu v troch obrovských amerických a európskych prostrediach plných vzrušujúcich nových farmárskych aktivít, plodín a zvierat. Ovládajte cez 475 autentických strojov a nástrojov, medzi ktoré teraz patrí John Deere, ale aj Case IH a mnoho ďalších.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO455ae
Youtubers Life 2 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Staň sa najznámejším youtuberom na svete! Spolupracuj s legendárnymi celebritami, objavuj mesto skrývajúce mnohé tajomstvá a pri výrobe virálnych videí drž krok s novými trendmi. Poznaj život vychádzajúce hviezdy – sláva, bohatstvo a fanúšikovia na teba už čakajú!
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO871
The Sims 4: Deluxe Party Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, škatuľová verzia, žáner: simulátor, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO2919dpe
5,0
RiMS Racing – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – preteky sa nevyhrávajú len na trati, takže sa musíte stať viac než len pretekárom a pochopiť fungovanie motorky ako skutočný technik. Trenie, uhly, brzdy, plyn, trajektórie, rýchlosť... každý faktor možno vziať do úvahy, kým vyrazíte do dielne.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO859
5,0
Farming Simulator 17: Ambassador Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Farming Simulator 17 vás pozýva do náročného sveta moderného farmárčenia. Postavte sa všetkým výzvam farmárskeho života vrátane chovu zvierat, pestovania plodín, predaja výrobkov a drevorubačstva. O tom, ako chcete spravovať a rozvíjať svoju farmu v tomto veľkom otvorenom svete, rozhodujete len vy.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO858
4,9 12×
Farming Simulator 22 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: simulátor, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold – Ujmite sa úlohy moderného farmára a kreatívne vybudujte svoju farmu v troch rozmanitých amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovskú rozmanitosť farmárskych aktivít, ktoré sa sústreďujú na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo – teraz s úžasným prídavkom v podobe ročných období.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO857
5,0
MotoGP 21 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO847
4,7
F1 2020 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – sadnite za volant monopostu formule a bojujte proti tým najlepším jazdcom na svete v doteraz najkomplexnejšie F1 hre. Úplne prvýkrát si tu môžete vytvoriť svoj vlastný tím a zúčastniť sa bojov o pohár konštruktérov!
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO721s
Rocksmith 2014 Edition + Guitar Cable – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: simulátor a párty – na výber máte vyše 50 hudobných hitov v žánroch od alternatívneho rocku cez heavy metal až po klasický rock. Okrem skutočnej zábavy môžete zároveň zlepšiť svoje schopnosti v hraní na gitaru.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO815
The Sims 4: Star Wars – Výprava na Batuu bundle (Plná hra + rozšírenie) – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – vytvorte svojim Simíkom jedinečný príbeh zo sveta Star Wars a preskúmajte odľahlú planétu Batumi. Pridá sa váš Simík k odboju, zapadne medzi darebákov alebo narukuje do Prvého rádu? Rozhodnutie je len na vás! Pracujte na reputácii svojho Simíka, aby ste si sprístupnili misie, kúpte si svetelný meč alebo droida a stretnite sa so slávnymi postavami Star Wars.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO791
5,0
Farming Simulator 19: Premium Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – táto kompletná edícia obsahuje základnú hru, 2 rozšírenia, 8 DLC balíčkov a 72-stránkový tlačený artbook
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO781
Assetto Corsa Competizione – Season Pass – Xbox Digital
Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD1513
4,0
RIDE 4: Special Edition – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: stratégia, simulátor a pretekársky, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold – hra ponúka vydatnejšiu kariéru, dynamické počasie, nový vytrvalostný režim a veľa ďalších noviniek. Special Edition obsahuje navyše Season Pass a Steelbook.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO747se
Project CARS 3 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Hra ponúkne vylepšený fyzikálny model, prepracovanú kampaň, asynchrónny multiplayer a stovky cestných a pretekárskych automobilov najrôznejších svetových značiek
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO749
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Dobývanie vesmírneho priestoru nemusí byť len vážna záležitosť, na ktorú potrebujete mozgy z NASA. Namiesto toho sa môžete pokúsiť objaviť kozmos len na základe znalostí základov fyziky a metódy pokus/omyl, ako nás to naučil titul Kerbal Space Program. Jeho pokračovanie...
The Sims 4 je zatiaľ najnovším dielom série simulátorov života s názvom The Sims, ktorej tituly si od vydania toho prvého v roku 2000 našli cestu na herné zariadenia desiatok miliónov hráčov. Všetko, čo o The Sims 4 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku.
recenziaFarming Simulator 22 (RECENZIA) – Od políčka k holdingu Švajčiarski vývojári z Giants Software sa po trojročnej pauze vracajú s pokračovaním svojej poľnohospodárskej ságy Farming Simulator, ktorú sa tentoraz rozhodli taktiež sami vydať. Ako dopadli novinky, ktoré Farming Simulator 22 ponúkol, čo sa podarilo a čo naopak mohlo...
Two Point Campus je pripravovaná budovateľská stratégia od štúdia Two Point (titul publikuje spoločnosť SEGA), ktoré hráči poznajú najmä vďaka vydarenému manažérskemu simulátoru Two Point Hospital (2018). Budovanie nemocnice a starostlivosť o pacientov s humornými...
Pokračovanie farmárskej simulácie od švajčiarskych vývojárov z Giants Software ponúkne niekoľko zaujímavých noviniek aj možnosť zahrať si s kamarátmi. Čo konkrétne majú vývojári pre Farming Simulator 22 pripravené a na čo sa môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií