AD květen univerzal Alzaboxy

Archív - Stratégie na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
62 položiek
Autonauts – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: stratégia a simulátor, – Cestujte vesmírom a vytvárajte osady na neobývaných planétach s jediným cieľom: uviesť svety do pohybu pomocou sily automatizácie.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1344
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1296
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe spája taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1280
Loop Hero: Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Lich uvrhol svet do sveta bez času a jeho obyvateľov uvrhol do nekonečného chaosu; ovládajte rozširujúci sa balíček mystických kariet, na ktoré môžete umiestniť nepriateľov, budovy a terén pozdĺž každej jedinečnej výpravnej slučky pre odvážneho hrdinu
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1228de
Monster Menu: The Scavengers Cookbook – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, – Keď sa skupina dobrodruhov ponorí do hlbín neprebádanej kobky, rýchlo zistí, že si odhryzli väčšie sústo, než dokážu rozhrýzť. Beznádejne stratení musia nájsť akékoľvek jedlo a zároveň hľadať cestu von.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1154
GrimGrimoire OnceMore – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – Využite silu grimoárov a zničte nepriateľov pomocou štyroch rôznych magických škôl, vrátane kúziel, nekromancie, čarodejníctva a alchýmie. Každá škola sa môže pochváliť niekoľkými zručnosťami, ktoré vám umožnia vyvolať najrôznejších užitočných známych, aby plnili vaše príkazy!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1156
Fire Emblem Engage
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1141nad
5,0
Fire Emblem Engage: Divine Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Fell Dragon povstane! Hra zo série Fire Emblem sa odohráva na kontinente Elyos, ktorý sa skladá zo štyroch ríš obklopujúcich svätú krajinu v jeho samotnom strede. Pred tisíckami rokov tu vypukla krutá vojna medzi obyvateľmi Elyous a Fell Dragonom. Počas nej začal miestny vyvolávať emblémy, hrdinov z ostatných svetov, aby im prišli pomôcť. Spoločne s emblémami po svojom boku bojovníci každého z národov srdnato bojovali, až nakoniec sa im podarilo Fell Dragona uväzniť. Avšak v poslednom čase sa začínali objavovať správy, že by Fell Dragon mohol byť čoskoro vzkriesený…
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1141de
Foretales – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Rozhodnite o osude sveta v dômyselne spracovanej príbehovej kartovej hre Foretales. Foretales prináša unikátny pohľad na žáner dobrodružných hier a ponúka nespočetné množstvo herných štýlov a príbehových liniek, prostredníctvom ktorých môžete zachrániť svet… alebo spôsobiť jeho zánik.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1138
5,0
The DioField Chronicle – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Éra mýtov ustupuje ére veľkého zmätku. Svet mužov je utápaný vekom vojny, ktorá zúri. Skupina elitných žoldnierov, ktorí si hovoria “Blue fox“, povstane uprostred plameňov a chaosu, zažite ich osudy a udatné činy, o ktorých sa bude spievať vo veku, ktorý ešte len príde.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1092
Minecraft Legends – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Piglinova skazenosť sa šíri po celom Nadsvete a spaľuje všetko, čoho sa dotkne. Si hrdina, ktorý ochráni tuto zem? Naplánujte si stratégiu a postavte sa piglinom v epických bitkách – ale pozor: vždy sa bránia. Cez deň dobýjajte základne piglinov a po zotmení bráňte svojich spojencov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1071
4,3
Mario + Rabbids Kingdom Battle – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, elektronická licencia, žáner: stratégia a detský, – hra rozpráva príbeh nečakaného stretu medzi Máriom a pojašenými Rabbids. Mushroom Kingdom bolo roztrhané na kúsky tajomným vírom, ktorý zároveň transportoval Rabbids do tohto inokedy pokojného kráľovstva, a aby nastolili poriadok, musia sa Mario, Luigi, princezná Peach a Yoshi spojiť s hrdinami z radov Rabbids a vydať sa na dobrodružnú výpravu naprieč štyrmi rôznymi svetmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1039
2,0
Triangle Strategy – Tacticians Limited Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – ako Serenoa, dedička rodu Wolffortovcov, povediete skupinu bojovníkov v dobrodružstve, kde vaše rozhodnutia budú hrať kľúčovú úlohu. Tie najdôležitejšie posilnia jedno z troch presvedčení – užitočnosť, morálku a slobodu. Všetky dohromady tvoria to, ako Serenoa vidí svet a ovplyvňujú, akým spôsobom sa bude príbeh ďalej odohrávať.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW966l
Reverie Knights Tactics – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: RPG a stratégia – Ťahová taktická RPG so strategickými bitkami v izometrickej mriežke, kde každé vaše rozhodnutie môže zmeniť príbeh. Vydajte sa na expedíciu, aby ste našli Lennorien, dávno stratené elfské mesto, a zachránili svojich milovaných, zatiaľ čo budete bojovať proti hrozbe goblinov, ktorí terorizujú celý kontinent!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW994
Streets of Rage 4: Anniversary Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, – v Streets of Rage 4 na vás čakajú starí známi Axel, Blaze a Adam, ktoré dopĺňajú noví spolubojovníci Floyd Iraia a Cherry Hunter. Pomocou celkom nových chvatov a v sprievode nadupaného soundtracku sú potom naši hrdinovia viac než pripravení poriadne to naložiť partičke darebáckych kriminálnych živlov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW933
5,0
Darksiders 3 – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – vráťte sa na apokalyptickú Zem v Darksiders III, akčnom dobrodružstve typu hack-n-slash, kde sa hráči ujmú role ZÚRIVOSTI, ktorá sa vydala uloviť a zlikvidovať Sedem smrteľných hriechov. ZÚRIVOSŤ, najmenej predvídateľná a najtajuplnejšie zo štyroch Jazdcov, musí uspieť tam, kde mnohí zlyhali – musí nastoliť rovnováhu medzi silami, ktoré teraz pustošia Zem.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW915
5,0
Kings Bounty 2 – King Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: stratégia – v rozľahlej ríši Antara povstalo hrozné nebezpečenstvo. Jej najvzdialenejšie hranice zaplavila sneť, ktorá ničí pôdu a všetkých, ktorí ju obývajú. Utečenci z postihnutých regiónov prichádzajú do kráľovstva Nostria, kde sa kvôli tomu začína míňať jedlo a ďalšie prostriedky. Zberateľská edícia obsahuje hru, repliku kráľovskej koruny z hry, artbook v pevnej väzbe, soundtrack, obojstranný plagát a dodatočný digitálny obsah do hry.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW788ce
Two Point Campus: Enrolment Edition - Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – v hre budete mať za úlohu vybudovať a prevádzkovať prostredie školského kampusu, kde vaše rozhodnutie ovplyvní životy študentov, ktorých do školy zapíšete a zamestnancov, ktorých najmete.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW870
Brigandine: The Legend of Runersia – Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: stratégia
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW839ce
Brigandine: The Legend of Runersia – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: stratégia
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW839
Disgaea 6: Defiance of Destiny – Unrelenting Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: RPG a stratégia – pripojte sa k Zedovi počas jeho cesty, na ktorej sa vypracuje z outsidera na niekoho, kto sa postaví bohovi skazy. Na ceste stretne mnoho postáv, preskúma nové svety ocitajúce sa v chaose a spozná silu súrodeneckej spätosti a odhodlania.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW836
Theme Park Simulator: Collectors Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor – vybudujte si zábavný park svojich snov v tomto simulátore
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW807ce
Theme Park Simulator – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: simulátor – vybudujte si zábavný park svojich snov v tomto simulátore
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW807
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Sériu Minecraft rozšírila v roku 2023 akčná stratégia Minecraft Legends šikovne kombinujúca akčnú adventúru s real time stratégiou. Hoci ide ale pre tento kockový svet o nový žáner, zapadá doň dokonale, a tak si ho užijú všetci fanúšikovia Minecraftu. Všetko, čo o...
hry na PCNajlepšie budovateľské stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20 Chcete relaxovať pri sledovaní novo vybudovanej dediny, alebo hľadáte hru, ktorá dá zabrať vašim staviteľským schopnostiam? Ak áno, máme pre vás pravidelne updatovaný článok s tipmi na výborné budovateľské stratégie, ktoré stoja za pozornosť.
Mario, princezná Peach a Luigi sa spolu so svojimi bláznivými králičími alter egami vydávajú na ďalšiu misiu. Po záchrane Hríbikového kráľovstva v Mario + Rabbids: Kingdom Battle sa v ďalšom crossoveri Nintendo postavičiek a Ubisoft králikov vydávame rovno do vesmíru...
Two Point Campus je pripravovaná budovateľská stratégia od štúdia Two Point (titul publikuje spoločnosť SEGA), ktoré hráči poznajú najmä vďaka vydarenému manažérskemu simulátoru Two Point Hospital (2018). Budovanie nemocnice a starostlivosť o pacientov s humornými...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií